Reklama

Reklama

Někdo vydírá CIA tím, že vraždí zahraniční novináře a vytváří dojem, že je za to zodpovědná sama agentura. (Filmbox)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (29)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Harlin nenatočil dobrý film od Cliffhangera a z Eckharta se pomalu ale jistě stává “hvězda” nenáročných a tupých béček/céček. Pokladač cihel sice není v rámci žánru to nejhorší co kdy vzniko, nicméně žádnou velkou zábavu nenabídne. Komu ale nevadí si k žehlení nebo jakékoliv jiné činosti pustit Bonda z Wishe, tak v tomhle případě nesáhne vedle…40% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Zedník bol kedysi celkom dobrý hokejista, no a Eckhart tu nevyrovnáva ani tomu zedníkovi, nie to ešte agentovi 007, ktorého sa snaží napodobiť. No a Nina NeMocDobre ako profesionálna zabijačka? Tomu nikto neuverí ani po dvoch litroch rakije. 🍸 ()

Reklama

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Nedávno tu byl včelař, nyní zedník a už se těsím na řidiče septiku. Comeback Rennyho Harlina se nekoná a Aaron Eckhart by se měl přestat snažit být novodobým akčním hrdinou ve středních letech. O něco menší průšvih, než by se dalo čekat ale dobrý akční film se nekoná ale nostalgikům by občas mohl připomenout zlaté devadesátky. Bohužel akce spíše bídná a častokrát velice špatně udělaná. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Slabšie tri hviezdy z úcty k niekdajšiemu veľkému menu Rennymu Harlinovi a samozrejme sympaťákovi Aaronovi Eckhartovi, ostatní boli do počtu. Jasné, na The Beekeepera sa to neťahá ani z kilometrovej diaľky, ale profesné skúsenosti Rennyho sa stále dajú poznať, nie je to ultralacné céčko, len lacnejšie béčko, ale na ospalý večer alebo poobedie na jedno pozretie fajn, napr. súboje neboli od veci, dostali sme aj nejakú tú krv, výprava bola slušná, nesťažujem sa. možno by si to zaslúžilo silnejšie dve hviezdy, ale budem zmierlivý, keďže to má všeobecne slabé hodnotenie. ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Film se mě snažil urazit nebo naštvat prakticky od první chvíle. Arogantní pipka co ví všechno nejlíp (kde ostatní dělají chyby ona ne), pak stréc co si hraje na zedníka (a tahá s sebou zednické propriety dokonce i když jde na misi?)! Dále ta nepřehledně natočená akce… střih, střih, klepeme kamerou… a to neuběhlo ani 20 minut a já měl chuť to vypnout. Asi nejhorší je jak se všichni berou hrozně vážně a ty smrtelně vážné/drsné dialogy. Díky tomu se ti dva nešpičkují, ale urážejí. A to není zábava ani omylem. Spousta scén je prostě debilních. Pipka s intercomem se postaví vedle cizích chlapa (dělá nenápadnej) a začne si do intercomu normálně nahlas povídat. Chlap vedle ní nic. Pak zařve. Chlap vedle žádná reakce! Normální reakce je se podívat proč řve proč ta kráva řve. A takhle to jede celý film. Jak tohle mohl někdo, kdo má za sebou HieHard 2 takhle domršit. Ale jsem si jist, že štáb byl tabulkově diverzní až na půdu. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčanie začalo v Solúne v Grécku v marci 2022. Natáčanie potom prebiehalo vo filmových štúdiách Nu Boyana v Bulharsku a na rôznych miestach v Grécku. (Arsenal83)
  • Film bol ohlásený už v auguste 2011, pričom hlavnú úlohu a produkciu mal mať Gerard Butler. V januári 2022 bolo oznámené, že Eckhart bude mať hlavnú rolu, pričom Butler ostane v produkcii. (Arsenal83)

Reklama

Reklama