Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadějná písničkářka se z rozumu provdá za mariňáka, který má brzy odjet do války. Po tragické události ale jejich fiktivní vztah čeká krutá realita. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (73)

Anet21 

všetky recenzie používateľa

⚪️Romantické béčko, ktoré by sa nestratilo o 14:30 na Prima Love, a nikto by si ani nevšimol, že ho nenakrúcala nejaká no name americká káblovka, ale Netflix. Tej béčkovosti dopomáhajú aj slabé herecké výkony všetkých hercov a úplne predvídateľná zápletka (vydávať sa kvôli tomu, že si neplatím zdravotné poistenie je strop, to na Slovensku by bolo takých manželstiev ako maku). Dialógy znejú často príšerne, objavujú sa v nich klišé typu: díler, ktorému dlží hlavná postava peniaze sa jej vyhráža hláškou : ,,Viem, kde býva tvoja rodina," a podobné schématické repliky sú recyklované ako na bežiacom páse. To, že film nie je muzikál, ale pravidelne sa v ňom objavujú spevácke výstupy hrdinky zase pôsobí ako akési promo na ňu ako reálnu osobu a speváčku.⚪O podprahovej agitácii o migrantoch, ktorí postavili Ameriku či všetkých mužoch ako misogýnoch atď. radšej ani nehovorím. To, že záver je všetkým jasný ešte pred zapnutím snímku je realita a u žánrovky to ani nevadí, no cesta, ktorá k tomu záveru vedie nie je ani trošku inovatívna, ani troška nápaditá, len zabehnutá v bezpečných vodách toho, čo na divákov (asi) funguje. Prečo inak musel ísť hrdina do väzenia, keď stačilo si to všetko vyrozprávať a nemuseli sa priznať, mi je záhadou. Takto radšej vzal všetko na seba, u armády zostal v hanbe a hrdinka nemala žiadny postih, i keď sama sa správala nanajvýš hlúpo. Topka, to je asi ten feminizmus.⚪️Ak je inak naozaj pravda, že v Amerike vám nevydajú bez poistenia ani životne dôležité lieky (čo inzulín istotne je) a radšej vás nechajú umrieť bez nich, čiže im urgentné ošetrenie a prípady asi nič nehovoria, tak potom paráda a určite má zmysel, aby si ju Európania adorovali.⚪️ ()

Jirka_Šč 

všetky recenzie používateľa

Příjemné písničky, jednoduché herectví, koukatelná romance (zajímavá tím, že se hlavní hrdinka musí starat o zraněného manžela, kterého si vzala z rozumu). Pohoda ⛱. P.S. Purple Hearts je mnohem výstižnější název, než na Netflixu uváděná česká "Zranitelná srdce" (odkazuje na vyznamenání, které dostávají vojáci zranění nebo zabití v boji). ()

Reklama

mata77 

všetky recenzie používateľa

Film v určitých momentoch zaujímavým spôsobom ukazuje na polarizáciu spoločnosti a niektoré z veľkých problémov v štátoch. Romantika ako hlavný motív na mňa fungovala možno aj preto, že sa mi neopozeraní herci v roliach páčili a chémia medzi nimi bola na začiatku totálne na bode mrazu k čomu práve prispievali ich rozdielne názory. Pozitívne plus k tomu všetkému dodali aj originálne skladby, zložené priamo pre film, keďže jedna postava bola aktívny muzikant a je aj v reálnom živote. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Zatím to vypadá na nejlépe hodnocenou romcom z Netflixu a je to opravdu velmi fajn, tedy pro příznivce žánru. Docela netradiční příběh dvou atraktivních lidí- krásná a nadějná zpěvačka vs mariňák se vezmou kvůli finančním výhodám a dotacím, ale budou před všemi muset předstívat svůj fiktivní vztah, aby nešli před soud. Nic se samozřejmě neobejde bez komplikací. Herci jsou hodně fajn a dá se jim fandit,Sofia Carson né jen hezky vypadá, ale i úžasně zpívá a dojde na pár dějových překvapení. Na můj vkus mi tu chybí humor, je to vážnější a místy smutné, což k filmu sice sedí, ale úplně to nevyhledávám. Překvapivě bavilo a fanouškům žánru doporučuji. Něžné pohlaví bude určitě spokojené. 65% ()

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Docela fajn romanťárna, bohužel hodně se dozvíme z obsahu, a ještě navíc je to dost předvídatelné. Bylo by to mnohem lepší, kdybych o filmu nic nevěděl, ale i tak patří k tomu lepšímu od Netflixu. Zajímaví, neokoukaní herci, příběh už tu samozřejmě sice byl, ale tak proč ne - a celekm zajímavý konec...70% ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (2)

  • Když jsou Cassie (Sofia Carson) a Luke (Nicholas Galitzine) oddáváni, říkají své „ano“, zatímco stojí čelem k oddávající. Když si později Cassie pouští video obřadu, říkají si „ano“ čelem k sobě. (Anyk)

Reklama

Reklama