Reklama

Reklama

VOD (1)

Bohatý muž – Martín Quesada (Facundo Arana) - sa stretne s chudobným dievčaťom – Esperanzou Muňoz, prezývanou “Monita“ (Natalia Oreiro), ktorá je boxerkou. Jej manažérom a zároveň snúbencom je Quique (Carlos Belloso). Monita žije s Quiqueom a  jeho matkou v  chudobnej štvrti “La Boca“. Kým  Monita sa prebíja životom a kvôli zraneniu je nútená skončiť dokonca aj s obľúbeným boxom, Martín zdedí po svojom otcovi významný podnik. Vracia sa do Argentíny, aby sa postaral o firmu. Martín je vdovec,  jeho žena tragicky zahynula pri leteckom nešťastí. Teraz je zasnúbený s Constanzou (Carla Peterson), ale jej láska nenapĺňa jeho život... Monita a Martín sa po prvý raz stretnú pred firmou Quesada. V tom okamihu ešte netušia, že sa do seba osudovo zamilujú... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (67)

zuzanli 

všetky recenzie používateľa

Ja ten serial miluju. Jenze je to jeden z tech, ktere brutalne ztraci na humoru a tim i na hodnote, dabingem. Vim, ze je to trosku nevyhnutelne, ale prekladat argentinskou spanelstinu je tak trochu hrich, je velice ziva a jiskrna, argentinske dialogy v telenovelach jsou mnohem bohatsi i vtipnejsi nez telenovely jineho puvodu, a ma to riz. Sami tvurc se zaroven jakoby vysmivaji tomuto zanru. Jeste se mi strasne libi ten par Natalia Oreiro a Facundo Arana, moc jim to spolu jde, a prastena Debbie je moje oblibena. S timhle hodnocenim nepohnu, protoze tenhle serial je pro me takovy na muj vkus velice kompletni, ma vsechno, co mam rada, a to, jak se to tahne, vubec nevadi, protoze dily jsou plne lidi, humoru, lasky a dobrodruzstvi. A postavy nejsou uplne cernobile, je to takove velice dynamicke. ()

Flego odpad!

všetky recenzie používateľa

Neustále skákanie si do rečí a tým vytváranie dramatična, opakovanie replík ako v jazykovom kurze, monológy postáv pre dokreslenie ich pohnútok čo pomáha chápať dej aj debilnejšej časti konzumentov, šialené tempo opakujúcich sa scén, ktoré nič nehovoria ( teda, ja som ničomu nerozumel ), herecké výkony na zvracanie... vyslobodenie prišlo prvým blokom reklám, kde malo odrazu všetko logiku a obrazy či dialógy ( monológy ) mali zmysel... ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ťažko sa mi hodnotí taká kravina. Herečka Natalia Oreiro si týmto pokazila u mňa renomé, ktoré získala telenovelou Divoký anjel. Takisto Facundo Arana bol lepší v Yagovi, aj keď ani toto neboli nejaké obzvlášť dobré veci. Videl som tu veľa snahy o menšiu komédiu, ale smiešne to pre mňa teda nebolo, skôr sa na to nedalo pozerať. ()

Tuty 

všetky recenzie používateľa

Ano, je to telenovela a to už samo o sobě je obvykle velkej problém. Na druhou stranu, tahle je celkem netradičně originální a s nadsákou i celkem vtipná, některý postavy jsou jsou sice dost ujetý (respektive hlavně jedna), ale hraje tu zpěvačka Natalia Oreiro, takže i hudba je příjemná. Myslím, že v tomhle "žánru" nic moc lepšího asi není a přežít se to dá bez újmy na zdraví... (Pokud přistoupíte na to, že koukáte právě na telenovelu) ()

Jakub225 odpad!

všetky recenzie používateľa

Najtrapnejší, najdebilnejší a najafektovanejší seriál zo všetkých! Ten, čo tomuto písal scenár, musel mať IQ priamoúmerné počtu zubov! Zato moja sestra to úplne žerie. A nič ma nevie rozzúriť viac, keď prídem uťahaný zo školy, ona pozerá túto debilinu a bráni mi v tom, aby som pozeral Simpsonovcov! ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (21)

  • Seriál získal tři ocenění a dvě nominace Premio Clarín Espectáculos 2006, což je argentinská obdoba tuzemské ankety Týtý. (Rosalinda)
  • Keď prišla ponuka na nakrúcanie seriálu, Natalia Oreiro práve pracovala na iných projektoch. Podľa jej slov jej Adrián Suar volal minimálne 80 krát, aby ju na úlohu Monity presvedčil. Na seriál nakoniec kývla až keď ju poprosil osobne Facundo Arana, že by chcel tento projekt robiť iba s ňou. (matthew.17)
  • V produkci Pol-ka Producciones bylo pro televizi Canal13 vyrobeno celkem 231 dílů. (Rosalinda)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené