Reklama

Reklama

Panna Aquamarine

  • Česko Mořská panna, Aquamarine (viac)
Trailer

Dve nerozlučné priateľky Claire (Emma Robertsová) a Hailey (Joanna 'JoJo' Levesque) jedného dňa po silnej búrke objavia z mora vyplavenú morskú pannu Aquamarine (Sara Paxtonová), ktorá ušla pred svojím otcom, lebo ju chcel vydať za niekoho, koho nemiluje. Teraz mu chce dokázať, že láska existuje a na súši sa určite nájde niekto, kto ju bude milovať. A zdá sa, že sa tak stane, keď sa zoznámi s plavčíkom Raymondom (Jake McDorman). Nič však nejde tak, ako by si želala, hoci jej nové kamarátky jej nezištne pomáhajú... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (69)

Krissty 

všetky recenzie používateľa

Mám ráda mořské panny a doufám, že z toho nevyrostu. Bohužel jsem ale asi moc přerostla, abych dokázala ocenit tento film. Nemělo to pro mě žádnou hodnotu, ale věřím, že kdyby mi bylo dvanáct, tak mě to baví. Taky jsem četla ty dívčí časáky a byla úplně hotová ze starších kluků, takže oceňuju, že v tomhle byl film celkem autentický, i když mě takové holky štvou. Ale co, každá byla někdy v pubertě. A každá si prošla horší nebo mírnější formou něčeho podobného. Ani nevím, takový námět by asi ani nešel natočit bez klišé... ()

jojto odpad!

všetky recenzie používateľa

Tu už prestáva každá sranda. Nejde o dej, či herecké výkony, skôr o ten odkaz pre tých, pre ktorých to je určené (asi tínedžerov). Ak ste slečny nešťastne zamilované, či už platonicky, alebo akože naostro, zájdite si do obchoďákov, ku kaderníkovy, prečítajte pár priblblých časákov a nezabudnite byť trapné, afektové a blbé pizdy! ()

Reklama

Deimos 

všetky recenzie používateľa

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Obraz 9/10/// +Arielle Kebbel, Joanna Lavesque a další fain herečky, hezky se na to kouká, zajímavý příběh a závěr -tohle je holčičí film a je výhradně pro holky, občas mi přišel hodně umělí/// No nakonec to nebylo tak špatný přestože na začátku jsem začal pochybovat jestli to vůbec strávím. Nakonec se mi to celkem líbilo, hlavně příběh, který by mohl mít pokračování a fain byly i postavy a jejich vzájemné vztahy. Rovněž prostředí, pláže, moře , slunce, paráda. Zvlášť teď v zimním období mě to zahřálo. No škoda, že mi není patnáct, dokázal bych si ten film víc užít. Přesto se to dalo./// Celkem 74%/// ()

Vasyl 

všetky recenzie používateľa

Alkohol je sviňa. Zezačátku je to sice sranda a tak, ale pak se člověk druhej den probudí, zapne televizu a ze 70 programů nenajde jeho opičí mozek nic lepšího než tohle. Film o patnáctkách pro dvanáctky. A já jsem ho dal. Celej! Hvězda navíc za to, že to holkám fakt slušelo. Ještě mohla blondýna u toho máchání ocasem kozy ukázat, hned by se mi udělalo líp. ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Možná jsem ovlivně tím, že mě k filmu přitáhla spokojená dcera, ale ve své kategorii nenáročných prázdninových legrácek pro puberťáky to vůbec nebylo tak špatné jak jsem čekal. Jasně žádné velké filmové umění, žádné hluboké poselství lidstvu, a dokonce ani žádné velké ambice, ale prostě je zábavná jednohubka, která si milým způsobem utahuje z klasického disneyovského příběhu Ariely. Není to tak dobré jako třeba Královna ročníku (utahující si podobně ze Sněhurky), ale nenudilo. Občas pobavilo nějakou hláškou, občas vtípkem, občas karikovaným klišé. Na pohodové nedělní dopoledne s rodinou ideální. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (26)

  • Keď Claire a Hailey pozorujú Ceciliu a jej kamarátky, ako sa rozprávajú s Raymondom, v pozadí si môžeme všimnúť prejsť okolo pár v bielych bikinách. Po krátkom prestrihu na Hailey a Claire a späť, sa celá scénka s párom v pozadí zopakuje. (martin1m2)
  • Počas súťaže v hádzaní balónikov sa jeden z nich rozpľasne Raymondovi na tričku. Škvrna od vody na jeho tričku zmení miesto minimálne trikrát. (martin1m2)
  • Na pláži visí štátna vlajka Alabamy, hoci film sa odohráva na Floride. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené