Reklama

Reklama

Panna Aquamarine

  • Česko Mořská panna, Aquamarine (viac)
Trailer

Dve nerozlučné priateľky Claire (Emma Robertsová) a Hailey (Joanna 'JoJo' Levesque) jedného dňa po silnej búrke objavia z mora vyplavenú morskú pannu Aquamarine (Sara Paxtonová), ktorá ušla pred svojím otcom, lebo ju chcel vydať za niekoho, koho nemiluje. Teraz mu chce dokázať, že láska existuje a na súši sa určite nájde niekto, kto ju bude milovať. A zdá sa, že sa tak stane, keď sa zoznámi s plavčíkom Raymondom (Jake McDorman). Nič však nejde tak, ako by si želala, hoci jej nové kamarátky jej nezištne pomáhajú... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (69)

Wienczaa 

všetky recenzie používateľa

Naprosto geniální film o tom jak ženy vnímají přátelství. Je to v podstatě sonda do dámské duše. Spousta mužů by se tímto filmem měla nechat inspirovat, když jdou na první rande nebo nevěděj jak se svou drahou polovičkou strávit svátek Svatého Valentýna. Více takovýchto filmů a svět bude lepší <3 ()

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Docela milý filmík, který jednoznačně cílý na dívky 8-13 let. Není to žádné intelktuálno, ale spíše taková průměrná moderní pohádka. V záplavě sraček, které se točí pro náctileté docela osvěžující. Já bych to sama narovinu určitě nedokoukala, ale holce to celkem líbilo, ne extra, ale líbilo. Klišé zápletka, předvídatelný závěr, ale milé dívenky, krásná mořská panna a jeden sexy plavčík. Hodnoceno očima dcery 50%. ()

Reklama

kajda.l 

všetky recenzie používateľa

Jedna hvězda za to, že je to určené pro určitou diváckou skupinu(dívky 5-15let)..druhá hvězda za Emmu Roberts, která potvrzuje, že umí hrát(i v tomto), na tu holku budu postupně zaměřovat svou pozornost a hlídat každý další film, je to jeden z největších "náctiletých" talentů současnosti..film jako takový ponechávám bez komentáře. 50% ()

jondoe 

všetky recenzie používateľa

Miestami vtipna, miestami trapna a v niektorych momentoch trosku aj originalna letna oddychovka pri ktorej sa par krat zasmejete. Na viac pozreti to urcite nie je ale jedno pozretie urcite neuskodi a ak budete na tento film dobre naladeny mozno si ho aj uzijete. Morske Panny predsa maju svoje caro:-))) ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Hodnotenie filmu bude opäť len čisto po mojej pamäti, nakoľko som "Aquamarine" naposledy videl asi 10 rokov dozadu. Minimálne. Ale je to jeden z filmov, ktorý som videl viackrát a keď bol náhodou v televízii, nemal som chuť prepnúť kanál. A môže za to pár vecí, ktoré sa mi doteraz celkom páčia. V prvom rade hviezdicové náušnice, ktoré vedia lichotiť tomu, kto ich nosí... to je celkom originálne. To som videl v tomto filme prvýkrát a doteraz nikto s niečim podobným neprišiel. Priateľstvo medzi Jojo a Emmou Roberts pôsobí úprimne a dobre zachytené. Tiež sa mi páčil Bruce Spence v trošku menšej, ale celkom podstatnej role. A Sara Paxton si svoju rolu ako morská panna celkom užila. Ten chvost pôsobil veľmi prirodzene a nemal som problém jej to neuveriť. A áno, je to veľmi veľmi krásna ženská. Plus v mojich rokoch. Ak by som mohol ísť na rande so Sarou Paxton, tak by som išiel. Bez jediného zaváhania. No v ostatných aspektoch je podľa mňa film vysoko gýčovitý a umelý. Love story v tomto filme nepôsobí veľmi prirodzene a dokonca aj film sám to miestami adresuje. To o niečom vypovedá. Arielle Kebbel, ktorá tu hrá Ceciliu je vysoko otravná. Jej reakcie sú otravné a jej postava je napísaná tak pateticky, že kedykoľvek sa objaví na scéne, tak mám chuť prepnúť kanál (napriek tomu, že som film nikdy neprepol, tak jej scénky sú vždy otravné). Príbeh je veľmi jednoduchý a gýčovitý, a čo sa týka záveru... verím, že to robili tvorcovia s dobrými úmyslami. Ale dokopy to film len robí ešte viac gýčovitý, než už bol. Plus je to vysoko predvídateľné. Na druhú stranu ale od tohto rodinného filmu som asi ani viac neočakával. Miestami to vie byť vtipné, má to sympatické hrdnky (a asi moje prvé stretnutie s krásnou a talentovanou Emmou Roberts) a má to v sebe trošku inteligencie a kreativity. Ak máte radi morské panny, tak si v tom možno niečo nájdete. Ja viem, že som nebol cieľová skupina pre tento film a našiel som si v ňom niečo. A v tom to asi aj uzavriem. Hodnotenie: C ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (26)

  • Během celého natáčení musel Sara Paxton vstávat ve čtyři hodiny ráno. Nanesení make-upu trvalo 2,5 hodiny a připevnění ploutve zabralo vždy dalších 2,5 hodiny. (Dlee)
  • Na hlavní desce v plážovém klubu si můžeme všimnout některých jmen lidí ze štábu. (Dlee)
  • Počas súťaže v hádzaní balónikov sa jeden z nich rozpľasne Raymondovi na tričku. Škvrna od vody na jeho tričku zmení miesto minimálne trikrát. (martin1m2)

Reklama

Reklama