Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Krátkometrážny
  • Horor
  • Animovaný
  • Akčný

Obsahy (498)

Štěpán Kozub & Jiří Krhut: Práce pro šaška

Štěpán Kozub & Jiří Krhut: Práce pro šaška (2021) (hudobný videoklip)

Videoklip je tématicky zameraný na psychológiu umelca, ktorý sa živí ako komik a herec. Svoje emócie, pocity a starosti musí skrývať za masku klauna. Nie vždy je to jednoduché sa štylizovať do úlohy šaška.

Pink Floyd: Learning to Fly

Pink Floyd: Learning to Fly (1986) (hudobný videoklip)

Videoklip je zložený zo záberov na koncertné vystúpenie kapely Pink Floyd, ktoré sa striedajú s príbehom mladého muža, čo v sebe objaví slobodného ducha svojich indiánskych predkov. Celé sa to dá chápať ako metafora začiatku niečoho nového. Podobenstvo o radikálnej zmene v živote.

Green Day - Geek Stink Breath

Green Day - Geek Stink Breath (1995) (hudobný videoklip)

Zábery na hrajúcich členov kapely Green Day (Billie Joe Armstrong - gitara, spev; Mike Dirnt - basová gitara, Tre Cool - bicie nástroje) sú striedané so zubárskym lekárskym zákrokom. Denista trhá mladému mužovi zub, ktorý je skazený nadmerným užívaním metamfetamínu.

Cheese Burglar

Cheese Burglar (1946)

Príbeh o vyhladovanej myši, ktorá sa snaží ukradnúť bochník syra. V tom jej chcú za každú cenu zabrániť pes a kocúr. I keď je to súboj dvaja na jedného, prefíkaná myš má v zálohe niekoľko rafinovaných plánov, ktoré jej majú pomôcť k tomu, aby sa zmocnila vytúženého syra.

Blink 182: Not Now

Blink 182: Not Now (2005) (hudobný videoklip)

Videoklip ku piesni "Not Now" je zložený z krátkych sekvencií zo starších klipov kapely Blink 182, úryvkov z ich živých vystúpení, súkromných videí a záberov zo zákulisia.

Green Day: Dilemma

Green Day: Dilemma (2023) (hudobný videoklip)

Ku piesni "Dilemma" bol natočený oficiálny videoklip, ktorý zachytáva divoký žúr speváka Billieho Joea Armstronga jeho vlastnými očami. Alkohol, kokaín, zábava. Spočiatku čiernobiele videnie uplynulých epizód, zážitkov, situácií a dokonalej nočnej jazdy, sa ku koncu zmení na nepríjemne vyfarbenú realitu jeho drogami a alkoholom ovplyvneného konania.

Slade: Far Far Away

Slade: Far Far Away (1974) (hudobný videoklip)

Ku skladbe "Far Far Away" bol natočený štúdiový videoklip, v ktorom sú hrajúci členovia hudobnej skupiny Slade oblečení celí v bielom a za pomoci špeciálneho kamerového filtra sú ich obrysy rozostrené do ilúzie anjelskej žiare.

Svědectví - The Stand

Svědectví - The Stand (1994) (epizóda)

Matka Abagail tlmočí svojim stúpencom božiu vôľu, podľa ktorej sa musia štyria muži z Boulderu vybrať do Las Vegas, sídla temného muža Randalla Flagga. Stu, Larry, Glen a Ralph sú tí vyvolení, ktorí musia absolvovať túto samovražednú misiu. Blíži sa finálna konfrontácia medzi silami Dobra a Zla.

Svědectví - The Betrayal

Svědectví - The Betrayal (1994) (epizóda)

Ľudia, ktorí sa pridali ku matke Abagail, na stranu Dobra, sa zhromaždili v malom meste Boulder v Colorade. Tam začnú znova postupne formovať demokratickú spoločnosť. Majú však opodstatnené obavy, že Randall Flagg a jeho prívrženci v Las Vegas chystajú proti ich komunite útok.

Svědectví - The Dreams

Svědectví - The Dreams (1994) (epizóda)

Umelo vytvorený vírus vyhubil takmer celú ľudskú populáciu. Prežilo len zopár osôb, ktoré boli imúnne. Sily Dobra a Zla si ich začnú povolávať na svoju stranu. Jedni zamieria do Nebrasky ku matke Abagail a druhí sa koncentrujú v Las Vegas u temného muža Randalla Flagga.

Svědectví - The Plague

Svědectví - The Plague (1994) (epizóda)

Z tajného laboratória americkej armády unikne vírus, ktorý vyhubí takmer celú ľudskú populáciu. Prežije len zopár osôb, ktoré sú imúnne.

Blink-182: Dance with Me

Blink-182: Dance with Me (2023) (hudobný videoklip)

Videoklip ku skladbe "Dance With Me" je parafráza, vtipná variácia, na oficiálny videoklip americkej punk rockovej skupiny Ramones ku piesni "I Wanna Be Sedated", ktorý bol vyprodukovaný v roku 1988. Členovia kapely Blink-182 sa štylizovali do podoby hudobníkov z Ramones a týmto spôsobom im vzdali poctu.

Green Day: Look Ma, No Brains!

Green Day: Look Ma, No Brains! (2023) (hudobný videoklip)

Členovia kapely Green Day hrajú v štúdiu pred bielym pozadím a popri tom prebieha elektroterapia mladého psychiatrického pacienta.

Green Day: The American Dream Is Killing Me

Green Day: The American Dream Is Killing Me (2023) (hudobný videoklip)

Čiernobiely videoklip ku skladbe "The American Dream Is Killing Me" je parafráza na filmové zombie horrory, v ktorej sú členovia kapely Green Day štylizovaní do úlohy oživlých mŕtvol.

My Super Psycho Sweet 16: Part 3

My Super Psycho Sweet 16: Part 3 (2012) (TV film)

Skye Rotterová sa chystá študovať na vysokej škole. No ešte predtým príjme pozvanie na oslavu šestnástych narodenín svojej sestry Alex. Po rokoch odlúčenia, a prežitých hrôzach, sa stretne so svojou mladšou sestrou. Musia si medzi sebou vyjasniť vzťah ku ich mŕtvemu otcovi, ktorý bol psychopatickým sériovým vrahom.

Blink-182: One More Time

Blink-182: One More Time (2023) (hudobný videoklip)

Videoklip ku skladbe "One More Time" je oslavou znovuzrodenia kapely Blink-182 v ich historicky najsilnejšej zostave: Mark Hoppus - spev, basová gitara; Thomas DeLonge - spev, gitara; Travis Barker - bicie nástroje. V pozadí za hrajúcimi členmi skupiny sa striedajú zábery z ich starších klipov a v závere sa premietne niekoľko záberov zo začiatku ich spoločnej kariéry.

Ash vs Evil Dead - The Mettle of Man

Ash vs Evil Dead - The Mettle of Man (2018) (epizóda)

Temným sa podarilo prejsť trhlinou do nášho sveta. Zabili Ruby, ktorá ich zradila a zmocnili sa Necronomiconu. V malom mestečku Elk Grove v Michigane sa odohrá rozhodujúci boj o osud celého ľudstva. Dokáže Ash zabrániť tomu, aby Temní ovládli svet a uvrhli ho do chaosu?

Ash vs Evil Dead - Judgement Day

Ash vs Evil Dead - Judgement Day (2018) (epizóda)

Ashovi sa podarilo vďaka vlastnej obete priviesť späť k životu svoju dcéru Brandy. Kelly však trhlinou prejsť nemohla. Zostala uväznená vo svete démonov. Aby sa mohla vrátiť aj ona, Ash musí oslobodiť jej mŕtve telo z posadnutia. Preto sa vyberie konfrontovať Ruby. Do hry už vstupujú aj Temní, ktorí sa snažia zmocniť Necronomiconu.

Ash vs Evil Dead - Rifting Apart

Ash vs Evil Dead - Rifting Apart (2018) (epizóda)

Ak chce Ash zachrániť, oslobodiť z posadnutia a priviesť späť k životu ľudí, ktorých má rád a ktorí celý čas verne stali po jeho boku, musí sa vydať na druhú stranu, do sveta démonov. Aby to dokázal, musí sám seba zabiť a prejsť portálom, ktorý sa nachádza v pivnici obchodu, čo zdedil po svojom otcovi. Čaká ho veľmi ťažké rozhodnutie.

Ash vs Evil Dead - Twist and Shout

Ash vs Evil Dead - Twist and Shout (2018) (epizóda)

Kelly prehrala súboj s Ruby. Preto sa jej mŕtve telo stalo hostiteľom démonickej bytosti, ktorá pomáha Ruby. Ash to však netuší. Takže dovolí, aby Kelly robila doprovod jeho dcére Brandy na školskom večierku. Tam ju chce Ruby zmanipulovať a prinútiť zabiť svojho otca. Na večierok zavíta i temný Ashov dvojník, ktorý tam rozpúta vražedný masaker.

Reklama