Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čo všetko sa môže stať, keď Afroameričan zo subtropickej Floridy zdedí na mrazivej Aljaške svorku polárnych psov?
Cuba Gooding Jr. ako černošský zubár z Miami Ted Brooks zdedil na Aljaške psí záprah. Jeho vzácne polárne psy Demon, Nana, Diesel, Scooper, Yodel, Sniff, Mack a Duchess sú však tŕňom v oku drsnému miestnemu horalovi Thunder Jackovi, ktorý by ich rád získal. Ted sa však so psami spriatelí a Thunder Jack sa preňho dokonca stane výzvou, aby sa naučil ovládať psí záprah bez ohľadu na to, aké to bude ťažké... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (137)

chrispe 

všetky recenzie používateľa

Tak straně moc toho mohli (měli) v tomto filmu vynechat. No, nebyl to můj šálek kávy. SPOILER: Ale tak... alespoň ,že Annie a Démonovi to vyšlo. // Tak nějak mám tušení, že zítra už nebudu ani vědět, o čem to bylo a pozítří už nebudu vědět, že jsem to viděla. Hvězda navíc za psy, i když všechny ty úsměvy a mrkání... no, už končím. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Podpriemerná komédia, ktorá v pamäti zostane snáď len vďaka tým psom a nádhernej prírode, kde sa odohráva. Zubár sa dostáva k nečakanému dedičstvu a musí sa s tým primerane vysporiadať. A ako to býva, nájde si lásku... proste klišé ako hrom. Cuba Gooding Jr. je dobrý herec a ako komediálneho herca ho mám snáď v top trojke, ale bez dobrého scenára to proste nemôže fungovať. ()

Reklama

Kacenaa211 

všetky recenzie používateľa

Výborný film, který mě vždy pobaví u dojme. Pejskar si v teto komedii vždy najde nějaký ten vtip... Jedine, co je na tomto filmu nepovedené, je scéna na útesu. Ano, má to zesílit ten dojem napětí, ale tohle je naprosto nereálne a nikomu by se toto nepovedlo... Kvůli tomu jedna hvězdička dolu, jinak velmi dobrý film s dobře vybraným obsazením. ()

zodiak217 

všetky recenzie používateľa

Psi boli skvelé, ale nápad a zapracovanie trochu ošúchané, akurát inak zaobalené a obohatené originalitou o černošského mašera. No neviem nejaký dojem to na mňa neurobilo. Pripadá mi to skôr ako typický vianočný film a našim slovenským televíziám zrejme tiež. Aj keď psi ma dostali a boli to krásne vástavné kúsky to ostatné mi pripadalo len obyčajné a priemerné. Oceňujem, že film nebol trápny a nevkusný, no ani neprekvapil. Plus je tu za herecké obsadenie a intriéry ()

PlayEasy 

všetky recenzie používateľa

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 5,2/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 25%, Audience Score - 39% | FDb.cz - 72.1% | Poměrně příjemný film, který je na podvečer o Vánocích ideální jako nenucená zábava, u které se určitě nudit nebudete. Přesto herci jen průměrní a ta šablona tohoto příběhu už tu byla nejmíň milionkrát, takže nic extra nečekejte, ale jako oddychovka to sedne. My jsme spokojeni. 60% ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (6)

  • James Coburn stvárnil Hromového Jacka a Cuba Gooding jr. - hlavná postava Snežných psov - si zahral vo filme s takmer identickým názvom Bleskový Jack. (HUMOOOO)
  • Hodně psů, kteří účinkovali v tomto filmu, si později zahráli ve filmu Osm statečných (2006). (Cheeker)

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama