Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Horor

Recenzie (105)

plagát

Farba citov (2011) 

Doterez to neviem definovať presne, ale NIEČO tomu filmu chýbalo..... pri odchode z kina som mala hrozne nepríjemný a tiesnivý pocit. Inak herecké výkony luxusné.

plagát

Kúpili sme ZOO (2011) 

Ježíš ale veď to bolo hrozne hlúpe! Naivné do zblbnutia, predvídateľné, plné fráz a klišé, hlúposť, hlúposť, hlúposť! A nie, zvieratkám naozaj nie je v ZOO skvele!

plagát

Zrodenie Planéty opíc (2011) 

Nechapem vysoke hodnotenie od ostatnych uzivatelov ..... vsetko v tomto filme bolo predvidatelne, mnoho momentov kycovitych, dalsie veci nesmierne nelogicke a cela ta zalezitost posobila trochu prilis lokalne na to, aby to mohlo prerast do nadvlady opic nad ludmi. Niektore detaily sa mi velmi pacili ale celkovy dojem - priemer. Pravda, rozhodne to nie je "moj" zaner.

plagát

Pozemšťané (2005) 

The animal shall not be measured by man. In a world older and more complex than ours they move finished and complete, gifted with extensions of the senses we have lost or never attained, living by voices we shall never hear. They are not brethren, they are not underlings; they are other nations, caught with ourselves in the net of life and time, fellow prisoners of the splendor and travail of the earth." -Henry Beston Samozrejme že tu je východisko ... je priam milé ako sa všetci zhnusia, povedia si aké je to strašné a idú ďalej. ale niektorí z nás už roky nejedia mŕtvoly zvierat, roky nepodporujú vykorisťovanie, niektorí roky, ja mesiace nekupujeme živočíšne výrobky a odkláňame sa od tejto všeobecnej "ľudskosti". Všetci sa podieľame na svete, ktorý sme stvorili a všetci máme zodpovednosť. A moc zmeniť ...

plagát

Temná strana čokolády (2010) 

Bože to sú komentáre.... no, myslím tie typu "nechápem čo tým chceli povedať". Počuli ste už trebárs o systéme Fair Trade? Nemyslíte si, že kúpou FT výrobkou môžeme každý prispieť k znene? O tom to predsa je. Informujte sa, študujte, od toho sme ľudia.

plagát

Zem - história jednej cesty (2009) 

Prekrásne...avšak nemožno sa naň pozerať len z filmárkseho hľadiska.... posolstvo je dôležitejšie.

plagát

Nenávist (2002) 

Bolo to odporné, fakt som sa bála .... Čo sa stiahnutého žalúdka, čiže strachu týka, bolo tam veľmi málo hluchých miest, až príliš málo, žiadna šanca na oddych. No ehm, nikdy viac... :)

plagát

REC (2007) 

Začínam veriť, že som si nemala čítať oslavné komentáre, asi som od filmu čakala na ich základe viac. Nemohla som sa zbaviť nervozity z protivnej "Blair Witch" kamery, rušila ma. Chápem snahu o akože autentickosť, ale všetkého veľa škodí, v tomto prípade to platilo naozaj doslova. Film však za pozretie stojí, nebyť kamery dala by som 4 hviezdy.

plagát

Bolondok éneke (2003) 

Zvláštny film, váham medzi 3 a 4 hviezdičky..... čo je na tom filme ale naozaj nádherní je opakujúca sa pieseň. Kiež by sa dala identifikovať a nájsť :)

plagát

Diplomová práca (1996) 

Naozaj neskutočne napínavý film, viac thriller ako horor. Podľa mňa osobne pútavejší, prepracovanejší a hlavne nervydrásajucejší ako 8MM. U mňa je to fakt na panáka po zhliadnutí doma o samote .... uff!