Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Horor
  • Krimi

Obľúbené filmy (10)

Brazil

Brazil (1985)

Typicky znepokojivy Gilliam - i na zdanlive bezvyznamne banalite lidskeho zivota v pochybne spolecnosti budoucna se da udelat silny pribeh poukazujici na "bezchybny" aparat moci a bezvyznamnost jednotlivce v nem. Pro me je to nadcasovy film hodici se pro jakoukoli dobu kdekoli v emocialne vyspelem vesiru. Orwel by z tohoto kusu mel jiste velkou radost.

Zkurvená generace

Zkurvená generace (1995)

Kult pro starsi a pokrocile - v CR pristupno od 21 let ;] S prumernou anglictinou a zvracenym vkusem budete chrochtat blahem

Best Butt Fuck

Best Butt Fuck (2000)

Takto to ma kazdy/a/ rad/a/ Silvia je od nas z Kyjova, ale sou tam lepsi jak rika Rocco NASTY baby ;]]

Suspiria

Suspiria (1977)

Skoda ze Dario neumi/nezvlada konce svych filmu. To je snad problem kazdeho, co jsem od neho videl. Presto je Suspiria bez diskuzi to nejlepsi, co horrova Italie nabidla - teda pomineme tech poslednich 15 minut ;[[ Fakticky se u toho bojim a mam takovy ten neprijemne sevreny zaludek, coz je neklamnym znamenim, ze se jedna o vysoce kwalitni material.

Prepadnutie 13. okrsku

Prepadnutie 13. okrsku (1976)

Vrazda maleho devcatka - no reknete, kde dnes neco takoveho uvidite? A to je jenom zacatek teto atmosfericky strhujici podivane podeprene vybornou Carpentrovou hudbou. Stopaz je sice kratka, ale to vubec nevadi. V porovnani s tim humusoidnim remakem je to jedine dobre.

Deň po

Deň po (1983)

Zakladni kamen a povinnost kazdeho Falloutem postizene fanouska RPG. Ale zerty stranou - toto je opravdova sila, zadne "skrcit se a prikrit" (duck&cover) veslosti tu nenajdete, spis se jedna temer o "dokument" a sondu do zivota obycejnych lidi prezivsich atomovou valku. Parada!!!

Dobrý, zlý a škaredý

Dobrý, zlý a škaredý (1966)

10/10 To nejlepsi, co se mezi spagetakama natocilo. Atmosfera, scenar, napady, hudba, souboje, drsoni, humor, konec - bez chyby.