Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Akčný
  • Thriller

Obsahy (3)

Vzájomné objatia

Vzájomné objatia (2009)

Walter (Ashton Kutcher) sa spamätáva z násilnej smrti svojej sestry, dvojičky. Spoločne s matkou (Kathy Bates) sa stará o sestrinu dcérku a v malom mestečku, kde žijú, pravidelne spolu navštevujú terapeutické sedenia. Skupinu navštevuje i Linda (Michelle Pfeiffer), ktorá sa vyrovnáva s brutálnou smrťou manžela. Je len otázkou času, kedy a ako sa ich osudy pretnú.

Hrozná holka

Hrozná holka (1990)

Sonja (Lena Stolze) si ako predmet svojej školskej práce vyberie tému "moje mesto v období Tretej Ríše". Počas zbierania materiálov odhaľuje skutočnosti, ktorých zverejnenie nemôže priniesť nič iné než problémy.

The Dying Gaul

The Dying Gaul (2005)

Campbell Scott čoby prototyp "pomýleného" bossa hollywoodského štúdia, Patricia Clarkson čoby jeho "stratená" manželka a Peter Sarsgaard čoby nádejný scénarista, ktorý sa chtiac nechtiac zamotá do zvláštnej hry s oboma z nich. Jeffrey (Scott) ponúkne Robertovi (Sarsgaard) za predanie práv k sfilmovaniu jeho "autobigrafického" scenára slušnú sumu s podmienkou zásadných zmien v texte: jedna z dvoch hlavných postáv nebude muž ale žena - "diváci predsa nechcú smutný film, ešte k tomu s gay hrdinami". Pod vplyvom viacerých okolností Robert ponuku príjme. Jeffrey zároveň Roberta, ktorý smúti spomienkami za nedávno zosnulým priateľom (jedna z dvoch hlavných postáv v pôvodnom scenári), predstaví svojej manželke (Clarkson), ktorá je podobne ako Jeffrey fascinovaná textom i jeho autorom samotným. Všetci traja sa zapletú do hry, ktorá nemôže skončiť ani pre jedného šťastne.

Reklama