Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď Scott a Kate Johansenovci (Will Ferrell a Amy Poehler) zistia, že stratili finančný fond na vysnívané štúdia svojej dcéry, rozhodnú sa s pomocou akčného suseda (Jason Mantzoukas) zriadiť si v jeho dome nelegálne súkromné kasíno. Navzdory pochybností, sa kasínu a podnikavej trojici začne veľmi dariť, príjmy rýchlo stúpajú, čo nezostane bez povšimnutia zákerného starostu mesta i podsvetia. Množstvo vtipných i akčných príhod, privedie nakoniec dcéru Alex k bránam vytúženej univerzity... (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (96)

Olík 

všetky recenzie používateľa

Typický Will Ferrell…..nenáročný příběh a humor mířící přímo na komoru. Humor, který musí sednout, ale jestli jste, stejně jako já, fanoušci pana Ferrella, tak je vám po pár minutách jasné, že tady se pojedou bomby. Krev, peníze, jiskry, žetony, prsty a gagy létají vzduchem a není čas si vydechnout. Ano, je to jednoduché jako test s matematiky pro první třídu…….ale tohle má strejda rád. ()

blazma 

všetky recenzie používateľa

Naprosto praštěná komedie. Malé městečko je očividně úplně v pohodě, jediný policista na město a provozování nelegální herny lehce přehlídneme protože se tam očividně všichni znají :D omylem useknout prst ok, zbytečně tam museli udělat tunu fake krve co tryská všude možně. Zbytečná zápletka Jeremyho Rennera, která byla naprosto zbytečná. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Keď i človek pomaly začne myslieť, že americké komédie už nie sú ten výplach, čo bývali, tak občas zase musí prísť film ako "The House", čo človeku vytvorí na tvári grimasy znechutenia a úžasu. Začnem asi tým najmenším problémom filmu a to je - "Prečo sa tu ocitol Jeremy Renner?" Prehral snáď s režisérom stávku a mal si tu struhnúť rolu? Nerozumiem tomu, ako sa človek, ktorý sa ukáže minulý rok vo vynikajúcom filme "Arrival" ocitne tu. No to je ten najmenší problém. V prvom rade je film maximálne trápny a jeho fóry pobavia len veľmi málokedy. Videl som kopec komédií, od ktorých som si nemyslel, že dostanem dobré dielo, no nakoniec pozitívne prekvapili a úprimne pobavili. Tento film so svojou agresiou a krvavými scénkami skôr robí efekt, ako dva roky dozadu spôsobilo "Vacation". A už hneď teraz poviem, že ak máte radi tento nechutný štýl humoru, ktorý sa dostáva často do najkatastrofálnejších paródií od dua "Friedberg", "Seltzer", fajn. No úprimne neviem, čo mám na to povedať. No okrem toho tento film nielen nemá dobrý humor, no nefungujú ani jeho postavy. Všetci sú buď idioti alebo absolútne odporní. Spolu s našimi dvoma hlavnými hrdinami. Jedinou výnimkou je ich dcéra Alex. Myslím si, že ak je niekto aspoň trochu sympatický, tak je to ona. Zvyšok je podľa mňa jeden výplachový, hnusný a odporný film na pozeranie, že človek len premýšľa, na čom sa vlastne tí Amíci reálne bavia. A čo je im na useknutých prstoch a rukách vtipné. Alebo na starostovi, ktorý je ten najväčší úbožiak pod slnkom. Ja neviem. A radšej ani nechcem vedieť. Mám pocit, že ich mentalita už siaha mentálne tak nízko, že by sa dokázali smiať len na tom, že by im niekto ukázal v jednom zábere obrovské hovno. A ja si radšej zachovám svoj zmysel pre skutočný humor. A toto tým neoplýva. Hodnotenie: D ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia uletená jazda s bláznom Willom Ferellom. S týmto maníkom človek nikdy nevie, čo má čakať, vždy ale práve to nečakané... :) Žiadna korektnosť, žiadne pretvárky, žiadne sladké rečičky, či životné múdra, ale vydrbábanie s každým a za každých okolností a akýmkoľvek spôsobom. A R-ko tomu ešte pomohlo. Skvelé. :) ()

F.W.Colqhoun 

všetky recenzie používateľa

Prachy na studium z gamblingu, ha ha ha ha ha ha, to jsem se nasmál. Nicméně když jsem coby fanatický zastánce veřejného školství překousl skutečnost, že jsou končiny, kde může být zápletka Brlohu považována za skoro věrohodnou, dostalo se mi tak slušné absurdní zábavy, jakou aktuální upřednostňovaná poloha Willa Ferrella [táta od rodiny] umožňuje. To znamená, že jí se sice méně, než když méně okoralý, o to šílenější Ferrell coby Ron Burgundy nebo Mugatu ztrácel jakékoliv komediální zábrany, o dost víc, než umí vyprodukovat skoro kdokoliv jiný :-). Solidní duševně hygienická vymývárna. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (6)

  • Sfilmovaných bolo množstvo scén, ktoré sa napokon ani neocitli v samotnom filme. Jednou z nich je napríklad aj scéna s Alexandrou Daddario. (megajalec)
  • Při pronásledování policistou v závěru filmu zazní v jedné scéně znělka z filmu Terminátor (1984). (Nathaniell)

Reklama

Reklama