Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se může stát z burzovního makléře, když zoufale spěje ke krachu? Ano! - novým a velmi oblíbeným autorem sloupků pro ženy. Jak to však dopadne, když nikdo netuší, kdo se to v novinách pod ženským jménem skrývá? - uvidíte v komedii "Zeptejte se Cindy". (oficiálny text distribútora)

Recenzie (66)

Tyler 

všetky recenzie používateľa

Na pozdní sobotní večer film jako dělaný - s lehkostí natočená a zahraná jednohubka o napravení prospěchářského brokera se může pochlubit hned několika trumfy - střídmou stopáží; slušnou frekvencí dobrých vtipů; nulovým výskytem trapnosti; neskutečnou Denise Richards, která nově definuje pojem protivná fiflena; a v neposlední řadě je to s nadhledem hrající Charlie Sheen a především sladká Angie Harmon...Je to tak - nejen dámy, ale i pánové si přijdou na své. ()

infernet 

všetky recenzie používateľa

Co si budeme povídat, ten film je chvílemi tak strašně pitomý, až to bolí. Jenže Angie Harmon je tak neskutečně krásná, že jsem asi od půlky nevnímal děj a jen jsem čekal, až se objeví v dalším záběru. A já se tedy ptám, dají se dát filmu tři hvězdičky jen proto, že byste se chtěli vyspat s hlavní herečkou? A odpověď zní ANO! ()

Reklama

Ceberus 

všetky recenzie používateľa

Svěží nenáročná komedie s kvalitní hereckou sestavou. Charlie sice není ten typický romantický mazel jako třeba Grant nebo Gere, ale měl za sebou jak vážnou roli makléře (Wall Street), tak hlavně nemálo kvalitních komediální rolí (Žhavé výstřely, Všichni starostovi muži) a po tomto filmu přidal ještě další. Denise a Rosanna mají už patent na blonďaté fifleny (Můj soused zabiják), no a Angie prostě září. Mimochodem Sheen se s Richardsovou po tomhle filmu vzali, ale moc dlouho jim to nevydrželo. Jedinou výhradu bych měl ke scéně s avantgardním umělcem - fekální humor těžkého kalibru, který vůbec nebyl zapotřebí. ()

qnnaire 

všetky recenzie používateľa

Dobrá komédia s dobrými hereckými výkonmi, sympatickými hlavnými postavami a výbornými vedľajšími postavami (asistentka Iris alebo správca pošty v redakcii), s dostatkom humoru a bez trápnosti. Odporúčam po dlhom dni na zvýšenie nálady a odľahčenie atmosféry. Scenár je síce podľa šablóny a predvídateľný, ale rozhodne nie je prvoplánový a svojou jednoduchosťou sa postará o príjemnú a nenáročnú filmovú zábavu. Angie Harmon je sympatická a pre väčšinu neznáma, takže istým spôsobom aj prekvapením. Navyše skvele pasuje k hlavnej hviezde Charliemu Sheenovi, ktorý tradične podáva dobrý výkon v úlohe nenapraviteľného chlapíka, ktorého ťažké životné okolnosti spôsobené jeho nenapraviteľnosťou vedú nakoniec k jeho náprave. No a poklonu vzdávam najmä Dennise Richards a Rosanne Arquette. Obe hrajú prihlúple, povrchné a po peniazoch a umelej kráse bažiace ženské (každá, samozrejme, v inom podaní a s iným pozadím) s takou ľahkosťou, že Vám na konci filmu aj začne byť ľúto, prečo sa vo filme neobjavili na dlhšie. ()

Dexter666 

všetky recenzie používateľa

Taký slabý čajíček na víkendové popoludnie. Sheenov prerod v citlivého "sloupkaře" je asi tak uveriteľný, ako že mi na barkáku každú noc parkujú ufóni, avšak v druhej polovici filmu je badať aspoň trolinku invencie v podobe riešenia situácie okolo Cindy. Krátky výpočet plusov by mohla uzatvoriť postava (nie filmová :-) Angie Harmon a to by bolo tak všetko. ()

Galéria (49)

Reklama

Reklama