Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pre agenta Franka Castlea (Thomas Jane) mala byť táto neľahká úloha jeho poslednou v utajení, potom sa chcel nechať preradiť do kancelárie a naplno sa venovať svojej milovanej rodine. Ibaže čosi škaredo nevyšlo – pri ilegálnom obchode so zbraňami, ktorý zorganizoval, totiž niekto zomrel – a čo čert nechcel, bol to práve syn nebezpečného gangsterského šéfa Howarda Sainta (John Travolta), ktorý nechal vzápätí na oplátku vyvraždiť úplne celú Castleovu rodinu! Aj sa mu to podarilo, - vlastne temer, pretože niekto vražednú explóziu predsa len, hoci ťažko zranený, prežil. Sám Castle, ktorého zachráni jeden z miestnych rybárov. Jeho priatelia a známi sú poriadne prekvapení, keď sa Castle o niečo neskôr opäť zjaví na scéne, aby vzal spravodlivosť do svojich rúk! Utáborí sa v rozborenej budove starých kasární, kde začne intenzívne plánovať svoj boj proti Saintovi a jeho mužom. Opancieruje svoje auto a zaobstará si zbrane a nepriestrelné vesty. O svojich susedov sa vôbec nezaujíma – no len do chvíle, keď mu Joan (Rebecca Romijn-Stamos), Bumpo (John Pinette) a Dave (Ben Foster) zachránia život a on pochopí, že našiel nových priateľov, na ktorých sa môže spoľahnúť a ktorým môže veriť. No i tak u nič a nik nedokáže zabrániť, aby pomstil svoju rodinu – a chce viac, ako len vidieť svojich nepriateľov mŕtvych! Chce Howarda Sainta raniť tam, kde ho to bude bolieť najviac – chce, aby sám zabil tých, ktorých najviac miluje! Preto sa postará o to, aby jeho protivník dostal isté informácie, ktoré ho privedú k jedinému záveru – že ho jeho manželka Livia (Laura Harring) podvádza s jeho najlepším priateľom Quentinom (Will Patton)... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (511)

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Zcela průhledná a bezobsažná tupárna nezasluhující si nic než slova plná hanby, případně "WTF" ve velmi negativních konotacích. Akční filmy tohoto ranku obvykle nemají příliš logiky a rozebíráním jednotlivých kiksů se každý hnidopich s nadšením baví - to tady naštěstí nebude třeba, protože k naprostému zhanění Punishera stačí totální herecká nepoužitelnost Tomáše Janíčka a sestava kámošů degen, degen a damsel in distress. Některé scény - třeba mariachi a óbrpták (ten třímetrovej námořník nebo co to bylo) - zavánějí fraškou takových rozměrů, že se skoro nechce věřit, že to nebylo úmyslem. Ale v tom případě by se to do toho zbytku hodilo asi jako Kateřina Brožová do Edith Piaf. Nezbývá než doufat, že tímhle pokusy o vzkříšení Punishera skončily - minimálně pokud by někdo chtěl pokračovat v takovém duchu jako ten bezduchý maňásek Jonathan Hensleigh. 20% za originální pomstu na té nádherné bestii Lauře Harring. ()

2Pac 

všetky recenzie používateľa

uf...mam rad Kinder vajce...zboznujem prekvapenie... Tak vážení, Punisher ma dostal...ano, priznavam, ze ma dostal, podla vacsiny, totalny brak. Typicky rambovsko/komandovsky hrdina na okraji spolocnosti, hovadsky zly zaporak, obrnene auto, vybuchujuce auto, brokovnica s urezanou hlavnou, kopec akcnakovskeho klise...To vsetko vysperkovane ElMariachimJohnnymCashom, zaujimavym hudobnym podmazom, bolestsposobujucim nanukom, prenosnym hydrantom, Rusom v pasikavom tricku a hlavne brutalnou nadsadzkou.... ()

Reklama

ChewieDC odpad!

všetky recenzie používateľa

Snad první film, kterému bych dal 0%. Tady nefunguje vůbec nic - a to jsem hledal sakra pořádně. Nefunguje ani ta vedlejší tlustá postava, která by měla být vtipná, nefunguje ani ten chlápek s piercingem v ksichtě, který by měl... no, ani nevím co. Travolta podává nejhorší herecký výkon své kariéry, Thomas Jane je drsoň asi jako ten princ ze Shreka. Při vyvražďování jeho rodiny necítíte NAPROSTO nic. Jonathan Hensleigh by se měl po tomhle filmu zahrabat někam hodně hluboko a naučit se parkovat auta. Ještě, že neznám comics. Být fanda Punishera, asi bych spáchal sebevraždu. ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Guilty pleasure... a basta. A nevadí mi, že na mě milovníci českých klenotů nebo Michaela Baye vyšlou svá komanda smrti, vůbec. Po mém boku totiž stojí Frank Castle, a takového frajera mezi marveláckými suprhrdiny jen tak nenajdete. Z prozatimních tří filmových zpracování je Punisher právě Thomase Janea tím asi nejznámějším, načež se dokonce nedávno dočkal i krátkometrážního přídavku. Tak bude to pokračování? Nebo aspoň ona brutální týmovka se Spideym? Jedno je jasné: John Travolta tu proti Frankovi nemá šanci, ani kdyby si jako ochranku najal kompletní Expendables. Nevěříte? ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Najprv som mal pocit, že problém je v tom, že z toho chcú robiť príliš vážny film. Potom prišla scéna s tým ozembuchom a rehotal som sa.Travolta v saku sa opäť hral (doslovne) na záporaka, ale ten koniec bol až nechutne brutal. Natočené v štýle deväťdiesiatych rokov, bez zbytočných efektov, ale radsej si pozriem starú (a dosť odlišnú) verziu s Lundgrenom... ()

Galéria (56)

Zaujímavosti (31)

  • Mickey Duka (Eddie Jemison) je postava z komiksu, kde sa volá Mickey Fondozzi, a je Katovým (Thomas Jane) informátorom. (Spilvo)
  • Mnoho scén mučení Spackera (Ben Foster) Quentinem Glassem (Will Patton) bylo improvizovaných. (akisha)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (viac)

Max Payne sa prestrieľal do filmu

Max Payne sa prestrieľal do filmu

27.06.2005

Štúdio Fox vypustilo do sveta správu, že plánujú sfilmovať legendárnu akčnú hru MAX PAYNE, ktorá sa vďaka svojej originalite zapísala nezmazateľným atramentom do dejín svojho žánru. Jej príbeh sa… (viac)

Reklama

Reklama