Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Horor
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (163)

plagát

Jan Žižka (2022) 

Akosi neviem ale najdrahší Český film a dokonca o Žižkovi s rozpočtom len niečo cez 20 mil $ je skurvene málo. Na porovnanie dokonca aj taký Ironclad mal vyšší rozpočet .Je to obrovská škoda lebo počas filmu to je veľmi cítiť, technicky ale aj vizuálne.Ale réžia je naozaj fajn bolo to zjavne točené s vášňou,herci tiez skvelí ale čo potešilo najviac bol super soundtrack. Nemôžem tomu dat viac aj keď chcem,proste keď to porovnám napríklad s Outlaw King je to úplne iná liga proste naša a Česká tvorba je v tomto žánri strašne pozadu a mám taky pocit že este velmi dlho bude.

plagát

Hádej, kdo je vrah (2022) 

Hodina a pol bludov kde po celý čas nejaké hnusné fifleny pobehujú po baráku,drogujú,perlia uplné debiliny a navzájom sa odpravujú. Ak toto mal byť pokus o áčkový slasher tak strašná úbohosť.

plagát

Phantom of the Mall: Eric's Revenge (1989) 

Akosi nechápem to šialene prestrelené hodnotenie. Film má zjavne veľa svojich fandov najskôr koli bizarnému miešaniu žánrov. Veľmi atraktívne prostredie nákupného centra,ale pozerať hodinu a pól na polospáleného majstra bojových umení,voyeristu a vraha v jednom blúdiacim vzduchovými šachtami bolo už moc aj na mňa. Ani tých pár celkom brutalnych vrážd to nezachráni. Okrem toho to je strašne debilne zahrané skoro až céčko, tomuto by som nedal 4* ani keby ste mi u hrdla držali nôž.

plagát

Addio ultimo uomo (1978) 

Strašná primitivnosť ale určite v dnešnej dobe internetu už nie tak šokujúce.

plagát

Hell High (1989) 

Vsetko je vtom v poho ,herci ujdú,natočené fajn a aj synťáková hudba sadla. Ale ako slasher by som to vôbec neoznačoval...horor to tak isto nieje až na pár celkom krvavých scén. Je to skôr thriller, ktorý sa točí okolo dosť vyšinutých študentov a učiteľky s traumou z detstva. Občas ma aj zaskočila nepríjemnosť niektorých scén. Aj keď som sa nenudil , bolo to na mňa až moc pomalé. Nič sa tam poriadne nedeje až do poslednej pol hodiny. A vracať sa k tonu zase nebudem takže preto moje hodnotenie.

plagát

Ulice strachu – 3. část: 1666 (2021) 

A zase lesbická báchorka stou nesympatickou držkou, tento krát ale zasadená do až veľmi podozrivo diverznej kolónie v novom svete. Proste produkt dnešnej doby, kebyže to nebolo celkom dobre natočené a s dobrou hudbou tak dám odpad.

plagát

Predátor: Korisť (2022) 

Ako vidím 5 hvezdičkáry tu zase ukazujú svoju inteligenciu komentármi na úrovni pacienta s alzheimerom,nie film nemá nič spoločné s disney jeho produkcia začala pred tým ako odkúpili Fox. Ten kto nieje len miestna tlčhuba a je fanda komixov a pozrá lore vie že zasadenie Predátorov do histórie nieje nič nové. Natočené fajn,občas až moc digitálne čo kazi dojem a prezrádza že sa jedná o projekt s relatívne nízkym rozpočtom. Snaha o "nového " predátora sa cení ale charizma úplne zmizlo. Mladá woke hrdinka vzdorujuca tradičnému životu indiánky tiež moc nepomohla. No a zaklincoval to úplne debilný koniec kde sa SPOLER: predátor odpraví sám!!!! A ešte ktomu ako fan servis urážajúca referencia s flintlokom z druhého filmu a komiksu 1718 ktorá vôbec nedáva zmysel ak sa zamyslíme nad časovou linkou. Je tak za pol dosť priemerný počin. 1 a 2 stále kraľuje.

plagát

They/Them (2022) 

Trailer ma strašne navnadil, veľmi originálny námet z tuctom hnusných frackov ako stvorených na porážku v kempe ala Crystal Lake na čele aj s Baconom. Mohol z toho byť slasher ktorý je tak debilne woke až to je zábavné ako v Slasher sezóne 3. Ale posrali to. Off screen vraždy,dementné herectvo, a ubijajúce tempo to pochovali.

plagát

Noční lovec (1996) 

Toto treba pustiť všetkým mongolom ktorý sa sťažujú na 'shaky cam' počas akcie v Bourne filmoch.

plagát

Čierne okuliare (2022) 

Takže tu sa asi Argento rozhodol nám dať posledný film aby ukončil svoju kariéru v štýle. Všetko tu je rutinné, solídna kamera, hudba výkony ale akosi zaseknuté v priemere.

Ovládací panel
1 bod