Reklama

Reklama

Jane (Katherine Heiglová) je mladá, inteligentná, úspešná a pracovitá žena, ktorá je posadnutá prípravou svadieb svojich kamarátok. Má ich za sebou už dvadsaťšesť a dve posledné dokonca stihla zvládnuť dokonca za jediný večer. Je nešťastne zamilovaná do svojho šéfa Georgea (Edward Burns), ktorý ju má rád, ale do intenzívnejšieho vzťahu sa nehrnie. Jane je nesmelá, takže to vyzerá tak, že ich vrelý vzťah sa nikdy nenaplní. Kevin (James Marsden) je mladý novinár, ktorý je teraz nútený písať do New York Times články o svadbách, aj keď by sa radšej venoval niečomu poriadnemu. Jane ho však pri stretnutí na jednej zo svadieb na prvý pohľad očarí a Kevin sa rozhodne na jej príklade konečne čitateľom dokázať, o čom sú dnes svadby. Kevin sa však vysmieva tomu, čo je pre Jane také dôležité – teda svadbám, čo – samozrejme – vedie k tomu, že sa stále hádajú. Do New Yorku prichádza Janeina mladšia sestra Tess (Malin Akermanová), ktorá pracuje ako modelka a pri prvom stretnutí totálne okúzli Georgea, a tak sa Jane musí vyrovnať s tým, že jej dvadsiata siedma svadba bude pre jej sestru a Georgea. To by sa snáď aj dalo prehryznúť, keby Tess neklamala Georgeovi o svojej povahe, nechcela svadbu na mieste , ktoré si vysnila Jane a nenechala rozstrihať matkine svadobné šaty. Keď potom Kevinova editorka vytlačí Kevinov nedokončený článok, z ktorého Jane vychádza ako naivné dievčatko omámené svadobným biznisom, je jasné, že ani nečakané zbližovanie s Kevinom nie je na najlepšej ceste. Jane sa musí nadýchnuť a rázne konať... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (313)

Falko 

všetky recenzie používateľa

Od reziserky Anne Fletcher som videl podobnu romanticku komediu NAVRH (2009) so Sandrou Bullock, ktora sa mi pacila omnoho viac, ale ani tato komedia nie je uplne na zahodenie. Cely film som premyslal, z ktoreho filmu mi bola znama Malin Akerman, hlavne ked mala hystericky zachvat hnevu, az potom som si spomenul na komediu s Benom Stillerom TESNE VEDLE (2007), kde si zahrala jeho chvilami otravnu priatelku alebo manzelku, uz si nepamätam presne. Katherine Heigl a James Marsden boli celkom sympaticki a hned od zaciatku mi bolo jasne, ako by to malo dopadnut, aj ked cely cas miesal karty jej sef Edward Burns. Je to klasicka romanticka komedia, ktora nic nove nepriniesla, ale je natocena cisto len pre zabavu, takze 3 hviezdicky. __________ Katherine Heigl - (Jane) +++ James Marsden - (Kevin) +++ Edward Burns - (George) +++ Malin Akerman - (Tess) +++ David Castro - (Pedro) +++ ()

Kamca_ 

všetky recenzie používateľa

K filmu 27 šatů se hrozně ráda vracím. A přijde mi, že čím víc na něho koukám, tak tím víc se mi líbí. Dřív jsem pořád váhala, jestli dát 60% nebo 80% a je to tak nějak mezi, ale ty 4 hvězdičky stejně dám. Moc se mi líbilo, jak to mezi Katherine a Jamesem jiskřilo a nej scéna byla karaoke. To mě vždycky dostane a mráz po zádech samozřejmě nesmí chybět. Když to dávali naposledy v TV, tak jsem se opět u tohoto filmu zasnila ... ()

Reklama

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Tak předně chci upozornit, že tento film chtěla sehnat sestra a já si řekl: "Romantická komedie, proč ne, tak se na to taky podívám." Ale tady se stal zádrhel. Komedie? Dva fóry nedělají film komedií. Romantika? Jo, ale ta nejtupější. A jako vrchol všeho tu je Heigl, kterou jsem nemohl vystát. Jako herečka mi byla krajně nesympatická (možná za to může ta role, protože v tom filmu mohla z fleku kandidovat na Matku Terezu) a jako ženská… no znám lepší. Naštěstí zde je Malin Akerman. Kdyby si Heigl s ní prohodili role, to by bylo hned lepší. 27 šatů nejenže neobstojí jako komedie, ale ani jako romantický film. Těžko hledat důvody, nebo doporučení. Snad jen, že jsem viděl i mnohem horší filmy, takže * dám za tenhle fakt, druhou za krásnou a vše zachraňující Malin a třetí za… nic. Takže jen dvě. ()

FilmFan24 

všetky recenzie používateľa

Romantika, která ničím nepřekvapí. Od začátku tušíte, jak se bude příběh věčné družičky Jane oblečené do 27 šatů na svatbách vyvíjet. Praktikované heslo "Co je v domě, není pro mě" půvabnou Jane "Zbouchnutou" Katherine Heigel napadá vždy, když se jenom podívá na svého šéfa Georga (kupodivu výrazný je jenom hlas Edwarda Burnse). O tom že neskončí v náručí svého nadřízeného ji definitivně přesvědčí životní zásady měnící mladší vypočítavá sestra (Malin Akerman), která za ní právě přijíždí do New Yorku a s "Panem Georgem Dokonalým" se setkává...Aby toho všeho nebylo dost, na scénu vstupuje vlezlý novinář Kevin (přirozeně výrazný James "Cyclop" Marsden), píšící do novin pod pseudonymem sloupky o svatbách. Samozřejmě přeskočí jiskra a...Závěr filmu nabídne kouzelné vyznání lásky a originálně pojaté závěrečné titulky. To pravé dojetí romantikou se ale nekoná. Bohužel. Na to je všechno až moc nalinkované a předvídatelné. Všechno už tady kdysi bylo - možná trochu jinak, dozajista i lépe, ale bylo. Ale i tak - hlavně kvůli ústřednímu hereckému páru Heigl(-ová) a Marsden a zvláště jejich pěveckému číslu na baru kdesi v Balíkově, dávám poctivé 3*. ()

katasta 

všetky recenzie používateľa

Hezká romantická komedie na odreagování. Koukat se na Katherine Heigl je vždycky příjemné a tady se člověk ještě ke všemu kouká na hromadu svateb, což je další velmi příjemná věc :o) Jediný takový nedostatek je, že zápletka je značně neoriginální, protože to, že muž využívá ženu a v tom se do ní zamiluje a nakonec se o využívání dotyčná doví je stará věc použitá už v mnoha filmech podobného typu. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (9)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. ledna 2008 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Ačkoli ve filmu hraje Malin Akerman o několik let mladší sestru Katherine Heigl, ve skutečnosti je o několik měsíců starší. (ČSFD)
  • Do kin byl snímek dodáván pod krycím názvem Wardrobe. (darek kartac)

Reklama

Reklama