Reklama

Reklama

VOD (1)

Aká asi môže byť losangeleská tínedžerka s menom Poppy Mooreová (Emma Robertsová)? S takým menom sa asi sotva bude starať o opustené zvieratká a zbierať na ulici odpadky po bordelárskych spolužiakoch. Poppy je rozmaznaná potvora, s ktorou sú len samé problémy. Keď sa k nim má nasťahovať jej budúca macocha, pretože je vlastná mama opustila bohatého manžela, dievča sa rozhodne všetky jej veci rozdať kamarátom. A to bola presne tá povestná posledná kvapka a jej otec (Aidan Quinn) sa rozhodne urobiť posledný krok – drastickú prevýchovu. A na to niet lepšieho miesta ako klasická internátna škola Abbey Mount vo Veľkej Británii. Dievčatá tu nosia uniformy, učitelia rozprávajú spisovnou angličtinou a večierka je o desiatej. A kto poruší niektoré z prísnych pravidiel, za trest dostane na večeru nejakú tú anglickú špecialitu. Poppa nemá v pláne zostať na škole a jej spolubývajúce sa jej rozhodnú pomôcť. Aj keď sa zdá, že by sa z nich mohli stať priateľky, je tu ešte niekto, komu leží Poppy v žalúdku – závistlivá Harriet (Georgia Kingová). Nielenže Poppy prevracia celú školu hore nohami, preberie jej tím, ale ešte si dovolí očariť Freddieho (Alex Pettyfer), syna riaditeľky školy. A keď sa zdá, že Poppy už vie, že život je o niečom inom, ako si donedávna myslela a už sa jej z internátu nechce, Harriet proti nej poštve všetkých. Najskôr jej kamarátky, potom Freddieho a napokon celú školu. A nech sa Poppy snaží, ako vie, nikto jej neverí. Čo teraz? Hádam sa len priznať niečomu, o čom si myslia, že to urobila, ale vlastne neurobila. Odvahu jej napokon dodá matka, ktorá tiež na školu chodila a bola kapitánkou rovnakého tímu ako je ona... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (246)

teutates 

všetky recenzie používateľa

Naivné, trápne, hlúpe... proste Wild Child. Americká puberťačka na mňa dojem rozhodne nespravila. Klamal by som, ak by som tvrdil, že ma pár momentov nezaujalo, avšak ako celok veľmi slabé. Strašne ma iritovali "fopa" scény, ktoré kazili môj zážitok. No a na city sa tu hralo tak, že ma to po hodine prešlo takže 5/10, ale 2* ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

V podstate jedna z mnohých teenage komédií, ale aj tak celkom pozerateľné. Klasická premena rozmaznaného decka na vzornú a snaživú študentku. Ale prísne britské školské prostredie a lakrosový turnaj tomu výrazne pridalo na zaujímavosti, k tomu aj niekoľko zábavných situácii a vtipných rozhovorov - to všetko z toho robí jeden z tých lepších filmov tohto teenage žánru. ()

Reklama

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Emma Roberts je opravdu vynikající herečka, proto se na to dalo také hlavně koukat :) Příjemně jsem se pobavila, některé hlášky byli fajn (Kobylí ksicht, Ježíši Kriste - Já myslela, že Ježíš nosí vousy a Kristusky - Budu muset dát vyměnit vitrážové okno ve školní kapli :) ) a paní ředitelka a její klidný a vyrovnaný pohled mě vždy připomněl to, že Natasha Richardson byla opravdu skvělá herečka a je škoda, že jsme o ní přišli... ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Nad tímhle filmem jsem dlouhou dobu váhal a to i přestože tam hraje Emma Roberts a sympaťák Nick Frost. Nick k mému zklamání dostal jen malé, ale dost vtipné cameo. Škoda, že tak vtipný nebyl celý film, který často sklouzával k trapnosti. Scénář na bázi osvědčené šablony, kdy se z mrchy stává klaďaska + nějaká ta love story + zaškobrtnutí těsně před koncem a následné usmiřování. Šablona tedy viděná snad 100x a šablona která neomrzí, ale Wild Child tuhle šablonu nezpracovává nijak zajímavě a jednoduše nebýt Emmy, asi bych to ani nedokoukal. ()

c.tucker 

všetky recenzie používateľa

Proč to a proč ono? To je ta správná otázka. Je plno zbytečných a postradatelných filmů a imho je tento jeden z nich. Takových motivů a námětů tu už bylo požehnaně, jenže tento je je nějak uchopen a to je vše. Chybí mu zcela smyl a má plno neuvěřitelných zkratek. Režíjně to bylo velmi podprůměrné (většina scén díky tomu byla utopena nebo vyzněla na prázdno - př. převlékání, tatínek vidí prvně změněnou dceru atd.) No není to dobrý film, ale jako odreagování dobré. ()

Galéria (77)

Zaujímavosti (18)

  • Keď Poppy povie Harriet, že vyzerá ako Shrek, Freddie sa začne nekontrolovateľne smiať. Ihneď v ďalšej scéne sa však tvári neutrálne. Medzi scénami je príliš málo času, aby sa tak rýchlo skonsolidoval. (martin1m2)
  • Emma Roberts a Alex Pettyfer začali randiť aj v reálnom živote a Pettyfer si dokonca dal Emmino meno vytetovať na prstenník. Pár sa rozišiel o niekoľko mesiacov neskôr. (Arsenal83)

Reklama

Reklama