Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House aj napriek tomu, že ho čaká nástup do väzenia, vezme prípad bývalého makléra Olivera, ktorý je závislý na heroíne. Prehovára Foremana, aby u sudcu tvrdil, že je potrebný na liečbu, kde hrozí smrť pacienta. Lenže House sa stratí aj so svojím pacientom. Foreman s Wilsonom sa vyberú Housea hľadať. Keď ho nájdu v horiacom dome, môžu iba sledovať jeho postavu skrz horiace okno. Potom dom vybuchne ... (TV Doma)

(viac)

Zaujímavosti (14)

  • Spoiler: V záverečnej sekvencii je Chase (Jesse Spencer) novým šéfom diagnostickej medicíny. Rovnako ako House (Hugh Laurie), ani on nenosí doktorský plášť. (Pat.Ko)
  • Spoiler: Vyvrcholenie finále vzdáva hold knihe Sira Arthura Conana Doyla „The Final Problem“, kde zomiera Sherlock Holmes, aby sa neskôr ukázal, že svoju smrť predstieral. (Pat.Ko)
  • Spoiler: Diagnóza: autoimunitná reakcia na vdýchnutý kúsok rastlinnej hmoty. (Pat.Ko)

Dr. House - Posledné pokušenie (2011) (epizóda) (S07E19)

  • Spoiler: Hoci toto je posledná epizóda, v ktorej sa predstaví Amber Tamblyn v role Mastersove. Predstaví sa ešte v poslednej epizóde seriálu. Názov epizódy (Last Temptation - Posledné pokušenie) je však odkaz na posledný prípad Mastersovej a jej túžbu po jeho dokončení. (Pat.Ko)
  • Spoiler: Ke konci epizody zjišťujeme, že po Dr. Houseovi (Hugh Laurie) přebírá místo Dr. Chase (Jesse Spencer). Jedním z možných vysvětlení je i fakt, že Dr. Chase určí nejvíce správných diagnóz než jakákoliv jiná vedlejší postava v průběhu všech sérií. (CANNIBAL)
  • Spoiler: Lisa Cuddy (Lisa Edelstein) je jedinou hlavní postavou, která se neobjevila v závěrečné epizodě. (jh666)

Reklama

Reklama