Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čo všetko sa môže stať, keď Afroameričan zo subtropickej Floridy zdedí na mrazivej Aljaške svorku polárnych psov?
Cuba Gooding Jr. ako černošský zubár z Miami Ted Brooks zdedil na Aljaške psí záprah. Jeho vzácne polárne psy Demon, Nana, Diesel, Scooper, Yodel, Sniff, Mack a Duchess sú však tŕňom v oku drsnému miestnemu horalovi Thunder Jackovi, ktorý by ich rád získal. Ted sa však so psami spriatelí a Thunder Jack sa preňho dokonca stane výzvou, aby sa naučil ovládať psí záprah bez ohľadu na to, aké to bude ťažké... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (137)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Tento film mal za následok, že som začal milovať omnoho viac Aljašku a hlavne psov typu Husky, títo boli mimoriadne krásni. Taktiež scenérie, turnaj, postavy a sranda s kontrastom s Miami ma zabávali a fascinovali celý film. Spájam si ho tak so zimou ako aj s letom. Dobrodružná komédia pre celú rodinu s húfom bláznivostí. ()

otík 

všetky recenzie používateľa

Když zubař z velkoměsta zdění sněžné psi kdesi na Sibiři a vyrazí za nimi, může to přinést docela slušnou zábavu. A když ještě navíc zjistí, že mu v žilách koluje Sibiřská krev a navíc že se mu tento život docela zamlouvá, určitě jen tak rychle neodcestuje a něco s těmi parádními psy prožije. A tady už zábava opravdu nastává. Sice asi ne díky stále vesele naladěnému a poněkud pitvořícímu se Cuby Goodingovi, ale díky skvěle vypadajícím a nápaditým sibiřským pejsánkům. Když k tomu ještě přidáme určité dramatické situace a pár ponaučení, máme tu typický hraný snímek s produkce Walta Disneyho. Ale co na tom, vždyť se na to tak krásně dívá. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V roku 2002 sa Cuba Gooding junior, náhodný držiteľ ceny filmovej akadémie (Oscara) objavil v hlavnej úlohe snímku "Snežné psy". Nie moc presvedčivo, ako je u neho zvykom, stvárnil postavu Teda Brooksa, afroameričana, ktorý v severskej, zasneženej Aljaške zdedí svorku závodných psov a prihlási sa do náročného závodu. Jeho kostrbaté herecké kreácie mnohonásobne prevýšili prirodzene sympatické výkony tých ťažných psov. Mala to byť zábavná rodinná dobrodružná komédia, ale ja som sa pri nej veru moc nepobavil. ** ()

Brano 

všetky recenzie používateľa

Rodinná komédia pri ktorej si človek oddýchne a miestami sa aj trochu pobaví. Páčilo sa mi najmä krásne aljašské prostredie. Herecké obsadenie bolo takisto dobré. Ale príbehovo to bolo slabšie, ale vďaka krátkej dĺžke pozerateľné. Pre mňa oddychova záležitosť pri ktorej človek môže úplne vypnúť a nezamýšľať sa veľmi nad dejom. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack John Debney: 1. I'm Adopted (02:14) ,2. Flight To Tolketna (01:14) ,3. Ted Meets The Dogs (04:46) ,4. Ted Outsmarts Demon (01:43) ,5. Romance And Snowflakes (02:46) ,6. First Sled Ride (02:30), ,7. Ted Down The Mountain (00:51) ,8. Saying Goodbye (01:57) ,9. Heart To Heart (01:58) ,10. Race Day (01:32) ,11. Racing To Alaska (01:53) ,12. A Hero's Decision (02:22) ,13. I'm Your Father (02:45) ,14. To The Finish Line (03:10) ,15. They're Coming In (03:38) ,16. A New Start (00:42) , ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (6)

  • Hodně psů, kteří účinkovali v tomto filmu, si později zahráli ve filmu Osm statečných (2006). (Cheeker)
  • James Coburn stvárnil Hromového Jacka a Cuba Gooding jr. - hlavná postava Snežných psov - si zahral vo filme s takmer identickým názvom Bleskový Jack. (HUMOOOO)

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené