Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Komédia

Recenzie (5)

plagát

Rodinné prípady (2012) (seriál) 

Všetci ste nekultivovaní a bezočivo slepí. Neobhliadate sa na krásu tohto kinematického vrcholu. Postrádate celý zmysel reality a cez pohľady ostatných bilancujete. Nech i syn boží zreteľne k tomuto dielu vzhliada.

plagát

SpongeBob v krátkych nohaviciach (2004) 

Tento film mal byť finálnym dielom a definitívnym koncom Spongeboba. To sa odráža na kvalite tohto snímku. Stephen Hillenburg dal do toho všetku námahu aby ukázal, že aj animovaný film je takmer porovnateľný k mainstreamovým dielam. Zahrňuje všetko, čo by kvalitný animák mal obsahovať. Výborná hudba, réžia, originálny humor, plotwist, cameo i dokonalý záver. Klasická Hillenburka je perfektným zakončením série Spongeboba a ostatné Spongebob filmy sú oproti tomuto masterpiecu NIČ.

plagát

Lidská stonožka 2 (2011) 

Po Ľudskej stonožke 1 vyšlo toto oveľa kontroverznejšie, morbídnejšie a odpornejšie pokračovanie. Horor, ktorý ma svojou zvrátenosťou vie dobre znechutiť je pre mňa celkom úspech. A presne toto vo mne vyvolal film Ľudská stonožka 2. Vo filme nehľadajte žiaden hlbší príbeh ani myšlienku. Je skôr zameraný na to, aby vzbudil v divákovi nepokoj a totálne ho zhnusil. Gore, fekálie, násilie všetko čo si viete predstaviť. Pre niekoho odpad pre mňa celkom úspešný horor.

plagát

Sanjay & Craig (2013) (seriál) odpad!

Sanjay a Craig je doposiaľ najhorší animovaný seriál, ktorý som videl. Po každej scéne je ťažké potlačiť túhu nezabiť sa. Všetky postavy sú nesympatické a chýba im humor. Keď prd a zadok je vyvrcholenie vtipu....  Je vidno, že sa snažili byť ako fantastický Regular Show, ale vôbec sa im to nepodarilo. Žiadna epizóda nedáva zmysel a zo všetkého mi je neskutočne na zvracanie. Ďakujem, toť vše :D

plagát

Jednorozený (1990) 

Begotten. Bizarné dielo Edmunda E. Merhiga poukazujúce na prirodzený cyklus: smrť a zrodenie. Z filmu ľahko vyčítať, že sa autor snažil dosť experimentovať s prvkami hororu. Začiatok sa otvára morbídnou scénou samovraždy boha. To je však bohužiaľ jediná časť filmu, ktorá bola ako tak zaujímavá . Ostatok je už len neprajne zdĺhavý, nezrozumiteľný a rozmazaný, plný neužitočných čiernobielych snímok ničoho. Autor sa tento prepad snažil zakryť tým, že je to umenie. Od toho to má však ďaleko. Musím uznať, myšlienka a základ veľmi dobrý. Prišlo mi však, že sa to snažili spracovať až moc „umelecky“ až z toho vzniklo také veľké kulo. :(

Ovládací panel