Reklama

Reklama

Detská hra 2

  • Česko Dětská hra 2 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Vraždiaca bábika Chucky, ktorá v sebe skrýva dušu nebezpečného zločinca Charlesa Lee Raya, sa nevzdáva ani po predchádzajúcich neúspechoch. Je rozhodnutá za každú cenu získať telo malého chlapca Andyho Barcleya (Alex Vincent), ktorý jediný pozná jej hrozné tajomstvo. Andy prichádza do novej rodiny Joanne a Phila Simpsonovcov, ktorá sa bude o neho starať dovtedy, kým sa neuzdraví jeho matka. Aj on má čo najskôr zabudnúť na minulosť a vysporiadať sa so strachom z vraždiacej bábiky. Netuší, že čoskoro sa opäť ocitne zoči-voči vraždiacej beštii, ktorá ho úlisným spôsobom prehovára, aby boli kamarátmi na celý život.. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (167)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Zločinec Charles Lee Ray sa za pomoci čiernej mágie pred svojou smrťou prevtelil do Good Guya. Je to obľúbená detská hračka. Panenka v podobe strapatého nespratníka. Avšak toto umelohmotné telo nie je vhodné pre človeka. Charley Lee Ray sa musí za každú cenu reinkarnovať do ľudského tela. Tento rituál môže uskutočniť jedine prostredníctvom obety malého chlapca Andyho, ktorému prezradil svoju pravú totožnosť. Už raz sa o to neúspešne pokusil. Tento krát urobí všetko preto, aby sa mu to podarilo. *** ()

Abiosis 

všetky recenzie používateľa

*NA NARODENINY NECHCEM* Vydarené pokračovanie a miestami som sa pristihol pri myšlienke, že druhé vyčíňanie Chuckyho sa mi páči o niečo viac, ako to prvé. Bolo to spôsobené aj tým, že nesmrteľná bábika tu dostala oveľa viac priestoru, bola oveľa viac naladená na vraždiacu strunu a jej gestá a hlášky boli veľmi dobre umiestnené (= hodiace sa k situácii), pestrejšie a zábavné ("You've been very naughty Miss Kettlewell." "I promise I won't kill anyone else." "You act like you've never seen a dead body before!" "How's it hangin', Phil?"). Taktiež sa mi pokračovanie zdalo strašidelnejšie a napínavejšie, Chuckyho smrť nechutnejšia, a tam, kde sa jednotka snažila o vytvorenie najmä tiesnivej atmosféry využívajúcej fakt, že bábika ožila a postupne koná svoje dielo, dvojka vsadila na akciu a príbeh, kde sa bábika takmer od začiatku filmu zbavuje jedného protagonistu za druhým. Verdikt v 1 vete: Druhé akčnejšie a krvavejšie vyčíňanie bábiky. 29.08.11 ()

Reklama

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

Doposud jediný díl, který jsem z hororové série o Chuckym viděl. Poměrně zajímavé. Ta panenka je určitě jeden z nejrafinovanějších filmových vrahů. Film jako celek mě bavil hodně - trochu jsem se bál, trochu jsem se smál. Jenom konec v tý továrně je docela dost blbej... Jistě si nenechám ujít další Chuckyho zabíjačku a černohumorné hlášky. Jako horor to je zcela průměrný film, ale pobaví a trochu bát se budete. ()

Han22 

všetky recenzie používateľa

Andyho matka skončí po událostech v jedničce v blázinci a on se stěhuje k pěstounům. Chucky je mezitím majitelem fabriky opraven kvůli napravení image firmy a po jedné vraždě se vydává najít Andyho. Kdo říká, že dvojka je dost slabší než jednička, ať si... ať se podívá pořádně. Jasně, už to není takové hororové psycho, ale jinak je vše při starém. Andy je vyděšený, Chucky vraždí na koho přijde a přitom stíhá házet hlášky (moc jste zlobila paní učitelko). Vraždy jsou tak akorát, občas brutální, občas naznačené a většinou se stanou někomu, kdo si to beztak zaslouží. A vrcholem filmu je brutální finále v továrně na panenky, kde Chucky opět předvede svoji téměř nesmrtelnost a ty způsoby jeho likvidace stojí za to. Jediný mínus, kterého jsou si všiml až teď prvně je totálně přestárlá herečka, která hraje Andy "teenagerskou" sestru. ()

Bobik9 

všetky recenzie používateľa

Slabší jednička, jinak se jedná prakticky o totožnou kopii. S ničím novým dvojka nepřišla a to jí hodně škodí. Jinak by se totiž nejednalo o špatný film a dokonce bych řekl, že ve druhém pokračování s edá najít o trošku více vtipů než v prvním filmu. Určitě to ale není takový propad, na jaký je člověk u podobných hororů zvyklý. Jsem určitě zvědavý na další pokračování. ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (16)

  • Důvodem, proč je na obalu k filmu, kde Chucky drží rozevřené nůžky kašpárkovy na pérku kolem krku, nápis "Sorry Jack, Chucky's back", je skutečnost, že se tento kašpárek jmenuje v Americe "Jack in the box". (Lajty)
  • Martin Bryant, najhorší austrálsky masový vrah, 28. apríla 1996 zabil a zohavil 35 ľudí a ďalších 23 zranil. Bryant, ktorý mal IQ 66, bol doslova posadnutý Detskou hrou 2 a vplyv tohto filmu psychiater posúdil ako hlavný faktor na spáchanie takéhoto zločinu. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama