Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Morskom svete na Floride sa práve pripravuje slávnostné otvorenie nového „Podmorského kráľovstva“, kde pracujú Michael (Dennis Quaid) a Sean (John Putch), synovia amitského policajného šéfa Martina Brodyho. Sieť priehľadných tunelov sa rozprestiera v celej lagúne a ponúka návštevníkom možnosť vidieť exotický podmorský svet na vlastné oči. Okrem toho je pripravená skvelá šou na vodných lyžiach a množstvo ďalších prekvapení. Je tu však ešte jedno prekvapenie, Nepozvaný hosť - malý žralok... Zamestnanci chcú mláďa vychovávať pod svojím dohľadom. Takmer súčasne sa však nájde telo muža, ktoré prezrádza, že cez porušenú morskú bránu, ktorá oddeľuje šíre more od morského parku, prenikol ďalší, oveľa väčší biely žralok. Od tohto okamžiku ide o život všetkých návštevníkov... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (257)

lykan9 

všetky recenzie používateľa

Za mě se jedná o skvělý horor, kde do očí bije jen to 3D. To si však doba žádala. Jinak ale opravdu nechápu, proč jsou Čelisti III tak dehonestovány. Obsazení je sympatické, samotný příběh nad míru ucházející a napětí je skvělé. Triky sice nejsou bůhví jak skvělé, ale člověk musí myslet na to, že se jedná o již druhé pokračování hororové série a přístup pak musí být také jiný než k jedničce. Jako béčkový horor mě nezbývá než hodnotit plným počtem. ()

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

Na křesle u (pa)rybího zubaře:„Táák, otevřete Čelisti tři... “ Velký Bílý: „Ale já jsem jenom jeden... To mám jako otevřít čelisti třikrát po sobě?“„Neee! Jenom jednou, ale pořádně! Sestři, pište: vlevo dole TROJKA – kaz! Kaz jako kráva...pardon, jako žralok. Vpravo dole se klube čtyřka, ale tam bude určitě příště kaz taky... A spousta zubního kamene. Chtělo by to hodně brousit a pilovat. A nebo příště raději udělat úplně nové zuby. Že by typ Orca?“ ()

Reklama

Jino odpad!

všetky recenzie používateľa

No ne, tohle je už i na mě moc: Žralok zabiják v zábavném vodním parku plných lidí???Koho tím chcou vylekat!!!! Osvědčené pláže u moře jsou tytam a nastupuje jen nudná variace na Něco nám tu žere lidi !!! Fuj !!! Na to se nedalo ani dívat, jen to špiní jméno svým předchůdcům. Otřesní herci, otřesná atmosféra, otřesné všechno. Ruky pryč!!! ()

brooklyn73 

všetky recenzie používateľa

Ano jakekoliv srovnavani s legendarnim prvnim dilem je nemozne. Samotna myslenka obludneho,prerostleho zraloka utociciho na jakysi turisticky podvodni raj mi prijde dobra, bohuzel zde je neuplne vyuzity jeji rozsah. Zaverecne prorazeni skla u kontrolniho objektu,jsem ocekaval daleko driveji.U mne to vsak tentokrate vyhrali delfini. ()

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Veľká škoda! Čeľuste s poradovým číslom tri mali našliapnuté na najvyšší a najkrvavejší bodycount. Dej sa odohráva vo vodnom parku, kde sa to len hemží aquabelami, vodnými lyžiarmi a hordami návštevníkov pohybujúcimi sa v lukratívnych akváriových priestoroch. Ale kdeže, ono to musí byť mainstream a dovolené je zožrať maximálne piatich ľudí. Okrem toho žraločí konzument tu predstavuje jedno gigantické nemehlo s dvomi motorickými schopnosťami otvoriť tlamu a vyšpúliť zuby. Perličkou zostáva ten najšialenejší trojrozmerný efekt. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (6)

  • Film se natáčel v Orlandu na Floridě od 15. června 1982 do 22. ledna 1983. (rafix)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 10. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (martin1m2)
  • Třetí Čelisti byly nominovány hned na osm anticen Zlatá malina. (WolfR)

Reklama

Reklama