Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sklouzněte do pitevny a nakoukněte do smrtících záznamů nejlepšího současného mistra hororu - režiséra Johna Carpentera - a vychutnejte si jeho tři morbidní krvavé povídky. Robert Carradine a David Naughton rozpumpují vysokooktanový horor, jakmile se ďábelský masový zabiják vrhá na svou obět - BENZÍNOVÁ PUMPA. Stacy Keach, Deborah Harry a rocková superhvězda Sheena Easton dostávají kapky v tomto nejen vlasy, ale i žaludky zvedajícím příběhu - VLASY. Poslední příběh bere do svých rukou hostující režisér Tobe Hooper a posílá Marka Hamilla a Twiggy, aby se podívali nadpřirozenému krvavému zlu na zoubek - OKO. Takže se pořádně zapněte do svého pytle a rozklepejte se hrůzou spolu s Johnem Carpenterem v tomto šokujícím festivalu hrůzy, po kterém budete chtít více a více. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (72)

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

Taková příjemná blbinka, která působí jako, že Carpenter dostal nějaké peníze a volnou ruku a tak přizval bandu horrorkámošů a spíchli tuhle sympatickou jednohubku... Všechny tři povídky jsou svým oldschoolovým způsobem zábavné, obsazení je nabušené a všechno odsejpá hezky svižně.... Na prdel jsem si z toho nesednul a asi si to už nepustím, ale fakticky proti tomu nemůžu říct skoro nic. ()

Faustka 

všetky recenzie používateľa

Zvučná jména, solidní zpracování. Vlasy a Oko zaujaly nejvíc, Benzinka je slabší… hlavní postava se chová dost zmateně. John Carpenter si střihnul roli zřízence márnice – je to přesnej týpek, kterej ví o smrti svoje. Tak se pohodlně usaď, nalej si drink a vychutnávej lehce morbidní Body Bags. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Titul "Body Bags: Historky z márnice" je kolekciou troch horrorových poviedok. Prvé dve režíroval John Carpenter a tretej sa chopil Tobe Hooper. Prvý príbeh sa volá "Benzínová stanica". Je o hlúpej černoške, ktorá počas nočnej služby na odľahlej čerpacej stanici za mestom Haddonfield natrafí na sériového vraha. Druhá historka nesie názov "Vlasy". Muž v stredných rokoch má veľký komplex z toho, že mu začali rednúť vlasy. Navštívy špecializovanú firmu, aby mu s jeho problémom pomohli. Bude to mať pre neho fatálne následky. Posledná poviedka je "Oko". Talentovaný baseballista príde pri dopravnej nehode o oko. V nemocnici podstúpi transplantáciu. S jeho novým okom však nie je niečo v poriadku. Začne mať desivé vidiny. *** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

John Carpenter, sa snaží čoby akýsi Cryptkeeper upútať našu pozornosť. Ale už len jeho úvodné entrée dáva najavo, že kvalitatívne budeme niekde inde, ako sme u neho zvyklí. Mohlo ísť o celkom dobrú antológiu v tradíciách spoločnosti Amicus, či amerických CREEPSHOW. Tu však to všetko narazilo na benevolentnosť vrcholových tvorcov žánru ( Carpenter, Hooper ), ktorý si mysleli, že iba ich mená budú stačiť na prilákanie publika. Aká chyba. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Parádní věcička. Mám dost rád filmy které jsou udělány v povídkách. Tady jsem si to užil dokonale. První příběh o první noční šichtě je parádní. Carpenter parádně vystihl atmosféru a hlavně parádní konec. Naughton je sympaťák. 80%. Druhý příběh je asi ze všech nejslabší, není nijak moc dobře udělaný a celej příběh je strašně ohranej a ne moc zajímavej. 60% A poslední povídka je taková sice o ničem ale dobře se na ní koukalo. Hooper udělal co mohl, on sám o sobě scénář není nijak moc. Ale dá se to. 70%. No a pak je tu takovej úvod od samotného Carpentera, to nemá chybu. Carpenter má parádní charisma. Herci jsou ve všech příbězích dobří a známé tvéře v malých rolích jsou výstižní. Velmi povedené dílo, škoda že nevyšel ten seriál. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (4)

  • John Carpenter strávil v maskérni 3 dlhé hodiny, než ho pripravili pre úlohu koronera. (beso74)
  • Tento film byl natočen jako pilotní díl k seriálu, ale Showtime nakonec pokračování odmítli. (Chatterer)
  • Vo filme "má prsty" niekoľko slávnych hororových režisérov. John Carpenter hrá koronera, uvádza všetky poviedky a dve z nich ("Benzínová pumpa" a "Vlasy") aj režíruje. V prvej menovanej, ktorá sa natáčala iba v noci, si zahrali Wes Craven a Sam Raimi. Štvrtý do partie, Tobe Hooper, režíruje poviedku "Oko". (beso74)

Súvisiace novinky

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (viac)

Reklama

Reklama