Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Fleishman je v kaši je príbeh nedávno rozvedeného 41-ročného Tobyho Fleishmana, ktorý sa odvážne ponorí do nového sveta zoznamovania a randenia pomocou aplikácií. Má taký úspech, aký v mladosti, ešte predtým, ako sa oženil a dokončil lekársku fakultu, nikdy nezažil. Lenže práve na začiatku jeho prvého leta sexuálnej slobody jeho bývalá manželka Rachel zmizne a zanechá mu 11-ročnú Hannah a 9-ročného Sollyho bez toho, aby čo i len tušil, kde je a či sa plánuje vrátiť. Snaží sa zvládať rodičovstvo, návrat starých priateľov Libby a Setha, potenciálne povýšenie v nemocnici, na ktoré už dlho čaká, a ešte všetky nezadané ženy, ktoré sa nájdu v Manhattane. Uvedomuje si, že nikdy nebude schopný prísť na to, čo sa stalo s Rachel, kým sa konečne nevysporiada s tým, čo sa vlastne stalo s ich manželstvom. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (12)

klukluka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vychází mi to na 3 a dám tomu 3- za dojem, že je to dobrý tak ze 60ti procent. Něco mi říká, že z těch tradičních pohlaví (jsem mastodont, sorry) by se to holkám mohlo líbit víc, než nám klukům. Představitel Fleishmana se mi nelíbil vůbec, není to chlap, myslím tím i v reálu, je to dítě, proto mu příroda odepřela i mužský výzor, těžko ho pak vnímat jako precedenční ukázku problémů, ve kterých se ocitají muži po čtyřicítce. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Mix Sexu ve městě pro rozvedné čtyřicátníky a Jak jsem potkal vaší matku bez humoru, ale zase s velkou dávkou ironie. Eisenberg se asi nikdy nevymaní z rolí menších či větších podivinů, ale tady mu póza rozvedeného otce, který najednou musí znova hledat sám sebe a prozkoumávat nové možnosti o které ovšem moc nestál, dost sedla…75% ()

Reklama

stret 

všetky recenzie používateľa

Problemom Fleishmana je Fleishman. A este viac to, ze ho hra Jesse Eisenberg. Herec, ktory v kazdej roli vyzera ako pako, freak, ktory nedokaze odovzdat emociu a ked tak trapne. Eisenberg stve nim samym a zaroven sa vynara otazka, ci by na danu rolu nasli vhodnejsieho paka a freaka. V kombinacii s Claire Danes sa tato nemila situacia este umocnuje. Hrbate decko s velkou masivnou blondinou s problematickym fejsom. Ti dvaja sa v tomto vesmire nemali stretnut.  V priebehu serialu ale postupne prituhuje a to co sa spociatku zdalo ako nejaka trocha komedia sa postupne stane silnou vztahovou dramou. Odporucam mladsim rocnikom nez 40 aby sa pozreli, co ich kazdeho jedneho +/- caka, hoci su si teraz isti, ze ich sa to netyka. ()

JitkaCardova 

všetky recenzie používateľa

Zdánlivě pomalý rozjezd se plně zhodnotí, když k rozpracované perspektivě, v níž jsme ponořeni, začnou přibývat další a postupně se rozvine celé spektrum možných pohledů na životní situaci lidí po čtyřicítce, bez ohledu na to, zda mají partnera a rodinu, zda jsou rozvedení či nezadaní nebo jaký vztah mají ke své profesi a jakou roli v jejich životech hrají přátelé. Některé životní možnosti jsou už passé, jiné přestávají být lákavé, některá velká rozhodnutí nelze vzít zpátky, jiná - možná - ano, do některých dveří už člověk nevstoupí a do jiných vstoupit nechce, ale musí... a teprve když se přes ně jako vlny přelijí blížící se nevyhnutelné životní zkušenosti, ať vítané nebo ne, lidé chtě nechtě o něco víc dozrávají, na něco trochu víc rezignují a něčemu trochu víc porozumí... něco se upevní, něco rozpadne, na něčem přestane tak strašně záležet, aby něco jiného mohlo vydržet... přestože nikdo nikdy nedá ruku do ohně za to, co z toho všeho je správné, co za to stojí, a co ne... *** Svíravé, ironické a smířlivé. *** S O. na B12. Za životních okolností, kdy nám to vrtalo v játrech a trhalo žíly ještě o dost víc, než by jinak nutně muselo. *~ ()

rowdys 

všetky recenzie používateľa

Miniséria, ktorú by si mal pozrieť každý štyridsiatnik. Fleishman je coming-of-age+20 delikatesa pre ľudí, ktorým ťahá na štvrtý krížik, alebo ho už majú za sebou a práve im to zatne do živého. Do postáv sa rýchlo vžijete a ich okolnosti sú okamžite veľmi povedomé. Myslím si, že diváci, ktorým sa to nepáči sú pravdepodobne ešte príliš mladí a majú primálo odžité, aby sa dokázali stotožniť s témami, ktoré sa tu rozoberajú (kariéry konečne začínajú naplno žať úrodu, rozvody, nové začiatky a znovuzískaná nepredvídateľnosť života, večné staromládenectvo, opätovné hľadanie mladosti a svojho poslania, výchova detí...). Rozprávačsky si to berie energickosť a hĺbavosť Stranger Than Fiction, spirituálne nemá až tak ďaleko k starším allenovkám a prinúti vás to konfrontovať svoje mladšie ja, ktoré akosi potichu a nenápadne začalo miznúť, no jeho vôňu je ešte stále cítiť v miestnosti. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama