Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (25)

plagát

Avengers: Pomstitelia (2012) 

Kvôli takýmto filmom je mi úprimne ľúto ľudí, ktorým "smrdí" populárna kultúra!

plagát

Vyvolený (2000) 

Elijah Price rulez!

plagát

Esmeralda (1997) (seriál) odpad!

Bez zľutovania! Esmeralda je dôvodom, prečo máme Hulka a Shreka: niekto jednoducho musel zelenej farbe napraviť reputáciu.

plagát

Kufr (1992) (relácia) 

Nostalgia! Kde sú tie časy, keď ideálnu predstavu o zábave stelesňoval tento "pořad".

plagát

Fontána (2006) 

l art pour l art

plagát

Animatrix: Dětský příběh (2003) 

Asi najpôsobivejšia animatrixovská vizuálna poviedka. Okrem začiatočnej scény anticipujúcej koniec je to jednoduchý a v podstate priamočiary scenáristický počin. Pre nás, ktorí sme si takúto otázku aspoň raz kládli, možno nič nové, ale za to vlastné. Obzvlášť vyzdvihujem celkový dynamický výraz, pod ktorý sa bez pochýb značne podpísala vynikajúco zvolená zvuková a hudobná kulisa. A tá kresba... Nie je nad ručnú prácu. A tá animácia... Nejasné kontúry a hrubozrnná šrafúra absolútne zapadajúce do konceptu story. Ak sa hovorí, že vizuálne prevedenie by malo korešpondovať s tematickým zameraním, tak autor tohto by zvládnutie tejto atmosferickej záležitosti mohol prednášať. Možno budem trochu vulgárny a neinovatívny, ale toto naozaj "má gule"! Jedna poznámka: Je nutné, pozerať sa na tieto kúsky očami diváka Matrixu?

plagát

Stockinger (1996) (seriál) 

Tvorcovia vsadili na podivínsku postavičku, ktorej umožnili hrať sa na vlastnom piesočku. V konečnom dôsledku to však nevyšlo, pretože seriál Stockinger je len skutočne veľmi slabým spin offom Komisára Rexa.

plagát

Sheena (2000) (seriál) 

Polonahá babenka v kožušine - jedna hviezdička. Jasný pomer. Možno by použitý námet (pochopiteľne po určitých zmenách) obstál ako lightovejšie porno, ale ako dobrodružný akčný seriál určite nie. Aspoň majú televízie čím vyplniť dopoludnie počas pracovného týždňa.