Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Dokumentárny
  • Animovaný

Obsahy (10)

Tom a Jerry - Is There a Doctor in the Mouse?

Tom a Jerry - Is There a Doctor in the Mouse? (1964) (epizóda)

Z Jerryho sa vďaka čarovnému elixíru stane superrýchla myš. Tom sa nestačí diviť a najprv si myslí, že sa jedná o pažravého ducha alebo turbo-muchu. Ako však zistí pomocou kamery a spomaleného prehrávania, ide o Jerryho, ale toho zistenie jeho problém nerieši.

V podozrení

V podozrení (1991)

Zneuctený bývalý policajt, toho času súkromný detektív Tony Aaron sa zaoberá dokazovaním nevery s použitím vlastnej manželky Hazel. Pri jednej z takýchto fingovaných akcií sa však neverník i Aaronova žena stanú obeťami vraha. Tony sa stáva jedným z hlavných podozrivých, pretože v jeho výpovedi čosi nesedí.

Najlepší

Najlepší (1994)

Montymu Kesslerovi (Brendan Fraser) sa pokazil počítač a tak uteká nechať si okopírovať jediný exemplár napísanej diplomovky. No pošmykne sa na snehu a vzácny náklad mu okienkom spadne priamo do pivnice univerzitnej knižnice. Premrznutý bezdomovec Simon (Joe Pesci) privíta ďalší materiál na podpal a začne diplomovku list po liste prihadzovať do pece. Zúfalý Monty sľúbi Simonovi čokoľvek, len aby výsledky ročnej práce dostal späť. To znamená ubytovanie, stravu a všetko potrebné k tomu. Simon samozrejme nehodlá vrátiť prácu po týždni pohodlia. Za každý deň - jedna stránka...

Sahara

Sahara (1983)

V Afrike začínajú preteky naprieč Saharou a zúčastňuje sa ich aj mladá slečna zapálená pre rozvíjajúci sa automobilizmus. S "pomocou" neférových konkurentov sa ale dostane do zajatia mladého arabského šejka Jaffara. Ten ju najprv násilím pojme za manželku, no potom ju prepustí, aby vyhrala svoje preteky... no a môžete trikrát hádať, ako to celé skončí...

Prsteň so škorpiónom

Prsteň so škorpiónom (1990) (TV film)

Príbeh o podvode a pomste v nádherných púštnych exteriéroch. Tri priateľky sa v mladosti vybrali do Maroka na dovolenku a naleteli fiškálovi, ktorý im podstrčil drogy. Po škaredých skúsenostiach z tvrdého väzenia dúfali už len v zabudnutie. No po dlhých rokoch sa onen darebák znenazdajky objaví v USA a prichádza čas na spoločnú pomstu...

Bieda bohatých

Bieda bohatých (1990) (seriál)

Rodinná miniséria typu Dallas o dvoch generáciách železiarskych magnátov z Quebecu. Tajomstvá minulosti, intrigy a túžba po peniazoch aj tu hýbu svetom multimilionárov.

Leo Sonnyboy

Leo Sonnyboy (1989)

Romantická komédia z kategórie "Zelených kariet." Adrianovi (Christian Kohlund) sa v manželstve príliš nedarí a zahľadí sa do mladej thajskej "masérky" Apie. Vymyslí plán, ako zabezpečiť, aby Apia mohla zostať vo Švajčiarsku - vydá ju za starého mládenca Lea (Mathias Gnädinger). Adrianove plány však nakoniec vypália úplne inak.

Zázračný lekár

Zázračný lekár (1986)

Mladý Ind Ram, ktorý odišiel z Kalkaty do Londýna, sníva o kariére a peniazoch, nemá však potrebné predpoklady. Pri autonehode, ktorej je svedkom, sa z náhleho popudu vydáva za lekára a po tomto úspešnom divadielku mu napadne spásonosná myšlienka - pracovať ako lekár i keď ním nie je. Veď stačí mať ordináciu na tej správnej ulici a nikto sa vás na diplom pýtať nebude...

Tiny Revolutions

Tiny Revolutions (1981) (TV film)

Český spisovateľ Kalina (Freddie Jones) v období tvrdého komunizmu navštevoval kabarety, kde sa rozširovali protikomunistické myšlienky, zbieral vtipy a písal o nich knihy. Film zachytáva obdobie policajného výsluchu a následného súdu, doplnené o útržky z minulosti.

Kráska a Denisa

Kráska a Denisa (1989) (TV film)

Jackie (Julia Duffy) - upejpaná cicka z kategórie "pravá blondínka" sa stane svedkyňou vraždy vládneho úradníka a v záujme jej ochrany ju dostane do opatery realistická a hlúpe modelky nemilujúca policajtka Denisa (Dinah Manoff). Z ich interakcie vznikajú vcelku chutné gagy a okrem obojstranného prispôsobovania medzi nimi postupne vzniká priateľstvo. Ale hlavne začnú spolu lúštiť zločin, ktorý vedie k odhaleniu niečoho oveľa väčšieho... a možno aj k vytúženej Denisinej kariére.

Reklama