Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ľahkomyseľná krava Otis trávi celé dni spievaním, tancovaním a vyžíva sa v uťahovaní si z ľudí. Na rozdiel od svojho otca, rešpektovaného patriarchu na farme a rozvážneho starého osla, si nedáva pozor na to, čo hovorí. Nedokáže udržať tajomstvo, ktoré si všetky zvieratá tak úpenlivo strážia. Otis čoskoro na vlastnej koži zistí, čo znamená pravý význam slova dôvera. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (122)

packa 

všetky recenzie používateľa

Animačně na úrovni Luxo juniora (který je ale o dvacet let starší), zvířata kupříkladu nemají srst, jen jakousi umělohmotnoplastelínovou texturu. Ovšem malé děti taková "drobnost" nezajímá. Jejich cílové skupině je ostatně snímek určen, takže pokud budete ve videopůjčovně hledat něco, čím zabavit potomka laborujícího s chřipkou, klidně po tomto dílku sáhněte, vaše ratolest bude spokojená a vy budete mít 85 minut volno. ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Konečne animák, pri ktorom som sa ozaj bavil aj keď priznávam, že nie počas celej dĺžky. Animácia je priemerná, no miestami je veľmi vydarená. Dej je obyčajný, ako sa na animák patrí. Film neurazí a príjemne baví. Je to milé a pomerne dosť vtipné, teda aspoň niektoré vtípky sa veľmi vydarili. Dabing celkom ujde, no v originále je to o niečo lepšie. 70% ()

Reklama

Tamten 

všetky recenzie používateľa

U tohohle filmu je největší problém, že není jasné, pro koho je určen. Působí jako pohádka pro menší, jenže je v něm několik scén, které jsou celkem tvrdé a díky kterým pro děti není vhodný. Kdyby trochu přitvrdil, mohlo z něho být zajímavé pokoukání ve stylu "Terkel má problém", kdyby ubral, mohla to být pohádka pro děti. Takhle je to nic pro nikoho. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tá animácia bola naozaj hrozná. Tvorcovia sú asi mestské typy, ktoré nepoznajú rozdiel medzi kravou a býkom a dali im všetkým rovnaké kravské vemená (ktoré mimochodom vypadali ako na pupku nalepený štvorrúčkový hovnocuc). Dejová linka nebola zlá, ale všetko kazí obraz. Deťom sa však rozprávka páčila, tak pridávam hviezdu navrch. 50/100 ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Totálny prototyp príkladu na nudu a rozporuplnosť. Rozprávka je na jednej strane určená vizuálom pre najmenších (štylizácia grafiky a celkovej animácie, nelogičnosti, že býk má vemeno atď.), ale na druhej strane svojim príbehom, riešeními problémami a celkovým spracovaním sa blíži viac k násťročným a starším, naši najmenší to nepochopia... Inak nuda... Bohužiaľ. ()

Galéria (61)

Zaujímavosti (5)

  • Ve filmu nemají vemena jen krávy, ale i býci. Nickelodeon ve svém časopise "Nick Magazine" později vysvětlili, že to bylo záměrně, protože režisérovi tato myšlenka připadala vtipná. (HappySmile)
  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Tipping" (Vyklápění). (HappySmile)
  • Ve scéně kde jedou krávy v autě, všechny až na řidiče pijí mléko, v další scéně má však lahev s mlékem i řidič. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama