Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stopárka Veronika Horská, drobná podvodníčka a príživníčka, objaví na diaľničnom odpočívadle zavraždeného muža. Okrem peňazí mu ukradne aj retiazku so zlatým príveskom páva a zavesí si ho na krk. Potom sa ubytuje v drahom hoteli a prázdnu peňaženku s dokladmi hodí do svetlíka. Na druhý deň ju však okradnú o peniaze a zbijú. Ocitne sa v nemocnici, kde tvrdí, že si nič nepamätá. Venovanie vyryté na zadnej strane prívesku je však významnou stopou, ktorá privedie  kriminalistov k páchateľom - pašerákom a predajcov pornokaziet. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (7)

dyfur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

........naivné...po rokoch dupľovane.....v dobe vzniku - prakticky bez záujmu prešiel okolo divákov....po čase pôsobí trocha humorne-čo iste pri natáčaní nebolo cieľom.... ()

Reklama

rakovnik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Příživníci, punkáči a hromadné sledování pašovaného bavorského porna. Navíc ochotně spolupracující viníci. Slušný skanzen minulého režimu a celkem legrace, kdyby člověk nevěděl, že to bylo míněno zcela vážně. Opravdu nevím, proč se po těchto časech mnohým stýská. ()

carl.oesch 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Teda, to hromadné sledování porna za úplatu a výdělek z něj, to je opravdu bomba. To tak opravdu bylo? Že se kazety pašovaly, dabovaly monotóním hlasem to vím, ale v roce zásadního zlomu tohle snad nikdo nemohl myslet vážně...ale zábavné stejně. Asi nejslabší díl z celé série. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (1)

  • V trezoru architekta Mejtského (Stanislav Fišer) je kromě rozličných peněz také pistole CZ vzor 27. (ČSFD)

Reklama

Reklama