Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

William celý život sníval o tom, že pôjde v otcových šľapajach a stane sa lovcom búrok. Jeho legendárneho otca pred rokmi vzalo so sebou supertornádo. Odvtedy sa z prenasledovania tornád stal skutočný biznis a cestovný ruch spojený s katastrofami prekvitá. Tínedžer utečie z domu, aby sa spolu s bývalým kolegom svojho otca vydal za hurikánom, ale tornáda sú už väčšie a ničivejšie, ako kedysi. Williamova matka medzitým zúfalo pátra po svojom synovi, netušiac, že sa do oblasti chystá najväčšia búrka všetkých čias, supercela, ktorá ohrozí životy nielen lovcov búrky, ale všetkých ľudí v oblasti. (Vertigo Distribution)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (41)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Jedine tornádo, ktoré som videl bolo to na postery. Hej fúkalo, ale to fúka aj tu a také dráma z toho nerobíme. Podľa mna to ani o tornádu nebolo, len každý sa za niečím naháňal, kričal alebo sa stážoval. Hudba ma neskutočne vytáčala, pomýlila si žáner a keďže som film pozeral v noci stále som mal v ruke ovládač, aby som nepobudil ľudí i z iného mesta. Baldwin tam stále iba moralizoval či bezducho kecal a zas   Anne Heche budem mať v spomienke pri celkom iných filmoch a nie na tento brak, ktorý sa tvári ako veľdielo. Jedine čo ešte bolo celkom stráviteľne bola technická stránka, ale všetko ostatne už tak stráviteľne nebolo. Silne 2*. ()

bobstock odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle není SPOILERS tohle je upřímný VAROVÁNÍ. Dramaticky a scénáristicky hotová tragédie. 85minut nezajímavého polemizování o rodinných vztazích vás v dodávce doveze pod mrak, z kterého fouká, prší a sem tam spadne kroupa. Totálně prolhanej poster o lovcích bouřek si strčte do kakavové díry. Casting si někdo taky užil. Podle roztomiloučké Jordan Kristine Seamon Disney jistě nakreslil animovanou Pocahontas jinak je tam úplně k ničemu. Boooring Daniel Diemer by se měl spíše ukázat jen jako dubl Willa Poultera, Heche nebudu řešit a Baldwin si tu roli střihnul asi za trest po té tragédii z natáčení westernu, prostě zmizím v bouřce ´´bože já nevěděl, že je nabitá ostrým!´´ Neskutečné, že se takovýto hnůj objevil v programové nabídce Cinestaru a za jiné projekty jako třeba On se bojí, aby člověk se slzami v očích klečel na struhadle nebo co, myslim teď konkretně Hradeckou pobočku!  10% ()

Reklama

ing.man 

všetky recenzie používateľa

Od začátku ten film ukazoval jak moc chce být dramatický, ale vůbec nebyl. Diemer je dobrý, ale tady mě vůbec nepřesvědčil. Tupé dialogy, klišé "matka bojící se o syna", atd. Rád bych viděl film, který by aspoň zopakoval nějakou katastrofickou klasiku a vtáhl mě do děje, ale tohle je ztráta času. Jedna hvězda protože miluju americký venkov, a druhá je za Baldwina, který tady nemusel střílet a Heche, která vypadala, že umí řídit. ()

LIVINGDEAD odpad!

všetky recenzie používateľa

Už to, že hlavní role hraje Anna Heche a Alec Badwin, mne mělo varovat. Anna Heche měla naposledy úspěch v roce 1997 ve filmu SOPKA. Je tu ale jedno velké plus, Alec Baldwin tentokrát nezastřelil kameramana. :-) Vlastně, je to škoda, že se to nestalo, protože tohle mohl natočit opravdu jen nějaký mrzák. Daniel Diemer (starý kokot hrající náctiletého syna) je snad nejošklivější herec na světě. Supercela na konci snad trvala jen 5 minut a vlastně ani nebylo nic vidět. Nejhorší katastrofický film všech dob! A tohle fakt jde do kin????? ()

jokino 

všetky recenzie používateľa

Úprimne povedané, mám pocit, akoby som sledoval remake Twisteru, ktorý ale, ak by to tak bolo, by originál totálne predčil. Síce sa to celé pomaly rozbieha, je to komorné, miestami možno nezáživné, ale stálo to za to. Absolútne realistické búrky, kde sa proste musí čakať na správnu chvíľu a akési "vyvrcholenie", a človek - "lovec búrok", musí za tým proste jazdiť. Som veľmi rád, že film nezodpovedá svojmu posteru, že ho neprecpali zbytočne prepálenými CGI, čo je dnes tak zvykom, ktoré v mnohých prípadoch nestoja vôbec za nič, len kazia film a nedá sa na to pozerať, ako je to odporne umelé a neprirodzené. Film s reálnymi búrkami, ktorý sa na nič iné "nehrá". Miestami mi soundtreckom pripomínal 80 a 90-te roky, čo mi do toho úplne pasovalo. Za mňa, výborná práca.. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (8)

  • Hlavné natáčanie sa uskutočnilo v Moultrie, Georgia v júni 2021. V máji 2021 sa už natočili niektoré zábery v Montane (Billings, Hardin a Lavina). (Arsenal83)
  • Vlajka USA v garáži pro bouřkové zájezdy je vyvěšena nesprávně. Při vyvěšování u zdi, ať už ve vodorovné nebo svislé orientaci, by měl být svazek (hvězdy) vždy v horním rohu, na levé straně diváka. (Johnny.ARN)
  • Během scény na čerpací stanici se v rádiu ozve varování Národní meteorologické služby z Morristownu pro okresy Anderson, Knox a Roane. Jedná se o okresy ve východním Tennessee, nikoliv v Texasu, kde se film odehrává. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama