Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Fantasy
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Komédia

Posledné recenzie (56)

plagát

Narnia: Lev, šatník a čarodejnica (2005) 

Možno keď som ešte cical mlieko z prsa mamky som vnímal svet ináč a nie je to možno ale určite. Teraz s prísnym pohľadom vyspelého psa môžem konštarovať nasledovné: (kniha neprečítaná).  Film je jeden velký maglajs. Pýtam sa že prečo robia čo robia, nelogicky bez nejakých pút a väzieb sa niečo stane a vykoná. Zrazu. Zrazu si kamoš s novou postavou, zrazu si veliteľ a všetci ťa rešpektujú. Na jednej strane je omáčkovanie kktina. Na druhej strane... Keď si zrazu v strede deja je to divné. To je ako spraviť 7 kníh HP do jedného filmu. Myslím, že tento svet nal väčší potenciál a bohužiaľ nepodarilo sa mu osloviť aj iného diváka ako toho, čo si stále kadí do plienok. Efekty slabé, pozadie bijúce do očí. Škoda. Neteším sa na ďalšiu časť.

plagát

Gran Turismo (2023) 

Nejakú dobu som rozmýšľal, aké hodnotenie dám GTčku. Z môjho pohľadu sa nechytá na Rivalov alebo Le Mans 66 avšak celý čas som ho pozeral a celkom sa pri ňom bavil. Je fajn tiež vedieť, že sa chce podobať vyššie spomenutým filmom keďže je podľa skutočnej udalosti. A naozaj ma to prinútilo si tie veci googliť a dohľadávať. Nie je to teda znak toho, že je film zaujímavý? Avšak napriek tomu, že som podľa niektorých zagamblený gambler, čo sa od PC nevie odtrhnúť uvedomujem si aj negatívum a teda pocit falošnej nádeje pri gamblistoch ako som ja - najmä tým jednoduchším. Že si dobrý v CSku ti nezabezpečí miesto v armáde a týpek bol jeden z miliónov.

plagát

Barbie (2023) 

To si zo mňa robíte už totálnu prdel. Rok pred týmto bola ocenená megakktina. A tento rok... Zrovna dnes ich idú udeľovať a ja som extrémne zvedavý koľko toho tento paškvil odnesie. Akože hou hou. Neberte ma zle. Keby sme to brali len ako ako srandu ako príjemný ranný prdík tak tam priklincujem zvažované 2*. Lenže občas sa psisko zamyslí a zaloví v pamäti. V "cool" médiách poprask, Barbenheimer a že ženské majú zobrať svojich chlapov na film a že sa rozchádzajú a podobné tiktokové sračky. Miesto analýzy spoločnosti ako takej, ku ktorej som mal tendenciu skĺznuť sa radšej zamyslím čo vo mne tento film nechal... Drvivú väčšinu filmu som rozmýšľal a už som to raz spomenul v diskusií, že kam sa to poberá dnešná kinematografia... Do sračiek. Udržať jednoduchého diváka na presaturovanú infantilnú pozliepanú sračku, ktorá nijak človeka neobohatí. Nie je to film, ktorý by ukazoval fenomén. Je to tupotina kde sú ponižovaní chlapi aj ženy... A keby to bolo aspoň vtipné... Ale nie, film sa snaží mať nejaký hlbší význam, ťažko ho tam hľadať medzi tými prefeminizovamými replikami. Som sklamaný, že opäť raz niečo podpriemerné atakuje plno ocenení akadémie a povedzme si úprimne, bez hviezdneho obsadenia by to hajpoval asi len málokto. Margotka je super vo väčšine filmov. Gosling to zahral tiež fajn ale popravde ja by som mal v hlave boj, že čo to do p... točím za sračku (ale nasrac za tých pár miliónov mi to stojí). Boli by ľudia tak isto nadšení ak by to hrali úplne neznámy herci? Nemyslím. Mám skôr pocit, že dnešná doba je len o dosahoch hviezd a tupotná snímka vyťaží maximum z dnešnej mladej generácie.

Posledné hodnotenia (271)

Narnia: Lev, šatník a čarodejnica (2005)

14.03.2024

Gran Turismo (2023)

11.03.2024

Barbie (2023)

10.03.2024

Wonka (2023)

10.03.2024

Aquaman a stratené kráľovstvo (2023)

09.03.2024

Po zániku Zeme (2013)

09.03.2024

Aquaman (2018)

03.03.2024

Ted (2024) (seriál)

03.03.2024

Deadpool (2016)

03.03.2024

Reklama