Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Horor
  • Dráma
  • Komédia
  • Thriller

Obľúbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Klasika, ktoru milujem. Tento film je pre mna perfektny v tom, ze jeden uzasny pribeh je tvoreny malymi pribehami zo zivota „jednoducheho" cloveka, pricom ani jeden z nich nestraca na kvalite, humore ci dramatickosti. Viackrat sa mi stalo, ze som si spustil tento film, nahodne ho preklikaval do niekolkych casti Forrestovho zivota bez ohladu aby som film dopozeral. Dokonaly herecky vykon T. Hanksa a nezabudnutelny cesky dabing su pre mna kombinacia, ktora sa da opakovanie pozerat bez toho, aby ma tento film nejak omrzel. Nekompromisnych 5*.

Môj otec je šialenec

Môj otec je šialenec (2012)

Toto je to, na co som cakal. Komedia, ktora mi sadla ako rit na serbel. Ano. viem ze Sandler dostal za to malinu, dokonca scenar dostal malinu. A? Scenar je (citujem z filmu) : "Splnenie ultimatneho pubertalneho mokreho sna". A malinu si podla mna Sandller nezasluzil. Pre mna 114 minut smiechu, zabavy a krcov v bruchu. Uprimne. Takto som sa pri komedie este nikdy nezabavil. A silno lutujem, ze som na tento film nebol v kine. Chad, Vanilla Ice, Han Solo Berger a Donnie. Tieto postavy si budem pamatat veeeeeelmi dlho. A tesim sa na opakovane pozretie.

John Wick

John Wick (2014)

Pomsta je pokrm, ktory sa najlepsie podava za studena. Cely film je o pomste, ktora vznikla po strate poslednej nadeje. Nehladajte ziadnu hlbsiu myslienku. A? Mne to nevadi. Je to odreagovanie. Vysoko ocenujem bojove "choreografie" v ktorych bol Keanu Reeves skutocne virtuoz. Soundtrack filmu je temny, presne sa hodil ci uz k prestrihovym alebo k bojovym scenam. Velmi sa mi pacil zaciatok, kde v dojimavych chvilach nehrala ziadna hudba a reziser nechal divaka "nasavat" atmosferu. Taktiez ked sa John prehanal na aute po letisku. Nebolo pocut nic ine len nadherny zvuk silneho motora. To som si fakt uzival. To, ze nedam filmu plne hodnotenie je fakt, ze John pouzival "nekonecne" zasobniky. V prvych scenach som bol az prekvapeny, ako poctivo prebija, ale dalej vo filme strielal z pusky, ktora ma zasobnik na 30 nabojov asi 60x. Trosku mi to kazilo zazitok. Nie ze by vsetko ostatne bolo realisticke (na konci musel mat asi nepriestrelne auto), ale toto mi trosku oberalo z filmu. Taktiez by som pridal viac krvi, ale mohlo to byt aj horsie. U mna vyborny akcny film, s ktorym sa este urcite stretnem. EDIT : Po par dnoch som si to nechal ulozit v hlave a kaslem na tie nedostatky.... :) 5*****