Reklama

Reklama

Pomsta rytiera

  • Slovensko V mene kráľa (viac)
Trailer 1

Farmár (Jason Statham) žije na pokojnej farme spolu so svojou rodinou - ženou Solanou (Claire Forlani) a synom Zephom. Zatiaľ čo Salana so synom odíde na trh do mesta, je dedina napadnutá krugmi (napol zvieratá a napol ľudia), vedenými mágom Gallianom (Ray Liotta). Solana bola unesená a syn zavraždený. Farmár sa rozhodne pomstiť, a vydáva sa na nebezpečnú cestu za krugmi. Bude musieť prekonať veľa nástrah, aby dokázal poraziť silného mága... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (433)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Vyrastal som na drsných, akčných hrdinoch z osemdesiatých rokov. To boli tí správni týpkovia. Jason Statham ide v ich šľapajách, ale už to nie je ono. Akosi sa mi nepozdáva ten jeho anglický ksicht. Ale vcelku ho rešpektujem ako akčný prototyp súčastnosti. Preto ma trocha zaskočilo, keď som ho videl v tejto nudnej fantasy. Príbeh je jednoduchý, zdĺhavý a nezaujímavý, filmové triky sú fádne neoriginálne, kostímy aj výprava sú úplne mimo, veľmi zlé herecké výkony, Ray Liotta a Matthew Lillard sú v záporných úlohách miestami až trapní... celé je to špatne. Ale prečo? Veď rozpočet na tento film sa mi zdá byť štedrý a predsa to pôsobí totálne lacno. Aha! Veď on to režíroval nemecký babrák Uwe Boll. Takže niet sa čo diviť, že to takto dopadlo. * ()

Hitman_47 

všetky recenzie používateľa

Dvouhodinové peklo v režii Bolla... strašně nudné, rádoby epické, naprosto hloupé a navíc bez Bollovy klasické krvavé nadílky. Jediné, co se oproti Bloodrayne zlepšilo jsou souboje... už to prostě nevypadá, jako kdyby se prvňáčci mlátili s dřevěnýma mečíkama a dávali si pozor na prstíky. Pokud přežijete začátek, který hloupostí přímo stříká do všech stran a máte rádi jenom hutné bitky, tak si film možná jakž takž užijete... já na to koukal skoro 4hodiny. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Kuriér, Gimli, Mafián, Johanka z Arcu, Hellboy, Terminátorka a tá, do ktorej sa zaľúbila smrť ako béčkoví "Avengers" v ďalšej hrôzostrašnej béčkovej produkcii majstra Bolla. Najkrutejšia vykrádačka Pána prsteňov je ale práve vďaka tomuto nepochopiteľnému hviezdnemu castingu a bohapustej krádeži Lotrovského vizuálu (nasratí budú aj priaznivci Matrixu a Barbara Conana) nechcene zábavná. Ak by bol film lepší, bol by oveľa menej zábavný. Možno je účasť Rhysa Daviesa nejakým režisérskym vtipom, ale skôr asi nie. Možno je to celé myslené ako cynická obžaloba Hollywoodu, ktorý je ochotný investovať do každej hovadiny a hercov, ktorí sú schopní hrať za peniaze vo všetkom. To by bola 60-miliónová sranda. No a pokiaľ máte radi Raya Liottu, tak sa filmu musíte jednoznačne vyhnúť. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Jessica De Rooij a Henning Lohner: 1. Farmer's Son / The Big Battle (Film Score) ,2. Blind Guardian - Carry The Blessed Home ,3. Hammerfall - The Fire Burns Forever ,4. Nightwish - Amaranth ,5. Him - Wings Of A Butterfly ,6. Sonic Syndicate - Enclave ,7. Amorphis - The White Swan ,8. Avantasia - Lost In Space ,9. The Darkness - Dinner Lady Arms ,10. Disturbed - Land Of Confusion ,11. Blind Guardian - Skalds & Shadows ,12. After Forever - Energize Me ,13. Dream Theater - I Walk Beside You ,14. Threshold - Pilot In The Sky Of Dreams ,15. Pantera - Cemetery Gates ,16. Epica - Chasing The Dragon ,17. Soilwork - Exile ,18. Mastodon - The Wolf Is Loose ,19. Muriella Dining / Forrest (Film Score) ()

Smok 

všetky recenzie používateľa

Mierne obavy už pred zhliadnutím mi spôsobovala kombinácia Uwe Boll - Jason Statham, pričom jedného z tejto dvojice mám celkom v obľube - hádajte koho :). Bohužial sa z tohto filmu vykľula len ďalšia nechutná zlátanina z Uweho stajne, ktorá má s Dungeon Siege spoločné asi toľko ako moja stará mama so Sergejom Bubkom. Ďalší počin, pri ktorom boli aj vďaka smrteľnej stopáži záverečné titulky vykúpením. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (20)

  • Snímek se natáčel v kanadském okrese Sooke spadajícím pod Britskou Kolumbii od 3.6.2005. (Conspi)
  • Výroba niektorých jednotlivých kostýmov pre Krugov stála viac ako 10 000 dolárov za kus. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (viac)

Reklama

Reklama