Reklama

Reklama

VOD (1)

Bohatý muž – Martín Quesada (Facundo Arana) - sa stretne s chudobným dievčaťom – Esperanzou Muňoz, prezývanou “Monita“ (Natalia Oreiro), ktorá je boxerkou. Jej manažérom a zároveň snúbencom je Quique (Carlos Belloso). Monita žije s Quiqueom a  jeho matkou v  chudobnej štvrti “La Boca“. Kým  Monita sa prebíja životom a kvôli zraneniu je nútená skončiť dokonca aj s obľúbeným boxom, Martín zdedí po svojom otcovi významný podnik. Vracia sa do Argentíny, aby sa postaral o firmu. Martín je vdovec,  jeho žena tragicky zahynula pri leteckom nešťastí. Teraz je zasnúbený s Constanzou (Carla Peterson), ale jej láska nenapĺňa jeho život... Monita a Martín sa po prvý raz stretnú pred firmou Quesada. V tom okamihu ešte netušia, že sa do seba osudovo zamilujú... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (67)

Jakub225 odpad!

všetky recenzie používateľa

Najtrapnejší, najdebilnejší a najafektovanejší seriál zo všetkých! Ten, čo tomuto písal scenár, musel mať IQ priamoúmerné počtu zubov! Zato moja sestra to úplne žerie. A nič ma nevie rozzúriť viac, keď prídem uťahaný zo školy, ona pozerá túto debilinu a bráni mi v tom, aby som pozeral Simpsonovcov! ()

Tuty 

všetky recenzie používateľa

Ano, je to telenovela a to už samo o sobě je obvykle velkej problém. Na druhou stranu, tahle je celkem netradičně originální a s nadsákou i celkem vtipná, některý postavy jsou jsou sice dost ujetý (respektive hlavně jedna), ale hraje tu zpěvačka Natalia Oreiro, takže i hudba je příjemná. Myslím, že v tomhle "žánru" nic moc lepšího asi není a přežít se to dá bez újmy na zdraví... (Pokud přistoupíte na to, že koukáte právě na telenovelu) ()

Reklama

Tom Riddle 

všetky recenzie používateľa

Bože, to je hlína. Dneska jsem viděl nějakej díl, kde se Oreiro vydávala za ruskou princeznu, nebo tak něco. Výkon potřeštěné Natálie od dob Carlito z Divokého anděla překvapivě vůbec nezestárl, a když od toho nic nečekáte, pobavíte se. Já se tedy dnes bavil. Jasně, příběh o boxerce, co musí kvůli úrazu ukončit kariéru, to už zní jako základ pro telenovelu hodně uboze, a taky to ubohé je, ale když se od toho odprostíme, zůstane opět rozpustilá a vtipná telenovela se slušnou zásobou Nataliiných hlášek. ()

Mata84 

všetky recenzie používateľa

Najlepsia a najvtipnejsia telenovela aku som doteraz videla. No priznam sa, ze pri zhliadnuti prvych casti som si len poklepala po cele, co je to zas za blbost. Ale ked som nahodou videla aj dalsie casti, zacala som svoj prvotny dojem prehodnocovat. A uz je uplne prehodnoteny. Mam pocit, akoby to bola akasi parodia na telenovely, s velmi humornym nadhladom. Pri tejto telenovele vzdy miniem povinnu dennu davku smiechu :-D Ved si spomente na tie ostatne telenovely, z ktorych dycha pochmurnost, je vyvrazdenych polovica postav az to pripomina nejaku krimalnu dramu a po troche vtipu ani stopy. To rovno mozem pozerat namiesto toho vecerne spravy...............Ale tato telenovela je ina, taka odlahcena, naozaj na zasmiatie a odreagovanie sa od beznych neprijemnych veci kazdodenneho zivota. A take su vlastne vsetky telenovely s Nataliou. Je tu plno absurdnych situacii, nad ktorymi az rozum zastava, ale su podane tak skvelo, ze je to velmi mile a vtipne a vobec nie trapne. No a priznavam sa, na mojom hodnoteni ma podiel aj to, ze tu hra najsexi herec vsetkych telenoviel Facundo Arana. Je jednoducho neodolateny. S Nataliou im to fakt sekne, to napatie medzi nimi ma velmi bavi a vzdy aj pobavi. :-) ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ťažko sa mi hodnotí taká kravina. Herečka Natalia Oreiro si týmto pokazila u mňa renomé, ktoré získala telenovelou Divoký anjel. Takisto Facundo Arana bol lepší v Yagovi, aj keď ani toto neboli nejaké obzvlášť dobré veci. Videl som tu veľa snahy o menšiu komédiu, ale smiešne to pre mňa teda nebolo, skôr sa na to nedalo pozerať. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (21)

  • Ocenění - Premio Clarín Espectáculos 2006 - nejlepší komediální seriál roku 2006. (Rosalinda)
  • Keď prišla ponuka na nakrúcanie seriálu, Natalia Oreiro práve pracovala na iných projektoch. Podľa jej slov jej Adrián Suar volal minimálne 80 krát, aby ju na úlohu Monity presvedčil. Na seriál nakoniec kývla až keď ju poprosil osobne Facundo Arana, že by chcel tento projekt robiť iba s ňou. (matthew.17)
  • V Argentině se již v prvním týdnu vysílání telenovela stala hitem, a každý další díl lámal rekordy ve sledovanosti. (Rosalinda)

Reklama

Reklama