Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Benjy Taylor (D.B. Sweeney) je nováčik u polície, ktorý sa má dostať do gangu zlodejov áut, vedeného Tedom Varrickom (Charlie Sheen). Taylor sa do svojej role vžije natoľko, že začne žiť ako zlodej áut a zamiluje sa do Varrickovej sestry Ann (Lara Harris). (sliver)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (23)

Quint 

všetky recenzie používateľa

Zapomenutá osmdesátková krimi, která očividně ovlivnila jednu z největších současných filmových franšíz Rychle a zběsile, ale i jednu z nejznámějších videoherních sérii GTA. Film, který tak trochu vypadá jako levná televizní kopie kriminálek Michaela Manna, je stylový, ale ne dostatečně. Má potenciál, který ovšem lépe využily a dotáhly do dokonalosti výše uvedené série. Film tak nenabídne nic víc než příjemný nostalgický zážitek pro fandy osmdesátek a Charlieho Sheena, který tu má úplně opačnou roli než ve Wall Streetu. Tentokrát hraje mentora, který učí hlavního hrdinu krást auta a zasvětí ho do luxusního světa yuppies. Pozornější divák si může všimnout mladého Brada Pitta s účesem na Jágra coby komparzisty v roli číšníka. ()

juditik 

všetky recenzie používateľa

Príbeh mladého, bohatého a rozmaznaného majiteľa autoservisu (Sheen), ktorý si privyrába kradnutím áut, aj keď to nepotrebuje - samozrejme, len tak pre radosť a zábavu. Nezostane však len pri kradnutí...Vtedy prichádza policajný zelenáč (Sweeney) v utajení, ktorý si však až veľmi rýchlo a ľahko zvyká na život zlodejíčka...Sweeney aj Sheen tu majú pekný herecký duet, film nič extra, ale pri nedeľňajšom obede sa dá... ()

Reklama

Visáč 

všetky recenzie používateľa

Jedna z najlepších rolí Charlieho Sheena. Hrá yuppíka, ktorý kšeftuje s kradnutými autami a je tu v životnej forme, kariérne rozbehnutý jak drak, keď sekundoval najväčším hereckým esám tej doby v peckách ako Platoon či Wall Street. Rozhodne to ale nie je iba o Sheenovi. Uveriteľný príbeh, solídna réžia, Poledourisove synťáky, Porsche kam se podíváš, excelentná dobová atmosféra. Osmdesátky jak víno. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Rychlo a zbesilo 80tych rokov. Len si odmyslite to trapne pomerovanie penisov pri zavodoch a predstavte si, ze Vinova postava je zaporna. Akcnych scen tu vela nie je, ale ked uz k nejakej nahanacke dôjde, tak stoji za to a salto jedneho auta tu tromfne salto z finale FF1. Oproti FF serii tu su o triedu horsie vykreslene postavy ku ktorym som si nevytvoril vztah. D. B. Sweeney mi pripadal nezaujimavy a Sheen prilis naivny na postavu ostrielaneho zlodeja. Skoda, ze Sheen nehral hlavnu postavu a Sheenovu nejaky drsnejsi herec. Napriklad Kiefer Sutherland. Zensky element tu tiez za vela nestal. Najlepsi bol nakoniec Randy Quaid ako mazacky policajt a potom ma rozosmialo cameo Brada Pitta. Ale na to sa musite fakt zamerat. Parkrat mrknete a prehliadnete ho. Vysledkom je stale pozeratelna osemdesiatkova jednohubka, ktora na svojich slavnejsich kolegov Point Break a FF1 nema. 6/10. ()

helloween93 

všetky recenzie používateľa

Silná 80's kriminálka, která vás dostane svojí atmosférou - vozy Porsche, drahé obleky, Ray Ban brýle, disco kluby... Oba hlavní protagonisté mi seděli a děj rychle ubíhal, scény kradení Porscháků jsou velmi vydařené, věrohodně rovněž působí i honička. Závěr je pro tento typ filmu standartní a nemám k němu výtky. Takhle by krimi z 80. let měla vypadat. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama