Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Holly Hamiltonová (Hilary Duff) je normálne dospievajúce dievča, ktoré už unavuje sťahovať sa vždy, keď jej slobodná matka Jean (Heather Locklear) prechádza partnerskou krízou. Aby ju uchránila pred ďalšou nesprávnou voľbou, vymyslí si dokonalý plán s dokonalým mužom - imaginárnym tajným ctiteľom, ktorý si s Jean niečo začne a zdvihne jej upadajúce sebavedomie. Ale keď sa tento virtuálny vzťah začne uskutočňovať, Holly sa ocitá pred úlohou stvoriť nápadníkovu podobu. A tak si ako tvár, ktorá sa skrýva za všetkými listami a darčekmi, požičia šarmantného strýka (Chris Noth) svojej kamarátky. Postupom času musí Holly podnikať stále zúfalejšie kroky, aby svoju malú lesť nepokazila a uchránila mamino šťastie. Ale nezmešká tak Jean toho naozajstného pána dokonalého, až sa objaví? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (106)

ivishka 

všetky recenzie používateľa

Z velice nepochopitelných důvodů již druhý titul ve kterém nazývají tohoto ošklivého a podivného chlapíka Chrise Notha Panem božským , kterým ve skutečnosti není ani on a ani jiný muž na tomto světě. Dcera chce najít matce důvod aby konečně vyhodila z lodě kotvu a zůstala na jednom místě, protože je sama tak trochu unavená z cestování za další "láskou života". Utíkat od problémů není dobrým řešením stejně tak jako plést se někomu do jeho věcí ale dopadne to samozřejmě dobře - jak také jinak...Strašně ráda se dívám na Hil Duff, protože působí v každém filmu velice přirozeně a nenuceně.Podle mě je to ale průměrný film s velice průměrnými herci(kromě Hilary Duff). ()

nurielka 

všetky recenzie používateľa

Sympatické herecké obsadenie, na čele s Chrisom Nothom, ktoré neurazí. Hilary Duff som síce videla už v lepších filmoch, ak sa to o nej dá povedať(teraz gúľam očami), ale ja si proste nemôžem pomôcť. Zbožňujem presladené romantické zápletky (s Hilary v hlavnej úlohe) s tou finálnou (takmer geniálnou) pointou, ktorá má zachrániť romantické dušičky nás všetkých. ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Christophe Beck: 1. Collide - Howie Day ,2. I Will Learn to Love Again - Kaci ,3. Better Than This - Kimberley Locke ,4. Real Life Fairytale - Plumb ,5. Let It Go - Jadon Lavik ,6. The Real Thing - Sara Overall ,7. If You Got What You Came For - Beth Thornley ,8. Make Room - Grits ,9. Mr. Roboto - Dennis DeYoung ,10. Lady - Dennis DeYoung ,11. Babe - Dennis DeYoung ,12. The Best of Times - Dennis DeYoung , ()

lucinkapes 

všetky recenzie používateľa

Velmi romantický film, ktery musi vetsine divaku vytlacit z oka slzicku. Je proste necim zvlastni. Tento pribeh neni 100x vyprany (i kdyz ani to nekdy nevadi) jako u jinych romantickych filmu. Muzu vrele doporucit. Za film bych dal asi 4,5 hvezdicky, ale musim jeste pridat kvuli me oblibene herecce Hilary Duff. Ta holka ma fakt talent... :-) ()

CarlaBrunn 

všetky recenzie používateľa

Sice typicka americka romanticko-rodinna komedia s tradicnou zapletkou (laska a na nu nadvazujuce problemy), ale dokonale ma pobavila. Clovek s romantickou dusou sa tu najde, aj ked dialogy a prostredie je presytene tym "laskyplnym nabojom" (nie v tom zlom zmysle slova). Herecka Hillary Duff mi tu velmi pripominala Miley Cyrus, co tiez nebolo neprijemne, lebo ich herecke vystupovanie v kolektive a vystupovanie s opacnym pohlavim na filmovom platne mi pripomenulo ranne obdobie puberty, na ktore si obcas rada spomeniem. Pohodova oddychovka, s ktorou sa da vyplnit tak bolestne nudny vecer. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Film je založen na životě scénáristky Heather Robinson z doby, kdy jako teenager žila v Tucsonu. (HappySmile)
  • Muž, který je představen jako lídr skupiny Styx, je Dennis DeYoung, který byl až do roku 1999 doopravdy hlavním zpěvákem Styx. (HappySmile)

Reklama

Reklama