Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komédia o dvojčatách, ktoré sa rozhodli dať dohromady svojich rozvedených rodičov.
Keď je tvoja mama aj mojou mamou a môj otec je aj tvojím otcom a obe sme sa narodili 11. októbra, potom sme obe asi sestry. Sestry? Sme asi dvojičky!
V detskom letnom tábore sa zoznámia Annie Jamesová z Kalifornie a Hallie Parkerová z Londýna. Na tom nie je nič neobyčajné, keby... Keby sa navlas na seba neponášali. Navyše majú aj narodeniny v rovnaký deň. Netrvá dlho a zistia, že sú dvojičky, ktorých rodičia sa rozviedli tesne po ich narodení. Rozhodnú sa ich dať znovu dohromady, pretože otec Nick sa chce znovu oženiť... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (326)

Kacitr 

všetky recenzie používateľa

Nejde zapomenout na léta, kdy jsem si na videokazetě pouštěla pořád dokola a dokola Past na rodiče. Snímek mě uchvátil a Lindsay Lohan jsem si v hlavní roli sester - dvojčat vychutnávala od začátku až do úplného konce. Vlastně je to takřka jediný film kde ji můžu vystát ;) Odvedla ovšem výbornou práci a i když je tento film remake, chytne vás za srdce a už vás nebude chtít pustit. Chytlavé písničky, vyvedené hlášky, vždy vtipný Dennis Quaid a dnes již vzpomínková Natasha Richardsonová. Naprosto pohodový rodinný film, který mohu jen doporučit. ()

JADIM 

všetky recenzie používateľa

Podobné rodinné snímky sa na takúto stopáž neodvážia, avšak toto nie je iba klasické stereotypné béčko, keďže tu sa to prekvapivo netočilo celé iba okolo toho nápadu. Dej nejde prvoplánovo, pekne sa vyvíja a mení a ak tam aj boli nejaké klišé, tak som ich úspešne odignoroval. Trochu ma mrzelo, že sa nespravilo viac vtipných situácií, ktoré by pri takom námete mohli byť, ale je to skôr rodinný film ako komédia, ktorý skôr zahreje pri srdiečku ako pobaví. Nejaký pokus o romantiku bol však vyložene nuda. 7,5/10 (Videné v TV, CZ dabing) ()

Reklama

petaspur 

všetky recenzie používateľa

Nick a Elizabeth se před jedenácti lety rozvedli a v klidu si svůj megalomanský majetek rozdělili rovným dílem. Právě narozená dvojčata Annie a Hallie rovněž nerozřezali příčným řezem, ale pragmaticky si vzali každý jedno. Jenže nyní se na letním táboře potkávají obě slečny, zjišťují nápadnou podobu, stejná data narození i absenci jednoho z živitelů a v jejich malých hlavičkách se již rodí poťouchlý plán na obnovení rodiny spočívající v záměně identit prťavých konspirátorek. ()

svik 

všetky recenzie používateľa

Hodnotím za 3..........Celkem dobře sluše sehraná komedie. Co se mi velice líbilo bylo herecké obsazení Natasha Richardson, Dennis Quaid tento pár byl veli skvěle sehraný to se musí nechat doufám, že je někde ještě spolu uvidím. Co se týče malých holčiček je úctihodné že se do takovéhoto filmu pustily a to bych řekl že selkem naplno, ale co bych řekl že svou roli nezvládli -herecké výkony strašně přemrštěně zahrané až přehnané. Celkový námět filmu se mi také nelíbyl chtělo to když už je to určeno především těm nejměnším , alespoň trochu více akce . Toť můj skromný názor. ()

Tomco 

všetky recenzie používateľa

Heh. Ešte na strednej u nás na škole vyberali najlepších žiakov angličtiny z každej triedy. Nepýtajte sa ma na akú strednú som chodil, ale na to, aby ma vybrali mi stačilo vedieť rozoznať yes od no, a tak sa nás asi dvadsiatka šťastlivcov ocitla v kine :). Viete si predstaviť, ako asi chutí kino, keď zvyšok triedy rieši príklady z fyziky :). Ale nielen kvôli tomu má tento film moje sympatie. Je to proste príjemná, nenáročná zábava. Kde sú tie časy, keď dokázala zaujať aj vtedy ešte neskazená Lohanová? ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (39)

  • Keď Hallie (Lindsay Lohan) stretáva Martina (Simon Kunz) na londýnskom letisku, v pozadí môžeme zazrieť matku herečky Lindsay Lohan držiacu jej brata, vedľa nej stojaceho staršieho brata Michaela Lohana a sestru Ali Lohan. (Karush)
  • Nakrúcanie scény, v ktorej Annie s Hallie (Lindsay Lohan) ležia na posteli a kamera sleduje zatiaľ niečo iné, trvalo šesť hodín, počas ktorých sa Lohan prezliekala za Annie a Hallie. (Karush)

Súvisiace novinky

Natasha Richardson podlehla zranění

Natasha Richardson podlehla zranění

19.03.2009

...které utrpěla v pondělí během lekce lyžování na začátečnickém svahu v Kanadě. Ačkoli krátce po pádu tvrdila, že je v pořádku, pracovníci lyžařského střediska naléhali, aby navštívila lékaře.… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené