Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa jar prebúdza k životu, americkí študenti strácajú všetky zábrany – ich jarné prázdniny, alebo ak chcete Spring Break, sú totiž jednou veľkou, poriadne odviazanou a nikdy nekončiacou párty! Takže asi neprekvapí, že zvyčajne dosť nudný a mierne prispatý malý zapadákov menom Lake Victoria je dnes plný stoviek, ba tisícov mladých, pripravených zabávať sa na pobreží až do bezvedomia – tancovať, piť a, čo rozhodne nie je dobrý nápad, plávať. Netušia totiž, že nedávne zemetrasenie hlboko pod vodnou hladinou umožnilo voľne uniknúť čomusi, čo bolo zhruba dva milióny rokov bezpečne ukryté! A reč, žiaľ, nie je o nejakom bájnom poklade, ale o húfoch prehistorických piraní, ktoré svoje obete v sekunde roztrhajú na márne kúsky zubami ostrými ako žiletky... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (804)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Kua, to je neskutočný masaker čo spravil Alexandre Aja na plátne.Film je klasika - jazero, sprostý teenagery, bezmocný fízli a pirane, ale Aja to podal tak neskutočne verry funny spôsobom, až je vám jedno čo sa tam všetko deje.Niekedy mi to pripadá, že všade kde sa objaví Eli Roth tak to musím byť masaker ako jeho smrť v tomto filme (dokonca to schytala aj pronohviezda Gianna Micheals:). 60% - 3* ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Kozí príbeh - povesti starého Aju. "Zožrali mi penis!" Zábavná a sympatická béčkovina na jedno použitie. Chcem byť Aja a nútiť Hollywood, aby mi dával peniaze na natočenie takýchto filmov. Nie preto, aby rybičky vygrgávali silikóny a zvyšky čurákov, ani aby Chris Lloyd po rokoch opäť rozkošne maniakálne predvádzal posadnutého vedca, ale aby som si mohol vyskúšať spoluprácu s Gregom Nicotterom. "Greg, tamto potrebujem tri kilo čriev a desať litrov krvi!" Navyše tam dobre fungujú hororové momenty. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

V malom mestečku neďaleko jazera Victória sa každoročne usporiadáva súťaž miss mokré tričko. Zábava v plnom prúde. Alkohol tečie potokom, drog ako maku a každý baží po sexuálnych hrádkach. Občas sa teda treba schladiť v jazere. Tentokrát však nie je najvhodnejšia doba na plávanie "pŕs". Z hlbočín Victórie sa vynárajú krvilačné beštie. Keď sa tento film neberie príliš vážne, ide o fakt slušný nárez, ktorý zabaví nejedného diváka. Lepší priemer. ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Chci se tam vrátit! Ne na nudnou kýčovitou Pandoru, vy pitomci, ale na to jezero se surreálným permanentním megamejdanem slečen v bikinách! Celá POBŘEŽNÍ HLÍDKA najednou působí jen jako trajler na první půlku tohohle bijáku, po které se rozjedou památná, nečekaně masivní, nápaditá a nepříjemná jatka, kde jedna chuťovka střídá druhou (mým favoritem jsou vlasy namotané do lodního šroubu). A která mi kazila jen hrozná černobílost postav, navíc odcházejících ze scény podle na vteřinu přesně odhadnutelného harmonogramu. Tolik jsem si přál, aby v tom člunu, co zmasakruje asi 50 lidí neseděl nějaký anonymní hajzl, ale Elizabeth Shue (gratuluju k působivému comebacku) spěchající přes mrtvoly zachránit své děti. Snad příště, protože Aja, jehož filmy mě přes zajímavé momenty do teď vždy smrtelně nudily, má od včerejška mou plnou důvěru. ()

Zeck 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film udělaly dvě věci. Nahé kozy a nekončící masakr. Zatímco první faktor prokládal celý film a suploval tak nulový scénář, druhý přišel až po půlce filmu a dokonale změnil mé hodnocení této "perly". Vidět deset minut tuny krve, masa a totální chaos bylo zkrátka zábavné. Vrcholem celé show byl jednoznačně "výlet" mladého bukanýra, který svým motorovým člunem rozsekal to, co ryby nezvládly. Tenhle film je především komedie a doba, kdy Čelisti děsily masy lidí jsou pryč. Film, který ukazuje sežrání penisu a následné vyblítí ho s odkrknutím na kameru, se ani vážně brát nedá. :-)) Puberťáci jistě stanovali celou stopáž filmu, všude se třásly zadky, mohutné prsy se plácaly o vodní hladinu, z mokrých ženských těl se lízal alkohol o sto šest, prostě rodinný filmeček na Vánoce po rozbalení dárků. 68% 10.10. 2010, 301. komentář. ()

Galéria (129)

Zaujímavosti (19)

  • Ve filmu bylo použito přes 1100 lodí. (KucC)
  • Snímek startoval ve 2 470 amerických kinech s obratem $10,1 milionů. Celosvětově snímek pak nasbíral $81,5 milionů. Rozpočet přitom činil $24 milionů. (pavlikv)
  • Jim McBride alias Mr. Skin na svojej webstránke mrskin.com každoročne zostavuje okrem iných rebríčkov aj taký, ktorý pozostáva z 10 najlepších nahých scén roka. Expertov z mrskin.com v roku 2010 najviac zaujala herečka Kelly Brook v horore Piraňa 3D. Britská modelka si v snímke užíva spoločné „plavkové“ chvíle s blondínkou z pornobrandže Riley Steele. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama