Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zázračný modrý prameň, povzbudzujúci sexuálny apetít a potenciu, nečakane zmizol a policajný náčelník Pepa Novák má opäť plné ruky práce. Pokračovanie divácky megaúspešného filmu Zdeňka Trošku.
Po tom, čo na zámku v Kameňákove vytryskol  zázračný „modrý prameň" liečiaci impotenciu, mestečko je hore nohami. Ako prišiel, tak aj odišiel - modrý prameň zrazu zmizol. Ako je to možné? Svoje o tom vie predovšetkým stará Kropáčková, ktorej bezbrehý sexuálny apetít si už vyžiadal nejednu obeť. Hoci sa po prameni zľahla zem, na policajnú stanicu neustále prichádzajú ďalší otrasení muži a zúfalí športovci, ktorých táto babička práve znásilnila. Ba čo viac, náčelník policajnej stanice Pepa Novák musí čeliť obetiam aj v radoch svojich vlastných policajných podriadených. Strata lukratívnych ziskov z „modrého prameňa" nedá zaspať ani miestnym mafiánom a je nad slnko jasné, že pátranie treba začať v domčeku pani Kropáčkovej... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (639)

Shit 

všetky recenzie používateľa

No jelikož to je celý postavený na vtipech, který jsou snad ty nejznámější co se daly sehnat, tak je to ještě dobře udělaný, protože je to občas i vtipný ale kdybch to vral jako normální film, tak je to fakt něco šílenýho. Příběh to má minimální a neděje se tam nic novýho než co bylo v prvním dílu, prostě jako normální film by si to zasloužilo odpad, ale když se to bude brát s nadhledem, tak aspoň ty 2 * to může dostat ()

Marsik 

všetky recenzie používateľa

Špatnost ! Nuda ! Trapas ! Tak lze vystihnout pokračování, podle mého vkusně vtipného, Kameňáku 1. Ve druhém díle se Zdeněk Troška zaměřil na babku Kropáčkovou, což byla chyba. Jak stará bába znásilňuje pomocí elixíru mladé kluky, to se mi fakt místy i hnusilo. Jednu hvězdičku za ... asi za to, že zde hraje velkej srandista Václav Vydra. 25% ()

Reklama

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Rok se s rokem sešel a jak Zdeněk Troška prozradil už ve filmu o filmu k prvnímu dílu, dvojka byla na spadnutí prakticky okamžitě. Co se změnilo? Větší množství amatérských či začínajících herců nahradily celebrity, technicky šla nahoru kamera, dolů hudba a scénář se pokusil rozvést příběhy archetypálních postav z jedničky. Zážitek opět extrémní, dneska už je to naštěstí dobová konzerva, která pořád ještě připomíná časy nevyrovnání se s minulým režimem. Politické vtipy ztratily pointu, určitý náhled na každodennost zavál čas. Jinak tu máme ocenění na 26. festivalu české filmové a televizní komedie Novoměstský hrnec smíchu z Nového Města nad Metují a 1. výroční ceny DAVID pro nejlepší DVD video roku 2004. ()

fleker odpad!

všetky recenzie používateľa

...když zakrejete kočce po narozeni voko...tak se nevyvine a zakrni...vážně by mě zajímalo, co všechno asi museli zdendovi zakrejt pantáta Troška s chotí....dyť tohle už snad ani není možný...já mu zkritizuju jedničku....von napiše dvojku...pošlu mu imejla aby přestal..sepišu xset strankovou petici, kde jenom ja sem se tam podepsal vosumsetkrat...a von jako by ty příspěvky snad skoro ani nečet neboco...a trousí..a trousí...už chapu ty rakušáky..prej VYPNĚTE TEMELIN, ZACHRANITE ŽIVOTY...maj recht...ale jenom v připadě že na nej budou připojeni ve chvili, kdy v esterajch televizi poběži Troska (..ano, čtete správně - ten háček tam neni umyslně..) ()

Jello Biafra odpad!

všetky recenzie používateľa

Trapáreň pokračuje a je až udivujúce ako hlboko dokážu režisér a herci klesnúť. Vtipy nemajú vôbec žiadnu úroveň. Len plno sexuálne ladených frkov, ktoré len ťažko pobavia. (Ne)herci sa nechutne pitvoria a film nemá žiadny dej. Zasa sledujeme cestu modrého viagrového prameňa a zasa počujeme dávno otrepané fóry. Absolútna žumpa českej kinematografie. Ozaj nechápem ako tomuto hnusu môže dať niekto viacej ako dve hviezdičky. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy Pepa (Václav Vydra) říká Vilmě (Jana Paulová), že má "zadek jako kombajn", běží v televizi další režisérův film Andělská tvář (2001). (fiLLthe3DD)
  • Helena Růžičková, pro kterou byl snímek poslední rolí, byla v době natáčení již vážně nemocná a během prací na filmu byla pod dozorem lékařů. (dawe03)

Reklama

Reklama