Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené herečky (10)

Jennifer Lawrence

Možná je v povědomí veřejnosti taková přisprostlá k****čka, ale čím více ji poznávám, začíná se mi líbit. Je hezká, přirozená, vyzývavá. 

Karen Allen

"IIIndyyy!" nebo "Get your hands off me!"...kdo by tyto památné věty neznal :) Stará generace, která hrála, když můj ročník se teprve narodil. Tato "První dáma Indiana Jonese" je prostě skvostná.

Renée Zellweger

Jedna z mála žen, které sluší stejně blond i hnědá. Nezapomenutelná a potřeštěná Bridget Jones (BRIDGET JONES'S DIARY), starostlivá Mae Braddock (CINDERELLA MAN), nebo přehraná a přesto tak dokonalá Barbara Novak (DOWN WITH LOVE). Mám ji prostě ráda. A nejraději právě s cigaretou, lahví vína a ožranou od vlčáků ;)

Gemma Arterton

Je mladá, má potenciál a navíc je strašně hezká :) Prostě sympatická holka pro mě s totálně hypnotickou barvou hlasu ;)

Catherine Tate

V (ne)široké veřejnosti českých "whovianů", není Catherine - jako Donna Noble - bežně nejoblíbenějším Doctorovým společníkem. U mě ale její uječený, nezkrotný a energický charakter prostě funguje. V kombinaci s Davidem Tennantem - ať už v televizi (DOCTOR WHO), nebo na prknech (MUCH ADO FOR NOTHING), představují sehranou divadelní dvojici. A byť jsem to nikdy nečekala, bez problémů jsem jí sežrala i fakt, že ve STARTER FOR TEN, hraje matku o jen 11 let mladšímu Jamesi McAvoyovi :)