Reklama

Reklama

You Hurt My Feelings

  • USA Beth and Don (pracovný názov) (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dlouholeté manželství spisovatelky je náhle v ohrožení, když zaslechne svého manžela, jak upřímně reaguje na její nejnovější knihu. (tribican)

Zaujímavosti (4)

  • V rozhovore pre časopis Filmmaker z roku 2023 sa Nicole Holofcener vyjadrila o osobných myšlienkach a pocitoch, ktoré inšpirovali film: „Inšpirovala ma myšlienka, že celý život uvažujem o tom, či mi ľudia klamú. A ak mi neklamú, dokážem sa s tým vyrovnať? Myslím si, že moja vlastná skúsenosť, že ja sama som zraniteľná voči názorom iných ľudí na mňa a moju prácu je autobiografická. Z mojich filmov cítiť, že som to ja. Naozaj mám pocit, že sú tak blízko mojej osobnosti a hodnotám a veci, o ktorých premýšľam a ktorých sa obávam. A postavy - zvyčajne aspoň jedna - sú tak jasne založené na mne. Takže ak ľudia nedokážu pochopiť moje postavy, dokážu pochopiť mňa? Dokážem žiť s možnosťou, že to nechápu alebo sa im to nepáči, ale stále ma majú radi? Takže áno, niekedy sa s tým dokážem vyrovnať dobre a niekedy nie. Ale stále hľadám uznanie, ale to my všetci, že?" (Arsenal83)
  • Kameraman Jeffrey Waldron povedal: "Pracoval som na vytvorení prirodzeného, ​​príťažlivého newyorského vzhľadu, ktorý neodvádza pozornosť od rozvíjajúceho sa príbehu, ale prináša filmovú interpunkciu do dôležitých ľudských momentov." (Arsenal83)
  • Film bol natočený v New Yorku v máji 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama