Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi

Obľúbené filmy (10)

Skala

Skala (1996)

SKALA. Dávam 10 *********. Najlepší film aký som v živote videl výborné herecké výkony, napínavý dej a skvelý scenár robia s tohto filmu trhák ktorý vám ani nedovolí odísť od TV. Pre mňa jednotka a pochybujem že natoča film ktorý by ho prakonal. Aspoň pre mňa. Práve si si zrušil ferarri. Nebolo moje :D:D:D

Vybíjaná: Choď do toho na plné gule

Vybíjaná: Choď do toho na plné gule (2004)

Miluju po ránu tenhle spermatickej smrádek. :D Komédia ako má byť. Ani chvílku sa neprestanete smiať. A o obsadení ani nehovorím. Jedni z najlepších komikov dnešnej doby robia s tohto filmu neprekonatelnú komédiu.

Zoznámte sa, Joe Black

Zoznámte sa, Joe Black (1998)

Myslím že aj keď je tento film o 10 rokov od Benjamina Buttona na genialite mu to neubralo naopak Brad Pitt tu bol o moc lepší ako v Benjaminovi a to ani nehovorím o jeho hereckej partnerke v tomto filme Claire Forlani ktorá sa k nemu náramne hodí. jednoducho jeden z mojich naj naj filmov.

Môj bratranec Vinny

Môj bratranec Vinny (1992)

Bezkonkurenčný film o právnikovy v podaní Joa Pesciho. Ide zachrániť svojho synovca, ktorý bol obvinený z ozbrojenej lúpeže ale nespáchal ju. Humorné scény právnika Vincenta ktorý je vlastne len takým polovyčným pravnikom pretože skúšky urobil na šiesty krát. Jeho nekonvenčné metódy vyšetrovania a obhajoby pred súdom vás jednoducho dostanú. Ťažko opísať tento film jednoducho si ho musí človek pozrieť.