Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadějná písničkářka se z rozumu provdá za mariňáka, který má brzy odjet do války. Po tragické události ale jejich fiktivní vztah čeká krutá realita. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (73)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Úplne tradičné a predvídateľné poňatie romantiky medzi dvomi zdanlivo opačnými povahami. Takpovediac až klišé. Na ceste k očakávanému záveru sa dočkáme zaujímavé informácie od hlavnej predstaviteľky, ako napríklad, že Kaliforniu vybudovali ilegálni imigranti, ku ktorým sa všetci správajú ako k handrám. Tak polovica filmu je inak takým PR práve pre Sofiu Carson a jej nie herecké, ale spevácky plačlivé kvality. Pomaly to vyzeralo ako jej koncert. Na druhej strane Nicholas Galitzine mi ako herec nesadol, mal taký tuhý výraz, akoby práve zakusil do nechutnej klobásy. ()

vikino1 

všetky recenzie používateľa

To je tak když Americký sniper najde Zrodila se hvězda. A aby to hvězdička neměla jednoduchý, tak je to hvězda s cukrovkou navíc přistěhovalec, co pro prachy musí makat (oó jak to má chudák těžký, když si vybírá hoknu, kde se peníze prostě vydělat nedaj - blbka)... Z armády tam není skoro nic, a tak (pozor bojler) se to celé motá kolem jejich vztahu. Ona je hezká s figurou modelky co umí zpívat, on je voják se svaly a vlastně zabiják=správňák věřící na lásku, co se k fetu dostal kvůli smrti matky. Jak tohle může dopadnout ??? Ano 99,9% lidí to dokáže odhadnout.  Proto ta nuda. ()

Reklama

Anet21 

všetky recenzie používateľa

⚪️Romantické béčko, ktoré by sa nestratilo o 14:30 na Prima Love, a nikto by si ani nevšimol, že ho nenakrúcala nejaká no name americká káblovka, ale Netflix. Tej béčkovosti dopomáhajú aj slabé herecké výkony všetkých hercov a úplne predvídateľná zápletka (vydávať sa kvôli tomu, že si neplatím zdravotné poistenie je strop, to na Slovensku by bolo takých manželstiev ako maku). Dialógy znejú často príšerne, objavujú sa v nich klišé typu: díler, ktorému dlží hlavná postava peniaze sa jej vyhráža hláškou : ,,Viem, kde býva tvoja rodina," a podobné schématické repliky sú recyklované ako na bežiacom páse. To, že film nie je muzikál, ale pravidelne sa v ňom objavujú spevácke výstupy hrdinky zase pôsobí ako akési promo na ňu ako reálnu osobu a speváčku.⚪O podprahovej agitácii o migrantoch, ktorí postavili Ameriku či všetkých mužoch ako misogýnoch atď. radšej ani nehovorím. To, že záver je všetkým jasný ešte pred zapnutím snímku je realita a u žánrovky to ani nevadí, no cesta, ktorá k tomu záveru vedie nie je ani trošku inovatívna, ani troška nápaditá, len zabehnutá v bezpečných vodách toho, čo na divákov (asi) funguje. Prečo inak musel ísť hrdina do väzenia, keď stačilo si to všetko vyrozprávať a nemuseli sa priznať, mi je záhadou. Takto radšej vzal všetko na seba, u armády zostal v hanbe a hrdinka nemala žiadny postih, i keď sama sa správala nanajvýš hlúpo. Topka, to je asi ten feminizmus.⚪️Ak je inak naozaj pravda, že v Amerike vám nevydajú bez poistenia ani životne dôležité lieky (čo inzulín istotne je) a radšej vás nechajú umrieť bez nich, čiže im urgentné ošetrenie a prípady asi nič nehovoria, tak potom paráda a určite má zmysel, aby si ju Európania adorovali.⚪️ ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Ona je bez peněz, on je bez peněz, tak budou obírat vládu USA :) Jejich štěstí při svatbě je podobný jako když jste objednaný k zubaři na vrtání stoličky, ale kdo by se v tom vrtal. Pokud tenhle vtipný fakt přehlédnete, jsou Zranitelná srdce celkem solidní film, který minimálně neurazí, a možná i pohladí po duši. Sofia Carson je nádherná, Nicholas Galitzine zase příšerný herec a i když jim tam chemie moc nefunguje, odpustíte jim to. Klasický romantický drama, který se minimálně vaší přítelkyni bude líbit. ()

timush 

všetky recenzie používateľa

Mierne nadpriemerný Netflix počin s podtitulom "when not real love became real". Bolo to predvídateľné, ale na upršané sobotné popoludnie to ušlo. Nič extra som od toho ani nečakala a dostala som fajn odreagovanie. Až po dopozeraní som zistila, že hlavná hrdinka je skôr speváčka ako herečka a to mnohé vysvetľuje. Jej výkon ma zo začiatku iritoval, ale potom som to pustila z hlavy a užila si "romantiku", ktorú naozaj nepozerám často :D. 3,5/5 ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (2)

  • Když jsou Cassie (Sofia Carson) a Luke (Nicholas Galitzine) oddáváni, říkají své „ano“, zatímco stojí čelem k oddávající. Když si později Cassie pouští video obřadu, říkají si „ano“ čelem k sobě. (Anyk)

Reklama

Reklama