Reklama

Reklama

VOD (1)

Bohatý muž – Martín Quesada (Facundo Arana) - sa stretne s chudobným dievčaťom – Esperanzou Muňoz, prezývanou “Monita“ (Natalia Oreiro), ktorá je boxerkou. Jej manažérom a zároveň snúbencom je Quique (Carlos Belloso). Monita žije s Quiqueom a  jeho matkou v  chudobnej štvrti “La Boca“. Kým  Monita sa prebíja životom a kvôli zraneniu je nútená skončiť dokonca aj s obľúbeným boxom, Martín zdedí po svojom otcovi významný podnik. Vracia sa do Argentíny, aby sa postaral o firmu. Martín je vdovec,  jeho žena tragicky zahynula pri leteckom nešťastí. Teraz je zasnúbený s Constanzou (Carla Peterson), ale jej láska nenapĺňa jeho život... Monita a Martín sa po prvý raz stretnú pred firmou Quesada. V tom okamihu ešte netušia, že sa do seba osudovo zamilujú... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (67)

Mata84 

všetky recenzie používateľa

Najlepsia a najvtipnejsia telenovela aku som doteraz videla. No priznam sa, ze pri zhliadnuti prvych casti som si len poklepala po cele, co je to zas za blbost. Ale ked som nahodou videla aj dalsie casti, zacala som svoj prvotny dojem prehodnocovat. A uz je uplne prehodnoteny. Mam pocit, akoby to bola akasi parodia na telenovely, s velmi humornym nadhladom. Pri tejto telenovele vzdy miniem povinnu dennu davku smiechu :-D Ved si spomente na tie ostatne telenovely, z ktorych dycha pochmurnost, je vyvrazdenych polovica postav az to pripomina nejaku krimalnu dramu a po troche vtipu ani stopy. To rovno mozem pozerat namiesto toho vecerne spravy...............Ale tato telenovela je ina, taka odlahcena, naozaj na zasmiatie a odreagovanie sa od beznych neprijemnych veci kazdodenneho zivota. A take su vlastne vsetky telenovely s Nataliou. Je tu plno absurdnych situacii, nad ktorymi az rozum zastava, ale su podane tak skvelo, ze je to velmi mile a vtipne a vobec nie trapne. No a priznavam sa, na mojom hodnoteni ma podiel aj to, ze tu hra najsexi herec vsetkych telenoviel Facundo Arana. Je jednoducho neodolateny. S Nataliou im to fakt sekne, to napatie medzi nimi ma velmi bavi a vzdy aj pobavi. :-) ()

Tuty 

všetky recenzie používateľa

Ano, je to telenovela a to už samo o sobě je obvykle velkej problém. Na druhou stranu, tahle je celkem netradičně originální a s nadsákou i celkem vtipná, některý postavy jsou jsou sice dost ujetý (respektive hlavně jedna), ale hraje tu zpěvačka Natalia Oreiro, takže i hudba je příjemná. Myslím, že v tomhle "žánru" nic moc lepšího asi není a přežít se to dá bez újmy na zdraví... (Pokud přistoupíte na to, že koukáte právě na telenovelu) ()

Reklama

carly 

všetky recenzie používateľa

toto treba pozerať v originále. a aj keď je dej dosť naťahovaný - holt bolo to úspešné, tak je to jedna z najlepších vecí, čo sa v Latinskej Amerike za posledné roky natočila. má to neuveriteľný cast - tam nie je jediný zlý herec. zľudovelé hlášky - "Te puedo decir tres cosas?" "Yo no hice nada seňor!" úžasnú hudbu. sú tam neuveriteľne roztomilé charaktery - kladné aj záporné (duo ven-gan-za) a je to vtipné. a boli tam Naty a Facu. čo sa viac od telekomédie priať? ()

Macejko 

všetky recenzie používateľa

Keďže moja malá sestra je veľkou fanynkou tejto telenovely a máme spoločnú izbu s jednou televíziou, videl som "Rany z lásky" viackrát, než by mi bolo milé. A bolo to... prekvapivo sympatické, miestami vtipné, miestami menej, a nevidím dôvod označiť to ako hovadinu. Avšak absolvovať všetkých tých neviemkoľkosto častí, to by sa na človeku nemilo podpísalo :) ()

Flego odpad!

všetky recenzie používateľa

Neustále skákanie si do rečí a tým vytváranie dramatična, opakovanie replík ako v jazykovom kurze, monológy postáv pre dokreslenie ich pohnútok čo pomáha chápať dej aj debilnejšej časti konzumentov, šialené tempo opakujúcich sa scén, ktoré nič nehovoria ( teda, ja som ničomu nerozumel ), herecké výkony na zvracanie... vyslobodenie prišlo prvým blokom reklám, kde malo odrazu všetko logiku a obrazy či dialógy ( monológy ) mali zmysel... ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (21)

  • V produkci Pol-ka Producciones bylo pro televizi Canal13 vyrobeno celkem 231 dílů. (Rosalinda)
  • V prosinci roku 2006 se sestře Natalie Oreiro – Adrianě narodila dcera Mia. Režiséři toho využili a teprve několikadenní miminko si zahrálo v posledním dílu telenovely roli dítěte Martína a Monity. Naty svoji sestru několikrát doprovázela a mohli jsme jí vidět, držící v náručí svoji neteř. [Zdroj: nataliaoreiro.cz] (Cvalek)
  • Keď prišla ponuka na nakrúcanie seriálu, Natalia Oreiro práve pracovala na iných projektoch. Podľa jej slov jej Adrián Suar volal minimálne 80 krát, aby ju na úlohu Monity presvedčil. Na seriál nakoniec kývla až keď ju poprosil osobne Facundo Arana, že by chcel tento projekt robiť iba s ňou. (matthew.17)

Reklama

Reklama