Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Animovaný
  • Dráma
  • Fantasy
  • Sci-Fi

Recenzie (16)

plagát

Malý Joe (2019) 

Oceňujem vyobrazenie vedeckého prostredia, je to aj moja práca a môžem potvrdiť že často sácame kolegyne zo schodov. Film trochu zdĺhavý, pomalý, čo je bohužiaľ typickou vlastnosťou "umeleckých" filmov. Hlavná postava je sprostá, film sa síce snaží vykresľovať mozog-ovplyvňujúcu rastlinu v neutrálnom svetle (naozaj sú ľudia infikovaní alebo ide len o lakomosť a snahu zbohatnúť na novom produkte?) ale veľmi mu to nejde.

plagát

Pán prstenů: Prsteny moci - Udûn (2022) (epizóda) odpad!

Amazonskí boti očividne pracujú aj tu, lebo človek s mozgom v hlave by tomu 5 hviezd nedal. To sú podľa nich copy+paste postavy v dave, príšerné dialógy, kostýmy pôsobiace lacno ako zo Xeny (ktorá je 100x lepšia ako toto btw), armáda Númenoru zložená z 300 dobrovoľníkov ktorá sa teleportuje po svete, a epická bitka v dedine zloženej zo štyroch domov proti orkom ktorých počet sa mení v každej scéne v poriadku pre seriál ktorý sa chváli tým že má budget 1 miliardy?

plagát

Hawkeye - Ozvěny (2021) (epizóda) 

Zatiaľ najlepší diel. Špeciálne treba spomenúť naháňačku v autách s veľmi dobrou, od marvelu nečakane dynamickou kamerou.

plagát

Star Wars: Vízie - Starec (2021) (epizóda) 

Úžasné prevedenie naozaj "evil" sitha. Záporák je skutočne strašidelný, narozdiel od filmových sithov ktorí sú niekedy skôr over the top.

plagát

Star Wars: Vízie - T0-B1 (2021) (epizóda) 

Dúfal som že aspoň táto časť sa obíde bez duelu, a padawan pochopí že môže konať dobro aj bez meča...

plagát

Star Wars: Vízie - Deviaty Jedi (2021) (epizóda) 

Spolu s prvou epizódou najlepšia zo série. Plot twist cool, postavy cool. Svetelné meče meniace farbu v závislosti od používateľa je veľmi dobrý prvok, škoda že to nie je canon.

plagát

Star Wars: Vízie - Dvojičky (2021) (epizóda) 

Očividne vo vesmíre je vzduch a dá sa tam dýchať a kričať v pohode. Príbeh meh... svetelný bič bol cool.

plagát

Star Wars: Vízie - Duel (2021) (epizóda) 

Úžasné vizuálne aj príbehovo. Perfektne zachycuje "feel" star wars a dodáva mu šarm samurajských príbehov.

plagát

Star Wars: Vízie (2021) (seriál) 

Poznáte svetelný meč, pripravte sa na svetelný dáždnik... podľa toho aký dojem máte z tejto vety viete aký dojem budete mať zo zbytku seriálu. Niektoré časti sú 100/100, niektoré oničom. Osobne nemám rád anime no v tomto prípade mi vôbec nevadilo, práve naopak - star wars v tejto animovanej podobe je čosi úžasné. Pripravte sa však na to že japonci nechápu že vo vesmíre nie je vzduch.