Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arnold Schwarzenegger ako úspešný obchodník Howard Langston nemá na svoju rodinu nikdy čas a aj nákup vianočného darčeka pre svojho malého syna Jamieho si nechal na poslednú chvíľu. A to nemal robiť, pretože postavička Turbo Mana, hrdinu z televízneho seriálu, po ktorej Jamie túži, je už totálne vypredaná v celom meste. Pre Howarda sa Štedrý deň zmení na ťažkú a zúfalú naháňačku za vianočným darčekom. Dokonca sa dostane omylom aj do vianočného sprievodu prezlečený práve za Turbo Mana, čo ho privádza do značných rozpakov, ale pre jeho syna, ktorý už otca odpísal, to znamená, že jeho otec je hrdina... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (415)

genetique 

všetky recenzie používateľa

No, posledný pokus Arnieho v hlavnej úlohe s deckami a znova to nebolo až také odpadové. Arnie nám teda už pár rokov spríjemňuje sviatky nielen počas neskorých hodín ale aj v detskom vysielacom čase a občas sa mrknem aj ja. Aj keď pochybujem, že niektorý otec by bol schopný niečoho podobného, pozeralo sa mi na to spokojne. 60%. ()

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Vidieť Arnieho v komediálnej polohe kde musí využívať mimiku tváre býva často bolestné a ani tento film nie je výnimka. Dokonca budem asi jeden z mála čo mu  prial (aspon prvú polovicu minimálne) aby zlyhal v hľadaní hračky okolo ktorej sa celý príbeh točí. Áno, je tu veľa úsmevných momentov a áno, pre mladšie publikum pôjde o sympatickú blbinu čo prvotriedne klišé (otec zanedbáva syna, blížia sa vianoce a chce sa polepšiť) servíruje na prekvapenie nenútene. Občas ale film prestrelí až moc (záverečný let, gang santov) a postava Myrona bola na facky od začiatku do konca. Scény so sobom si budem pamätať asi jediné aj dlhšie po dopozeraní. ()

Reklama

lamps 

všetky recenzie používateľa

No jo, je to strašná pitomost. Ale hlavně v první půlce se najde pár velmi zdařilých momentů, které dokáží do určité míry pobavit. Vlastně bych možná dal i hodnocení vyšší, kdyby si tvůrci odpustili ten přehnaně akční a přitom dost nudný závěr, kdy Arnold v obleku Turbomana nezdařile paroduje Supermana, Batmana a další komiksové hrdiny. Nutno ještě dodat, že právě Arnieho rozhodně nepovažuji za další slabinu tohoto snímku, ale naopak jeho přítomnost dodává mnoha pasážím trochu lepší dojem. 60% ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack David Newman: 1. Jingle Bells - The Brian Setzer Orchestra [2:18] ,2. So They Say It's Christmas - Lou Rawls/The Brian Setzer Orchestra [4:05] ,3. Sleigh Ride - Darlene Love/The Brian Setzer Orchestra [2:36] ,4. Run Rudolph Run - Chuck Berry [2:44] ,5. The Most Wonderful Time Of The Year - Johnny Mathis [2:47] ,6. Merry Christmas Baby - Charles Brown [4:47] ,7. Back Door Santa - Clarence Carter [2:09] ,8. The Christmas Song - Nat King Cole [3:10] ,9. Jingle Bell Rock - Bobby Helms [2:12] ,10. Father and Son - David Newman [3:00] ,11. Finale - David Newman [4:02] ,12. Deep in the Heart of XMas - Darlene Love/The Brian Setzer Orchestra [2:53], ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Když svému synkovi trošku neprozřetelně slíbíte koupit populární vánoční hit, tak si můžete zadělat na slušné nepříjemnosti!! Absurdní vánoční taškařice, ve které se nikdo nepokouší o nějaké solidní herectví, leccos v ní nefunguje, divákova bránice se jen pokojně přehupuje a být o dvacet minut delší, tak by byla na prahu snesitelnosti!! Aneb tehdy Arnold Schwarzenegger v kostýmu TurboMana a v davu lidí počal svoji kampaň na post kalifornského guvernéra!! ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (17)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (fisus)
  • Roli obřího Santy ztvárnil wrestler Paul Randall Wight Jr. známý jako The Big Show. (Mr.Dick)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené