Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Zaujímavosti k filmom (89)

Terminátor

Terminátor (1984)

Terminátor (Arnold Schwarzenegger) byl Americkým filmovým institutem v roce 2003 zařazen na 22. příčku žebříčku nejzápornějších postav v dějinách amerického filmu.

Mandžuský kandidát

Mandžuský kandidát (1962)

Senator John Iselin (James Gregory) byl v roce 2003 Americkým filmovým institutem AFI zařazen v žebříčku nejzápornějších postav v dějinách amerického filmu na 21. příčku.

Noc lovca

Noc lovca (1955)

Reverend Harry Powell (Robert Mitchum) byl v roce 2003Americkým filmovým institutem AFI zařazen v žebříčku nejzápornějších postav v dějinách amerického filmu na 29. příčku.

Osvietenie

Osvietenie (1980)

Jack Torrance (Jack Nicholson) byl v roce 2003 zařazen Americkým filmovým institutem (AFI) na 25. příčku v žebříčku nejzápornějších postav v dějinách amerického filmu.

Bílý žár

Bílý žár (1949)

Cody Jarrett (James Cagney) byl v roce 2003 Americkým filmovým institutem AFI zařazen v žebříčku nejzápornějších postav v dějinách amerického filmu na 26. příčku.

Vše o Evě

Vše o Evě (1950)

Eve Harrington (Anne Baxter) byla v roce 2003 Americkým filmovým institutem AFI zařazena v žebříčku nejzápornějších postav v dějinách amerického filmu na 23. příčku.

Co se vlastně stalo s Baby Jane?

Co se vlastně stalo s Baby Jane? (1962)

Postava Baby Jane (Bette Davis) byla v roce 2003 Americkým filmovým institutem zařazena na 44. příčku v žebříčku nejlepších záporáků v anglicky mluvených filmech distribuovaných v USA.

Batman

Batman (1966)

The Joker (Cesar Romero) byl Americkým filmovým institutem AFI zařazen v žebříčku nejzápornějších postav v dějinách amerického filmu na 45. příčku.

Podozriví

Podozriví (1995)

Roger "Verbal" Kint (Kevin Spacey) byl Americkým filmovým institutem (AFI) zařazen v žebříčku nejzápornějších postav v dějinách amerického filmu na 48. příčku.

Smrtonosná pasca

Smrtonosná pasca (1988)

Hans Gruber (Alan Rickman) byl zařazen Americkým filmovým institutem AFI v žebříčku nejzápornějších postav v dějinách amerického filmu na 46. příčku.

Lištičky

Lištičky (1941)

Regina Giddens (Bette Davis) byla Americkým filmovým institutem AFI zařazen v žebříčku nejzápornějších postav v dějinách amerického filmu na 43. příčku.

Veřejný nepřítel

Veřejný nepřítel (1931)

Tom Powers (James Cagney) byl Americkým filmovým institutem AFI zařazen v žebříčku nejzápornějších postav v dějinách amerického filmu na 42. příčku.

Nočná mora v Elm Street

Nočná mora v Elm Street (1984)

Americký filmový institut zařadil Freddyho Kruegera (Robert Englund) na 40. příčku žebříčku nejzápornějších postav v dějinách amerického filmu.

Maratónec

Maratónec (1976)

Dr. Szell (Laurence Olivier) byl zařazen Americkou filmovou institucí AFI v žebříku nejzápornějšchí postav v dějinách amerického filmu na 34. pozici.

Sladká vůně úspěchu

Sladká vůně úspěchu (1957)

J. J. Hunsecker (Burt Lancaster) byl zařazen Americkou filmovou institucí AFI v žěbríčku nejzápornějších postav v dějinách americké kinematografie na 35. příčku.

Training Day

Training Day (2001)

Alonzo Harris (Denzel Washington) byl Americkým filmovým institutem zařazen na 50. místo žebříčku největších filmových záporáků.

... mamička najdrahšia

... mamička najdrahšia (1981)

Joan Crawford (Faye Dunaway) byla zařazena Americkou filmovou institucí v žebříčku nejzápornějších postav v dějinách amerického filmu na 41. pozici.

Zjazvená tvár

Zjazvená tvár (1932)

Tony Camonte (Paul Muni) byl zařazen Americkým filmovým institutem v žebříčku nejzápornějších postav amerického filmového institutu na 47. příčku.

Goldfinger

Goldfinger (1964)

Auric Goldfinger (Gert Fröbe) byl zařazen Americkým filmovým institutem v žebříčku nejzápornějších postav dějin amerického filmu na 49. pozici.

Reklama