Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osamelému čínskemu taxikárovi Jimmymu Tongovi (Jackie Chan) by celkom stačilo, keby našiel dámu, ktorá by s ním išla na rande. Je síce dobrák, ale zároveň magnet na problémy a na ženy má smolu. Keď sa mu s jeho posledným zákazníkom podarí ujsť bande zabijakov, dočká sa zaujímavej a záhadnej ponuky na novú prácu: má robiť osobného vodiča bohatému Clarkovi Devlinovi (Jason Isaacs). S tým, že bude presne plniť jeho rozkazy, na nič sa nebude pýtať a hlavne sa nebude dotýkať jeho smokingu... Vzápätí sa však ich auto stane terčom útoku, pri explózii bomby je Devlin ťažko zranený a skončí na jednotke intenzívnej starostlivosti. Keď sa Jimmy vráti do Devlinovho domu, neodolá a vyskúša si jeho smoking. Kým sa stihne spamätať, oblek nad ním prevezme kontrolu! Devlin je v skutočnosti tajným agentom a jeho smoking - supermodernou výbavou, vyvinutou v laboratóriách a dielňach agentúry CSA! Ten, kto si ho oblečie sa môže stať nielen úžasným tanečníkom, ale predovšetkým dokonalým bojovníkom, ktorý zvládne veci nevídané - vyhýbať sa guľkám, bežať rýchlo ako pretekárske auto, chodiť po stenách, ovládať kung-fu, nad ktorým by i Bruce Lee zbledol závisťou. A napriek tomu, že Jimmy nie je vývojom situácie veľmi nadšený, nezostáva mu nič iné, ako sa pustiť do záchrany sveta... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (249)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Donútiť Jackieho hrať vo filme chlapíka, ktorý je do bojových umení úplný blbec, je ako učiť divokú šelmu pri chytaní koristi predstierať, že žila celý život v zajatí. Tento typ humoru teda naozaj nevyšiel a ani Jackie toho nemohol veľa predviesť, čo je škoda, keďže biolo-akčné hodiny mu už neúprosne tikajú. Miestami som mal pocit, akoby Jackie mal všetkého dosť a akoby sa chcel sa z toho sprostého obleku vyzliecť a chcel nakopať všetkých tvorcov niekam. Cirkusové čísla patria totiž do cirkusu a nie pred kameru, kde som čakal ďalšiu príjemnú oddychovku. Namiesto toho je vo filme vidieť len kŕčovitú akciu, priemerné hlášky a zmätený scenár toho tiež veľa nezachraňoval. 50%. ()

Ex_Machina 

všetky recenzie používateľa

Vyberám svoj 20 rokov starý zaprášený oblek zo stužkovej zo skrine, obliekam si ho, natesno uťahujem kravatu pod krkom, zaväzujem si štýlové čierne topánky a na zápästie dávam to najdôležitejšie. Špeciálne štýlové hodinky, ktoré zo mňa spravia supermuža. Vykračujem pravou nohou a idem zachrániť svet. Som chlapík, ktorý dokáže šarmantne vytancovať z každého problému. Som niekto ako superhrdina. Niekto ako Bond.  Ale to oni nevedia a to je moja výhoda. ()

Reklama

Jeržik 

všetky recenzie používateľa

Žádný zázrak se nekoná. Jedna nebo dvě dobré akční scény, ucházející humor, poměrně originální ale nezábavný nápad se smokinkem. Tak proc 3*?? Jjedna je za Jackieho, druhá za Jennifer a ta třetí? No snad za to že nechtějí točit pokračování(Ano, myslím, že tuto vlastnost je potřeba u amerických filmů náležitě ocenit;). ()

spikey1 

všetky recenzie používateľa

Jsem Jackieho fanoušek, mám rád jeho tvorbu. Ale způsob jakým vstoupil do nového tisíciletí je hrozně smutný. stává se z něho direct do dvd herec a přitom je to mistr choreografie. Mrzí mě to. Ale jako fanoušek mu spoustu věcí dokážu odpustit a s chutí se podívat na jeho kousky i v tomhle filmu, kde je i krásná Jennifer Love:) ()

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Jackie Chan alá James Bond, avšak nie tak dôvtipný. Jackieho slapší výkon ale i tak celkom vtipné kreácie a výrazy pri nich, ktoré dokáže dať iba on. Na niektorých scénach som sa pousmial. A ehmm kontaminácia vody korculiarkami (filmový preklad potapka) originálne, no mňa ako milovníka hmyzu to trochu vytočilo a štvrťhviezdu som za to zobral. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (7)

  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)
  • Natáčení začalo 10. září 2001 a skončilo v průběhu ledna roku 2002. Film se natáčel v kanadské provincii Ontario, konkrétně v jeho hlavním městě Torontu a také v Oshawě. (Stocki)
  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)

Reklama

Reklama