Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (38)

plagát

Pán prstenů: Prsteny moci - Série 1 (2022) (séria) 

Tak hned na uvod, na odpad to nie je ale urcite ani na 4* alebo 5*, nepochopitelne ako niekto tomuto moze dat plnu palbu, bud je jednoduchy alebo mu staci aj servirovane hovno na striebornom podnose. Tento serial pochovali nesympaticke postavy bez stipky charizmy, ktore este k tomu vacsinu casu jednali dementne a detinsky. Obrovske mnoztsvo nelogickosti a dier v kazdej jednej epizode (povnost, pyroklasticka vlna.. atd atd). Stupidne pseudofilizoficke repliky postav ktore cato nemali ani hlavu ani patu. Neskutocne debilna dejova linia s otravnymi hobbitmi, skoda ze ich ta albinka neupalila. Ano, sem tam boli cool scenerie a niekedy sa nasiel aj cool moment ale to je asi tak vsetko.

plagát

Hellraiser (2022) 

Extremne nesympaticka hlavna protagonistka. Avsak ma to par zaujimavych napadov, fajn design cenobitov a slusne gore. Za mna silne 3*.

plagát

Jeepers Creepers: Reborn (2022) odpad!

Nepochopitelne ako niekto tomuto dal 5*  :D. Neskutocny odpad s otrasnymi efektmi, minimom gore a Creeperova maska je hrozne urobena az komicka. Podstatne horsie ako snimok z 2001 vo vsetkych ohladoch.