Reklama

Reklama

Anakonda: Honba za krvavou orchideou

  • Slovensko Anakonda 2: Lov na krvavú orchideu (viac)
Trailer 2

V nepreniknuteľnej tropickej džungli si nik, či už človek alebo zviera, nemôže byť istý svojím životom! Na vlastnej koži sa o tom bolestivo presvedčí i skupinka vedcov, ktorí sa vydali do pralesa v Borneu pátrať po veľmi vzácnej červenej orchidei – tzv. krvavej orchidei -, ktorej sérum vraj prináša večnú mladosť. Nik nepochybuje o tom, že ak sa im to podarí, zaručí im to veľkú slávu a nepochybne aj bezodný zdroj peňazí! Ibaže netrvá dlho a z lovcov sa stane korisť! Uprostred nehostinnej džungle totiž musia čeliť nielen príšernému počasiu a nepriechodnej vegetácii, ale aj oveľa nebezpečnejšiemu, smrtonosnému hadiemu protivníkovi, ktorý kraľuje tamojšiemu potravinovému reťazcu – a ktorý je vďaka unikátnym liečivým komponentom z už spomínanej krvavej orchidey oveľa rýchlejší, väčší a bystrejší, ako si vôbec dokážu predstaviť! (TV Dajto)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (259)

Aluska88 

všetky recenzie používateľa

Jednu dobu se mi velmi líbil trailer na tento film a často jsem si ho pouštěla. Doba se však sunula kupředu, já prošla filmovým vývojem a po zhlédnutí Honby za krvavou orchidejí jsem došla k názoru, že zřejmě to nejlepší na tomto "díle" je právě trailer. Film předkládá jedno otřepané klišé za druhým, jeden hroznější dialog, než ten následující. Vítězně tak z tohoto průseru vychází ten nádherný tvor (ač digitální:) jménem Anakonda. ()

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Davová idiocie opět útočí. 26%? Tenhle díl Anakondy samozřejmě není žádná katastrofa. Je v mnohým lepší, než ten předchozí a hlavně má charismatickýho hrdinu v podobě Johnnyho Messnera, kterej nikdy nezklame. Dwight H. Little je navíc moc dobrej režisér na to, aby ten film nechal klesnout pod určitou laťku. Prostě špičkově udělanej film o obřích hadech. Nic víc, nic míň. Kdo čekal umění, je idiot a měl by se jít léčit. Nebo si jít vyhonit nad Pánem Prstenů a Avatarem. ()

Reklama

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Zápletka: Jednoduchá, ale druhá Anakonda je zkrátka můj guilty pleasure - koukám na ni každým rokem v televizní repríze. Monstra: Děkuju Bohu, že skutečné největší hady světa nevytvořil tak gigantické, ty zdejší pro mě byli na první zhlédnutí zaděláním na noční můru. P. S. Poprvé jsem Anakondu viděl v 8 letech. Herci: Messner je s hlasem Lukáše Hlavicy totálně badass, Yuneho mi bylo pekelně líto, Stricklandová je zpocená uprostřed džungle poměrně hot. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Poznal som chlapíka, ktorý poznal režiséra dokumentov a ten nakrúcal v Amazonke film a všetkých ich tam zožrali hady.“ Keď mala v roku 1997 premiéru ANAKONDA, dal som 80% a dodnes si ju kedykoľvek rád zopakujem. O dvojke sa hovorilo celé roky. V pôvodných plánoch sa mala vrátiť Jennifer Lopez a anakonda mala útočiť v kanáloch dusného, južanského New Orleans. Neviem, ako vy, ale ja by som si takú verziu rád pozrel. Nakoniec ale neostal kameň na kameni: vymenili sa režiséri, žiadna z preživších postáv z jednotky sa nevrátila (hoci nová hrdinka sa na Jennifer Lopez povážlivo podobá - aj takto sa to dá vyriešiť, ak vám návrat odmietne hviezda jednotky, proste nájdete fyzicky podobnú herečku) a dej sa premiestnil z Amazonky, kde je anakonda doma, na Borneo, kde by ste nenašli anakondu žiadnu. No ale nevadí, toto nie je dráma podľa skutočných udalostí, že. Dvojka bohužiaľ neoplýva ktovieakou zábavnosťou, ak nerátame zopár čestných výnimiek (Čeľuste, ploštice, návšteva dediny Lovcov lebiek), počítačové triky sú príliš slabé a pekná výprava a ukážkovo univerzálne (od krásky cez svalovca po komickú postavičku, poznáte to) herecké obsadenie to nezachránia. Film stratil zábavnosť originálu, ale ak ho porovnáme s BOA VERZUS PYTÓN a inými trápnymi hadími horormi (s VENOMOUS napríklad), je to vlastne dobré pokračovanie. ()

Radyo 

všetky recenzie používateľa

Už po 10 minutách se dá s poměrně velkou úspěšností odhadnout, kdo přežije a kdo bude použit namísto myši ke krmení hadů. Scénář mi přijde tak na úrovni prvního ročníku scénáristické fakulty a pokud takovíto nedostudovaní scénáristé stávkovali ještě nedávno (únor 2008) v Hollywoodu za vyšší honoráře, odpovídám jim rázně: TRHNĚTE SI! Dialogy i scény obsahují tolik klišé, že by se z nich uživily ještě další dvě béčka, herci hrají toporně a jejich výrazivo je tak prosté, jako by byli po obrně. Vyhazují-li se statisíce až miliony dolarů za točení podobných blábolů, pak asi na tomto světě opravdu není cosi v pořádku. ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (11)

  • Slušných 12,8 mil. dolarů si během úvodního víkendu (27.-29.8. 2004) odnesl 25 milionový sequel filmu Anakonda z roku 1997. Po víc jak měsíci promítání si na konto připsal téměř 33 milionů. (imro)
  • Anakonda: Honba za krvavou orchidejí je první hollywoodský film, který měl světovou premiéru na Fidži. (imro)
  • Scénáristi Ed Neumeier a Michael Miner mají za sebou i lepší časy, napsali spolu například Robocopa. (imro)

Súvisiace novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené