Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrastala v sirotinci v kláštore, pretože jej matka zomrela počas pôrodu a otca nikdy nespoznala. Nemá najmenšie tušenie, kto by ním mohol byť, ale zo srdca ho neznáša, pretože od nich odišiel. Milagros dovŕšila 18 rokov, a tak sa nemôže naďalej schovávať pred okolitým svetom v bezpečí za múrmi kláštora. Začne pracovať ako slúžka v dome bohatej rodiny Di Carlovcov, kde sa zoznamuje s novými priateľmi. Ale natrafí tam aj na nových nepriateľov, ktorí nemôžu vystáť jej neskrotný temperament a priamočiaru úprimnosť. Zoznamuje sa aj s pohľadným Ivom Di Carlom (Facundo Arana), mladým budúcim dedičom rodinného bohatstva. Milagros a Ivo sú ako oheň a voda, dva neskrotné živly, ktoré nejdú úplne dohromady, ale jeden k druhému neodmysliteľne patria... (TV Doma)

(viac)

Videá (4)

TV spot 3

Recenzie (421)

Linki 

všetky recenzie používateľa

Na to, že je to telenovela, za pozeranie tejto sa ako človek nehanbím (aspoň zatiaľ :)...možno to bolo spôsobené vekom, možno sympatiami k tej bláznivej deve, ktorá ako všetci v živote pár krát riadne zakopla...ale splnila svoj účel a myslím, že bola jednou z najlepších vo svojom žánri a mala vyvážený pomer príbehovej línie nielen u tých nechutných boháčov, ale aj u služobníctva, čím má veľké plus. Telenovely nezmeníme, vždy sa takmer nič neudeje, koniec useknú pred pointou, charaktery sú trochu desivo reálne občas a dialógy, ktorým sa normálny život niekedy tiež nevyhne... že by nás práve toto poznanie tak štvalo? A to, že od titulnej zvučky prvého dielu vieme ako to skončí? A som naozaj zvedavá, ako o pár rokov klesnú naše hodnotenia xyz filmov len preto, že teraz už poznáme niečo lepšie, serióznejšie, prepracovanejšie, menej banálne a pod. Už teraz viem, že príde doba, keď kopa filmov predbehne tie dnešné a my sa budeme skrývať za to, čo sa nám kedysi zdalo aspoň fajn, ak nie super... A zároveň v to dúfam, lebo pri dnešnej produkcii nie je momentálne podľa mňa nič isté... A aby som nezabudla, najnepozeratelnejšia časť tohto seriálu je pre mňa v súčasnosti jeho zvučka. Fakt nechápem, že sme ten des prežili vidieť xyz krát... ()

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Ach, sladké dávne časy... A vlastne, načo to zapierať, napriek všetkým technickým, obsahovým a logickým chybám, si túto telenovelu pozriem rada ešte i dnes. Pretože nie vždy máme radi len to, čo je bezchybné... A ja rada Muńeca brava mám. A i Gloriu, Linu, Bernarda, Sokoró, Ramona, slečnu Vicky, Angeliku... Veď sú to, a teraz nežartujem, asi najobľúbenejšie postavičky môjho detstva! A hoci si uvedomujem, že v skutočnosti celý tento seriál nie je nič viac, ako komerčná hlúposť, predsa len mám k všetkým tým 270-tim dielom silné citové väzby, a nič na tom nezmení žiaden racionálny fakt. Navyše, ako to tu už niekde bolo spomínané, mnohé kamerové sekvencie by vďaka svojej originálnosti a kvalite mohli byť inšpiráciou i pre "veľké" filmy. ()

Reklama

Kri-kri 

všetky recenzie používateľa

Je to strašná stupidita, téměř všechny postavy od panstva rezidence až po služebnictvo se chovají naprosto nepřirozeně a imbecilně, o přehnané afektovanosti nemluvě. Oba dva z ústřední milenecké dvojice jsou magoři, kteří nevědí co chtějí a když už to vypadá, že se konečně dají dohromady, tak si to jeden z nich něčím pohnojí a na dalších 50 dílů mají od sebe odstup, aniž by byli schopni si cokoliv vysvětlit. A takhle se to opakuje stále dokola. Sponzorem zřejmě musela být nějaká farmaceutická firma vyrábějící prášky na spaní, vzhledem k tomu, že co chvíli tam někdo někoho uspí. K tomu ty naprosto zbytečné a protivně dlouhotrvající záběry z diskoték (10 minut v kuse čumět na natřásající se prdele tanečnic v minisukních a tangách, to muselo dát scénáristům náramnou fušku, nemluvě o chlípných kameramanech). Ale i přese všechna tahle negativa přiznávám, že jednou za pár let se to, s notnou dávkou sebezapření shlédnout dá, mnohé scény a hlášky jsou velmi vtipné a český dabing se též velmi vydařil. Musíte však mít možnost přeskočit nezajímavé scény, kterých v průběhu seriálu není zrovna málo. Když tyto možnosti při sledování (např. na Youtube) máte, je to na slabší 3 *, s přetrpěním diskotékových a dalších zbytečných scén a reklam v TV by to bylo na odpad. 45% ()

Boogeyman 

všetky recenzie používateľa

V mém životě jednou nastalo období, kdy jsem několik měsíců trávil doma a jediná moje aktivita byla hra na počítači a televize. V té době jsem koukal opravdu na všechno co běželo, což byla například i telenovela Divoký anděl. A musím přiznat, že mě to docela chytlo, ačkoliv jsem si stále musel opakovat, že je to brak. Klasická telenovela se vším, co k ní patří a co lidé buď milují, nebo nenávidí, tady navíc podpořeno poměrně absurdním humorem. Jenže když na to koukáte, zjistíte, že celý děj se obrací zhruba ve dvacetidílných intervalech naruby a pořád dokola a přitom se nikam nevyvíjí. Příklad: Hlavní pár, který je už od první vteřiny předurčen ke šťastnému zamilovanému happy endu, bohatý šlechetný Ivo a prostá chudá služebná Milagros jsou do sebe zamilovaní, ale okolnosti a sviňáci jim nepřejí a hází jim intriky pod nohy, které se vždy promění v roztržku, načež je jeden z páru naštvaný na toho druhého. Záleží, na jaký díl se zrovna podíváte, ale vždy uvidíte situaci, že ona chce jeho, ale on nechce ji, nebo naopak. A to pak už člověka přestane bavit. Natalia Oreiro činí asi 80% veškeré atraktivnosti této prvoplánově chytlavé, ale jinak bezduché a nikam vedoucí telenovely. ()

stOKYi 

všetky recenzie používateľa

aj keď niesom vôbec ale vôbec priaznivec "soup opery" toto je telenovala ktoréj som videl možno až 20 častí :), keďže to bolo stále o tom istom ako milágros alias cholito nechala yaga či ako sa volal a zase opačne ako on zase nechcel ju. A tých častí bolo neskutočné kvantum tak sa to do konca ani dopozerať nedalo. Viac som pozerával "Keď budeš moja", ale to bude asi tým že tam boli pekné ženy a malo to aj dáku zápletku. to bola proste telenovela všetkých telenoviel :) ale tu neboli ani pekné ženy :) ()

Galéria (183)

Zaujímavosti (31)

  • Po více jak 10 letech od uvedení seriálu zemřela již čtveřice protagonistů. Arturo Maly zemřel 2 roky po natáčení, tedy v roce 2001 na srdeční infarkt. Norberto Díaz na konci roku 2010, Osvaldo Guidi v roce 2011 a Lydia Lamaison v únoru 2012 ve věku 97 let. (xninjax)
  • Milagros (Natalia Oreiro) je velkou fanynkou fotbalu, který často také hraje. Pro Argentinu typický fotbal má ráda i její představitelka Natalia Oreiro. (fiLLthe3DD)
  • Vyšlo i v knižní podobě pod stejnojmenným názvem „Divoký Anděl“ od spisovatele Enriquea Torrese, a to ve dvou dílech. (Zetwenka)

Reklama

Reklama