Reklama

Reklama

James Wong sa po šiestich rokoch vracia k dnes už kultovému hororovému thrilleru Nezvratný osud a prináša na plátna kín jeho tretie pokračovanie. V jednotke i dvojke sme videli márny boj skupinky ľudí, ktorí sa snažili uniknúť rafinovaným nástrahám smrti. A "oklamať smrť" sa budú snažiť aj hlavní hrdinovia trojky. Osud hrdinov prvých dvoch príbehov sa uzavrel a začína sa úplne nová kapitola. Po lietadle a diaľnici sa tentokrát dej prenesie na horskú dráhu. Hlavná hrdinka Wendy má predtuchu, že populárna horská dráha "The Devil's Flight" sa vykoľají a všetci pasažieri budú doslova rozmetaní po celom zábavnom parku. Podarí sa jej presvedčiť zopár ľudí, aby sa horskej dráhe vyhli a našli si radšej inú zábavu. Po chvíli z bezpečnej vzdialenosti sledujú, ako sa vízia stáva skutočnosťou a horská dráha sa rozpadáva. Ale ako sme sa už dozvedeli z predchádzajúcich filmov, smrť sa len tak ľahko oklamať nedá. A ak je váš čas, ona si spôsob ako vás dostať nájde... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (489)

imf 

všetky recenzie používateľa

Očekávaný kousek, který má nakonec chuť předmraženého hamburgeru. Už po deseti minutách děje víte jak bude chutnat a nic vás nepřekvapí. Wong si zkrátka nelámal hlavu a pod dojmem, že všechno podstatné divákům řekly první dva díly, si jenom odmáknul tradiční dějovou kostru. Úmrtí jsou fajn, dodatečně přetočené intro je dokonce super, ale filmu pak začne příliš rychle ubývat kyslík a ke konci je svou prostoduchostí skoro až nesnesitelný. Na videu by mu bylo líp. (5/10) ()

Tom Riddle 

všetky recenzie používateľa

Minimální riziko spoilerů. What a crap! Když Gilmorovic děvčata valnou část jednoho celého dílu věnovali uštěpačným narážkám na (ne)kvalitu Final Destination 3, říkal jsem si, že je to trošku zbytečné. Ale ono nebylo. Když si uvědomím, že kvůli téhle hrůze jsem jen na chvíli zapochyboval o Lorelai a Rory... Mhmm... Zatímco u prvních dvou dílů jsem se (ne)skutečně bavil, prokousávat se tímhle bylo docela utrpení. Mdlí herci (opravdu mě šokuje, kolik z vás je tu chválí...), od sebe těžko rozlišitelní nejen vzhledově, ale taky povahou ztvárněných postav jakoby krásně signalizovali úroveň celého filmu. Mdlé, nemastné, neslané. Zatímco v předchozích dílech byla smrt rafinovaná a nečekaná, tady ji asi opustily múzy, protože takhle nudné, nepřehledné a překombinované smrti jsem tedy ještě neviděl. Od krutého odpadu Final Destination 3 dělí jen dvě hodně slušné sekvence - úvodní předtucha o horské dráze, a závěrečná předtucha z metra. Ty dohromady hodí jednu hvězdu, lehce přes polovičku té druhé pak dodá Mary Elizabeth Winstead... Opravdu od tohoto filmu nic nečekejte, nebo budete zklamáni jako já... ()

Reklama

Bauer 

všetky recenzie používateľa

Třetího dílu se ujal James Wong, režisér dílu prvního, takže se od toho dalo očekávat mnohem více.Začátek s horskou drahou není vůbec dobře udělaný jako například nehoda na dálnici ve dvojce.Potom to začne být dobré a různé smrtě jsou opravdu velmi dobré a originální.Dost se mi líbil nápad s fotografiemi, podle kteých se poznalo kdo a jak zemře.Jenže pak přišel na řadu konec, který byl až debilní, prostě jak když byl vycucán z prstu.Ale i přesto bych řekl, že na třetí pokračování se jedná stále o zábavnou podívanou. ()

Phobia 

všetky recenzie používateľa

Jste-li chtiví zábavy, vyslyšte své obavy. * Horskou dráhu sjet jste chtěli? Smrtku máte za prdelí. * Obechcat teď chcete smrt? Vystoupit je platné prd. * Jak vás má Zubatá v notýsku, chytnete kosou po pysku. * Klidně si dejte lehárko, vzplane i s vámi solárko. * Nebo si prchejte jak chcete, stejně nakonec chcípnete! * Originál ten film není, jenom času zabíjení. * Ač mám blbou náladu, neskončí to v odpadu. * Nenadchlo ani neurazilo, tohle Wongovo zkopčené dílo. * Pokud jedničku neznáte, možná procenta přidáte. 50% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Stále sledovateľné, ale nápady akoby už vyprchali a až dvakrát tu vidíme, ako sa nejaká postava rozhodne vykrikovať do nebies: ja neumriem, ja neumriem, len aby vzápätí očakávane umrel. To bolo také prvoplánové. Presne ako napísal Trevor, dlhšia pauza by prospela. Lenže potom by sa asi toľko nezarobilo. V kinematografii je jasne nastavený cieľ: rýchlo točiť, rýchlo zarobiť. Kľudne aj za cenu toho, že to trochu pokafreme. Divák si zanadáva, ale hlavne, že zaplatí. ()

Galéria (89)

Zaujímavosti (17)

  • Horská dráha z filmu sa nachádza v zábavnom parku Playland v kanadskom Vancouveri a volá sa "Corkscrew", čo v preklade znamená “Vývrtka“. Aby bola scéna so spomínanou dráhou hotová, museli na nej herci absolvovať 26 jázd. (Raccoon.city)

Súvisiace novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (viac)

Reklama

Reklama